Att slitas mellan tilliten till en individ och resten av samhället är frustrerande, och oavsett hur man gör så försätts man automatiskt i mitten. Magsår och halsbränna mixat till en destruktiv drink. Kroppen får ta skada för huvudets oförmåga till att tänka klart.

Denna natt vill jag skrika "hjälp" rakt ut och bara slänga mig i den där trygga famnen, men istället stänger jag in mig i mig själv och är rädd för att till och med andas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 504 Readers

Likes

Comments

Intalar mig själv att allas mobiler plötsligt slutat fungera. Det är därför ingen hör av sig, eller svarar på mina sms.
Har ingen livsglädje kvar. Rymmer till Västerås imorgon för att begrava mig i kärlek och euphori. Har dock redan ställt in mig på söndagsångesten som kommer och slår mig tillbaka till verkligheten som jag så grovt föraktar.

  • 542 Readers

Likes

Comments

Blir avtrubbad i sinnet och det går hål på mig. Hela jag rinner ut och torkar in i soffan.
Stunden innan paniken bryter ut. Kroppen vill inte lyda och det känns som om du väger bly, medan huvudet går på högvarv och är påväg att flyga iväg.

Som droppet i en låt med farligt tung basgång släpper jag på alla hämningar och överlåter kontrollen till demonerna. Varken reflektioner, röst eller hållning är sig likt.

Letar efter en anledning till att fortsätta. Hur ska jag orka med någonting annat när jag på heltid jobbar med att försöka överleva?

  • 627 Readers

Likes

Comments

Inatt är en sådan natt då jag inte är rädd för att dö. Hur smärtsamt det än blir. Det vore faktiskt väldigt skönt att bara få lämna den här jävla skiten. Vill spotta världen i ansiktet.

Är dock väldigt kär, vilket skrämmer mig. Hon kommer också försvinna.

  • 605 Readers

Likes

Comments

Helt plötsligt så var halva min vänskapskrets borta. Kanske är lika bra. Borde isolera mig totalt och skaffa tio katter.
Har inget direkt frekvent umgänge med någon längre, vilket gör mig jävligt rädd och ledsen.

  • 620 Readers

Likes

Comments