Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter med sån träningsvärk att jag kan spy. Jag, Marcus och Adam drog till gymmet på håltimmen och körde stenhårt i en timme. Med Macklemore i lurarna slog jag personligt rekord på tricepspressen! Är uppe på 70 kilo nu, och det känns så jävla bra. Körde mycket överkropp, lite lår, och rejält med mage. Värmde upp med tio minuter på löpbandet, och trots hostan som fortfarande sitter i, så klarar jag iallafall fem minuter non stop! Likes

Comments

Idag var jag kvar i Örebro efter skolan, och fikade med Felli. Himla trevligt. Imorgon tar jag gymmet igen, och tänkte passa på att pröva "Celcius" som alla pratar om. Bullshit enligt mig, men vi får väl se! 

I helgen drar jag mig till Västerås för att besöka saknade människor och en som är så farligt saknad att det börjar klia i kroppen. Likes

Comments

Känner mig otroligt konstig idag. Disträ. Det är så mycket som pågår i mitt huvud just nu, att jag inte vet vart jag ska göra av allt. Blev ingen träning igår, då jag hade alldeles för ont i kroppen för att ens krypa upp på ett löpband. Blir inget idag heller, då jag ska hem till Tim och Fellan, där Bob och Martin antagligen väntar. Vi ska äta god mat, och kolla på film. 

Likes

Comments

Helgen har varit helt otrolig. Tog tåget till Arboga efter skolan i Fredags, och mötte upp Denise. Sen drog jag, hon, och Felli hem till Tim, där vi satt ett tag, innan pappa hämtade oss. Han släppte av oss hos Martina, där hon, Bob, och Martin väntade. Bastun var redan varm när vi kom dit, så vad som hände sen får lämnas åt fantasin. 

Lördagen försvann ganska snabbt då vi sov/kollade på disney channel fram till halv 5 på kvällen, och Lasse kom och väckte oss med energidricka. Mamma hämtade upp mig och Denise runt 6, och släppte av oss hos Kalle, Nicke och Fredrika. Vi vart hemskjutsade runt 9, och jag däckade i soffan så fort vi kom hem. 

Var tänkt att vi skulle fira Domme på kvällen, men det var det verkligen ingen av oss som hade ork till. 

Idag drar jag och Sara till Actic efter skolan och skaffar gymkort. Ska bli så galet skönt att komma igång med träningen till 110% igen. Känns som om jag har legat lite på latsidan sen sommaren. Likes

Comments

All day, all night. THERE IS NO REST FOR THE WICKED. 
Kommer ångra mig så grovt imorgon att jag inte har sovit något. Men vad gör det om hundra åååår. Nej men vi har två lektioner, så jag kunde helt ärligt inte bry mig mindre. Yolo. 

Orkar inte att jag lovar er videobloggar, och så kommer det aldrig några. Det är liksom inte okej. 

Likes

Comments

Har städat hela dagen! Mitt rum, toaletten, trappan. Phu! Är helt slut. Det är verkligen superjobbigt att bo i hus sad

Då jag verkligen är beroende av musik, så måste jag ha riktigt bra musik när jag städar, för det gör faktiskt allt mycket lättare! En låt som har spelats många gånger om, är "I could be the one" som är en låt av Avicii och Nicky Romero. Jag är en riktig sucker för housemusik! Kolla på musikvideon, och lyssna på vartenda ord. Himla fin och inspirerande låt faktiskt! 

 


Likes

Comments

Fortfarande genomsjuk. När jag väl gör något om dagarna, så bloggar jag inte, och nu när jag ligger hemma sjuk, ja då ska jag skriva! Knas. sad

Blir hemma imorgon också, men jag tänkte försöka ta mig till skolan på Fredag. Jag måste ta mig dit! Sen kommer Denise till mig och ska sova hos mig hela helgen, och på kvällen drar vi till Martina på bastukväll! På lördagen ska vi kanske in till Arboga igen, för att fira en kompis som fyller år. Får dock se om vi har ork till det! 

Knarkar hostmedicin, fruktsallad, nässpray, och näsdukar i hopp om att bli frisk! 

Likes

CommentsKaotiskt. Hela dagen igår var bara kaos. När jag fick reda på vilka det var som hade dött, stannade allt. Hur kan ett liv bara tas ifrån någon sådär? Åkte hem till Domme på kvällen med Andreas och Kalle. Där väntade Johanna, Tim, Felicia och Willy. Hela stämningen var så absurd. Sov gott. 

Jag är fortfarande genomsjuk, och rädslan för att somna inatt, resulterade i rejält med sömnbrist, så idag värker hela kroppen. Jag vill bli frisk, och jag vill ha Fredag. Likes

Comments

Mådde himla bra igår. Var skönt att träffa alla kompisar igen, och efter skolan följde jag, Fredrika och Kalle med killarna i klassen till wayne's coffee. Var hur trevligt som helst, och det slutade med en fika på två och en halv timme tror jag (?). 

Idag har jag känt mig så himla hängning så det finns inte. Min röst är på väg att försvinna helt, och jag hostar praktiskt taget upp mina halsmandlar. Tog en kaffe på stan med Kalle efter skolan, sen drog jag hem till Martina, och där sitter jag fortfarande, men magen full av plättar! 

Phu, ska bli så himla skönt att komma igång med träningen på Måndag! Tagga!!

Likes

Comments