Ska kasta i mig lite mat nu, sen drar jag in till Arboga och hjälper Felli med att färga håret. När det är klart sätter jag mig på tåget mot Västerås, och till en saknad flickvän. Idag ska vi fira hennes lillasyster Vanessa som blir tio, och imorgon åker vi till hennes pappa i enköping där vi ska fira påsk. 

Vårjackan åkte fram idag, tillsammans med mina nya vans! Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är en bra dag, och det känns som om jag äger världen. 

Likes

Comments

Idag äcklas jag av människor lite extra. Blundar för individer som skämmer ut sig själva utan vetskapen om att jag ser på. 

Likes

Comments

Idag hatar världen mig.

Men efter skolan får jag äntligen träffa min vackra flickvän igen, trots mitt utegångsförbud. Ibland kan mamma vara riktigt snäll. 

Och ikväll, så ger vi långfingret till världen. 

Likes

Comments

Brottas med allt på insidan. Skalbaggarna under skinnet, stenarna i magen, myrorna bakom ögonlocken, och främst hjärnspökena. Minsta beröring bränner som eldar, och snabba rörelser får mig att ducka. Så här ska det inte vara. Idag gör allt ont, och att tvinga ner luft i lungorna är nog bland det jobbigaste jag gjort på länge. Förundrad över hur något som ena stunden känns så rätt, kan kännas så fel. Jag förstår inte hur det kan bli så fel i mitt huvud. Det skulle inte förvåna mig om det var jag som förstörde det den här gången också. Att hela tiden tvingas gå emot sig själv, bara för att man vet att det är det enda rätta. 

Jag är livrädd för hur maktlös hon gör mig, men jag önskar samtidigt inget annat. 

Likes

Comments