​Gjort ett ordentligt ryck med plugget idag och tagit mig igenom flera läkemedelstentor. Det känns bättre och bättre, så förhoppningsvis har jag koll på alla uträkningar och steg nästa torsdag. Eller rättare sagt, jag måste ha det. Trots bra plugg så är humöret inte alls på topp. Jag känner mig rätt nere (kan ha med det tråkiga vädret att göra). Egentligen skulle jag bara vilja cykla hem och lägga mig i soffan framför en film, men det går inte. 

Jag har bokat in mig på amanuensträning kl 17-19. Det innebär träning på praktiska moment som vi senare kommer att examineras på. Dock så kommer jag tacka mig själv efteråt, eftersom all träning minimerar risken för en omexamination, vilket hade varit så skönt att slippa! Just nu känns det mest motigt eftersom jag är så trött. Nåja, nu ska jag sluta klaga. Jag unnar mig en pluggfri timme nu innan det kör igång och direkt efter ska jag cykla hem fort för att äta räkmackor tillsammans med Tomas. SÅ gott! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det här fanns i paketet som jag hämtade ut för ett par dagar sedan - en PWO. Tidigare har jag kört på Celsius eftersom jag upplever en kick och extra energi av dem, men för börsen är de inget vidare. Det blir fort ganska dyrt, särskilt om man vill ha ett par per vecka. Därför tänkte jag testa detta istället.

​​Efter två pass så måste jag ändå säga att jag är rätt nöjd. Jag känner av den och blir klart piggare, så förhoppningsvis har jag hittat en ersättare istället för Celsius. Dock, innan jag slutar surra så vill jag poängtera en sak - Att det är så viktigt att komma ihåg att aldrig ersätta en måltid med ett kosttillkott! 

Den är dessutom nedsatt i pris just nu, så passa på! Jag kör på smaken Orange/Peach, riktigt god!

Likes

Comments

Vad ser du fram emot den här veckan?
Åka hem till Piteå för att träffa familj och vänner

Vilken var den senaste bloggen du började läsa?
Bianca Ingrossos

Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Jag har inget särskilt planerat, idag står köttfärssås på menyn

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan
Träna (okej, det vill jag varje dag, men få ihop bra med timmar så jag känner mig nöjd).

Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?
Svar: Fokusera

Vad gjorde du igår kväll?
Svar: Såg bio med Tomas

En bild som symboliserar denna dag:

Vad åt du till frukost idag?
Hårdmacka med keso och avokado 

Vilken tid vaknar du på morgonen?
​Oftast 07 på vardagar och på helger är det sällan jag ställer larm, men runt 08-09 

Hur ser du ofta ut till vardags?
Hemma: Mjukisbyxor och t-shirt
Skola: Jeans eller kostymbyxor med t-shirt + något långärmat

Likes

Comments

​Vi var ju som sagt på bio igårkväll och vi såg Inferno. Därför har vi plöjt både Änglar och Demoner samt Da Vincikoden innan för att riktigt hänga med på alla detaljer eftersom det blir en del återkopplingar. Jag förövrigt älskar, älskar, älskar böckerna, så jag hade ändå rätt höga förväntningar på filmen. Den var bra och Tom Hanks är ju prickfri, som alltid. Däremot tycker jag inte att den hade någon riktig "wow-faktor", men som sagt, ändå riktigt bra. Ett tips om ni inte läst böckerna - gör det! 

Likes

Comments

Efter ett riktigt bra cardiopass så kom jag hem och styrde ihop denna kycklinggryta. Så himla gott! Extra gott efter träningen också. Nu är maten i magen, Tomas kollar hockey och jag ska försöka hålla mig vaken till 21 då vi ska till bion. Kvällströtta jag ser det som en utmaning. Nåja, nu hade jag hade tänkt plöja ett par serieavsnitt och få tiden att gå. Bra söndag! 

Likes

Comments