Jag låter detta tala för mig ikväll:

Shadows settle on the place, that you left.
Our minds are troubled by the emptiness.
Destroy the middle, it's a waste of time.
From the perfect start to the finish line.

And if you're still breathing, you're the lucky ones.
'Cause most of us are heaving through corrupted lungs.
Setting fire to our insides for fun
Collecting names of the lovers that went wrong
The lovers that went wrong.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Människan har förlorat sin kraft att stå emot andra individer. Vi sätter oss själva i underläge. Jag sätter mig själv i underläge. Huvud och hjärta jobbar inte tillsammans och det väcker vilda inre diskussioner. Rösterna vill aldrig tystna, och jag får ingen vila. Hur länge är det okej att hålla fast vid något som bara göra ont, för att se hur länge man klarar av det? Alltså ett krampaktigt tag. Jag hatar hur minsta lilla beröring får mig att glömma allt. Det är som om tankarna inte ens har funnits. Läppar mot min hals, naglar mot min rygg, tänder som fängslar min underläpp, händer som nyfiket utforskar... Fan. Varför är jag så svag att jag glömmer bort mig själv? 

Varje krig tar slut någon gång. Inte utan följder, men det tar slut. 

Likes

Comments

Att kreativiteten letar sig fram när hjärtat inte orkar hänga med är inget ovanligt. När andetagen inte riktigt fyller lungorna ända ut, så fyller orden huvudet till en bristningsgränsen. Oavsett hur förlamad varenda kroppsdel så känner jag mig aldrig så levande som när jag överlämnar min kropp till det där som jag inte riktigt vet vad det är för något. Och oavsett hur mycket rösterna skriker åt mig, ögonen stirrar på mig, och händerna slår och river mig, så har jag aldrig känt mig så hel som när jag måste kämpa mig svettig för varje andetag.

Jag glömmer bort vad som finns att sträva emot, för mot henne har jag inte en chans. Det är lika bra att vifta med den vita flaggan redan nu, då jag ger upp totalt. Grattis, du har vunnit.

(Ditt jävla as. Hoppas att du brinner i avgrunder djupare än jordens skorpa.)

Likes

Comments

Växlar mellan ett svart hål som vill förinta mig, och ett lyriskt, näst intill påverkat tillstånd. Är relativt utvilad idag, vilket glädjer mig. Ska röra mig mot jobbet om tio minuter, och när jag slutat - vilket blir runt fyra - så ska jag hem till mamma och städa rummet, och logen inför midsommar. Denise kommer till mig på Torsdag och stannar hela helgen. Det är första gången jag har en partner hemma över någon högtid, så det är ju lite party! Hade glömt hur stort rum jag har hos min mor, och hur ljust det är. Har alltid inrett det väldigt mörkt, och instängt, men jag ska försöka öppna upp det. Vita sängkläder, ljusa tavlor på väggarna, och inte så mycket småsaker som står framme.

Börjar förövrigt faktiskt vänja mig vid håret, och hur kort det är. Så hemskt ser det inte ut! 

Likes

Comments

Handlingar som inte går att förklara utan allt bryter bara ut i fysiskt kaos. Jag känner mig bottenlös och varenda lem är förlamad. Skrik som aldrig vill ebba ut, utan hänger sig kvar i luften som något förpestat gift. Jag ryter åt allt som gör en ansats till att komma nära, samtidigt som jag kvävs av den ågest föraktet ger mig. Likes

Comments

Är superpepp på Bråvalla, och att de släppte Paramore och Maskinen idag stillade ju inte det! 

Funderar även starkt på att beställa en body splash från Victorias Secret. Älskar dofterna Vanilj och Kokos på parfymer, och speciellt på sommaren. Hittade då en body splash som ska lukta både och! Får be mamma om hjälp att klicka hem den när lönen har kommit. Likes

Comments

Känslosamma utbrott som aldrig vill ta slut. Skrik som ebbar ut mot hårda väggar men ändå inte når hela vägen ut. Dagligt kaos som matar ångesten och jag vill bli fri från mitt egna fängelse. Svart och sjuk, kanske till och med på samma gång. Hatisk och rädd, absolut på samma gång. 

Oh no, what's a little pain?
When you've got so much to love?
Give your all to me,
Give my all to you
You're my end and my beginning,
Even when I lose, I'm winning.Likes

Comments