Andetag som fastnar halvvägs. Jag har förlorat den personen som endast med sin blotta närvaro få mig att känna mig hemma. Personen som under månaders tid, tagit emot mig med öppna armar, och setat ute på en balkong och pratat med mig om allt och inget i timmar. Jag saknar allt med dig. Jag saknar din sjuka jävla humor som gör att du förstår mig så bra, jag saknar din matlagning och hur du alltid berömde mig när jag faktiskt lyckades åstadkomma något. Jag sakar hur du diskade efter varje gång vi ätit bara för att du visste att jag hatade det. Jag saknar hur våra rutiner passade så bra överens, 

Vi hann inte ens kolla klart på alla fredagen den trettonde filmerna. Tror du jag kommer kolla klart på dom själv? Nej. Jag vet att jag har gjort fel. Det är mitt huvud som fuckar upp allt som vanligt. Gränser om integritet som är så självklara för vem som helst, suddas ut för mig. Jag har en tendens att inte kunna driva saker en längre väg, för innan jag hinner reagera så har alla möjliga tänkbara gränser blivit passerade. 

Jag har gjort fel. Jag vet inte hur många gånger jag har behövt stoppa mig själv från att skriva till dig, för jag skäms något fruktansvärt. Allt jag vill är att få komma hem igen. För det här är inte mitt hem. Du är mitt hem. Min bästa vän, min andra halva, och storasystern jag aldrig fick. 

Det kanske är för mycket att hoppas på, (men vad har vi att leva på förutom förhoppningar?) men jag hoppas att du en dag, kanske inte idag, imorgon eller om två år, men någon gång kan förlåta. Det är ingenting jag vill be om, för jag förtjänar det egentligen inte, men jag hoppas att du ändå någon gång kanske kommer tänka på mig och sakna mig så som jag saknar ihjäl mig efter dig just nu. 

"You crazy people"... 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är en äckeldag. Vill spotta på varenda spegelyta jag råkar lägga mina ögon på.

Jag är en fånge i min egna kropp. 

Likes

Comments

Och fastän jag försökt skaffa mig nya prioriteringar, så tycks allting ändå sitta kvar som gamla tatueringar. Naiv och berusad sög jag åt mig allt likt en svamp. Livet har blivit allt för skevt, och jag tycks förlora min balans. Varför är det bara jag som ska ha klumpen i magen och knuten i halsen? 

Jag sitter bara kvar som en kluven själ. Och fastän jag har försökt att skriva av mig, i tusen olika formuleringar, Så verkar allting fortfarande sitta ihärdigt kvar. Så jag gör det enda jag förmår att göra och drar mina ärmar långt ner, för att lura sinnena ett tag och låtsas som att jag inte känner nåt mer.

Likes

Comments

Mitt i hatet så är det lätt att glömma bort att andas. Skaka av allt, och le åt människors inkompetens. Spring, till det känns som om benen inte kommer orka bära dig länge. Andas. Sen fortsätter du springa till världens ände. Go with the flow, and pay no mind.

Att försöka skriva om det känns så jävla tragiskt. Vill bara skratta, och sätta långfingret i vädret. 

Likes

Comments

En stark känsla går av sitt skift, och en annan tar sin plats. Där saknaden en gång krupit under mitt skin, ålar sig nu hatet sig fram. Du borde höra det i nyanserna av mitt skratt, att jag genomlidit ännu en natt utan sömn. Är så trött på människor som endast är projektioner av vad de egentligen vill vara. Alla finner sig i en grå vardag som luktar unken och död. Jag vill höja mina knogar mot himlen och riva ner alla illusioner om perfektion. Slå sönder vartenda litet villospår. Perfektion existerar inte. Håll bara käften, och vänta på slutet. 

Likes

Comments

Mina händer darrar, jag är skakig i benen. Jag behöver dig nu, kanske rakt in i venen. Meddelanden som aldrig blivit skickade, ord som lika snabbt tas bort. Jag tänker inte be om hjälp, och jag tänker speciellt inte be dig om en hjälpande hand. Denna gång tänker jag tålmodigt vänta, vänta på att du ska be om min existens. Visa att du behöver mig, om du nu ens gör det. Faller tillbaka i destruktivitetens bekanta bana. Den enda livsstilen jag vet att jag inte kan falla lägre än. 

Snälla, håll demonerna borta. 

Likes

Comments