I helgen har Umeå visat sig från sin bästa sida och gett oss lite sol och värme. I fredags efter jag pluggat färdigt så åt jag och basgruppen lunch nere på stan. Därefter mötte jag upp Tomas och vi gjorde en snabb vända på affären och handlade lite till middagen. Vi styrde ihop egna burgare som blev riktigt matiga och bra, precis som en riktig burgare ska vara. Kvällen spenderade vi med vänner och vi hängde ett bra tag på Orangeriet och kastade pil. Trillade i säng strax innan 00-snåret.

I lördags medan Tomas sov så passade jag på att dra iväg och träna. Det var nästintill tomt när jag kom, vilket är det allra bästa. Rev iallafall av ett ordentligt cardiopass och avslutade med ett gäng magövningar som brände fint. Efter lunch mötte vi upp Tomas klasskompisar och njöt av varsin mjukglass. Alltså, SÅ gott!

Apropå det här med glass, sötsaker och så vidare. För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om ännu en period utan socker som jag haft och hur jag ville fortsätta med det, men samtidigt ha balans. Jag nämner det igen för att jag tycker det är viktigt. Sedan är det här mina åsikter och något som jag tycker funkar. Det är inte säkert att "min" variant passar för dig. Man måste hitta sitt eget sätt och sin egen balans, för i slutet av dagen så är det ändå en själv som ska må bra av det. Iallafall - Läs om det här!

Oslagbar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gröt kokad på mjölk med hemmagjord lingonsylt och en celsius fick bli dagens frukost innan gymmet imorse. Jag kan säga att det känns verkligen i kroppen att jag har haft ofrivilliga vilodagar nu när jag har varit hemma i Piteå. Träningsvärken är ett faktum, men samtidigt gillar jag det, så jag ska inte klaga.

Nu ska jag strax packa ihop väskan och knata iväg till skolan. Ungefär såhär kommer mina dagar se ut fram tills den första juni då vi äntligen får tenta av denna kurs. Förhoppningsvis är jag inte hemma igen förrän i eftermiddag någon gång. och då ska jag inte göra många knop. Se senaste avsnittet av Prison Break (!!) och ta det himla lugnt.

Likes

Comments

Alltså, ni anar inte hur skönt det är att vara tillbaka i Umeå och IKSU. Jag kunde träna en del på sjukhuset när jag gjorde praktiken där, men de sista fyra veckorna har det inte blivit mycket alls. Jag tyckte nämligen det kändes onödigt att kosta på mig ett gymkort under den begränsade tiden. Jag tycker ändå att det har gått relativt bra, bättre än jag trodde. Det är mest de sista två veckorna hemma som rastlösheten i kroppen har varit jobbigast. Nåja, nu är jag iallafall på banan igen och det känns grymt i både kropp och knopp!

Idag sitter jag och tentapluggar tillsammans med basgruppen. Så himla roligt att träffa dem efter praktiken. Jag hoppas kunna göra ett par riktigt effektiva timmar så att jag kan känna mig någorlunda nöjd när jag går hem för dagen. Ikväll ska jag ä n t l i g e n ha fikadejt med Frida och prata ikapp om ja, det mesta. Hur som haver. Nu ska jag ta och köra igång!

Likes

Comments

Idag har jag som sagt spenderat ett par timmar med Elsa. Hon plockade upp mig vid 12 och då for vi till affären och köpte grejer till en kycklingsallad. Vi slängde ihop det snabbt och smidigt när vi kom hem och sedan satte vi oss tillrätta på balkongen och åt. Vi rundade av det hela med en kopp kaffe, och hann som vanligt surra om väldigt mycket. Vid 15 kramade jag henne hejdå och jag känner mig alltid lika glad när vi har umgåtts. Så glad att jag har dig, min vän! ❤

Likes

Comments

Igår vid 17 så damp jag ner i frisörstolen och kapade av håret en bra bit, igen. SÅ skönt! Jag tror aldrig jag kommer återgå till längden jag hade tidigare, dvs. ner till midjan. Älskar det axelkorta, just för att det känns fräscht och blir inte lika tungt och varmt. Klippte mig på Paus och Puls, vilket jag gjort en gång tidigare och jag blev lika nöjd nu som då. När jag kom hem därifrån gjorde jag middag och den blev väldigt enkel - matvete, tacofärs och en stor sallad till. Supergott och väldigt enkelt, och det var precis det jag var sugen på - det enkla.

Idag? Jag ska hänga med bästa Elsa om ett par timmar och sedan hade jag tänkt börja rodda med de nya garderoberna i sovrummet. Torka ur dem ordentligt och hänga in våra kläder. Så himla skönt med lite mer förvaring och dessutom blev det riktigt snyggt, det gillas! Kvällen är oplanerad än så länge och i och med att Tomas åkte till Umeå igår så är jag solo i helgen. Lite ovant eftersom vi ses varje dag, men jag håller det inte farligt alls. Egentid är bra och framförallt viktigt.

Likes

Comments