Chilin blev riktigt bra, men det tog sin lilla tid innan vi kunde äta. Jag tror klockan hann bli närmare 20:30 innan vi fick oss mat. Vi slog ihjäl väntetiden med läsning och ett par avsnitt av Modern Family, som jag förövrigt är helt såld på. SÅ bra! Efter maten så gick resten av kvällen verkligen i lugnets tecken, jag kraschade mer eller mindre i soffan av matkoma och vi gick i säng strax innan 23.

Idag? Vi har inga direkta planer. Tomas sover fortfarande och själv plöjer jag lite serieavsnitt i väntan på att han ska vakna. Jag är lite sugen på att ta mig ut en sväng, prommis och en fika eller något liknande. Tiden får utvisa vad som händer idag helt enkelt, men något ska vi då ta oss för att göra. Vi har haft ännu en skön helg och batterierna är laddade för kommande vecka, jag gillar det. Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Jag älskar helgen! Fast å andra sidan, vem gör inte? Jag har haft en riktigt effektiv förmiddag - tränat, gjort ärenden i stan och nu står ett långkok i form av en chili på spisen och puttrar. Vi gjorde en chili för ett tag sedan och då blev det riktigt bra, så jag hoppas på ett liknande resultat idag. Jag ser fram emot middagen ikväll!

Nåja, nu hade jag tänkt påbörja ett PM som ska skrivas till nästa vecka. Det ska inte vara inlämnat förrän på torsdag, men jag känner att jag vill ha det bortgjort så att jag kan lägga fokus på andra grejer till veckan. Det svåraste är ju egentligen att börja, men förhoppningsvis blir det inte alltför segt.

Likes

Comments

Tisdag var en fin dag, inte bara på grund av Alla hjärtans dag (som jag förövrigt inte tycker är särskilt märkvärdigt), utan även för att den muntliga tentan gick bra och nu är ännu en kurs avklarad, 7,5 högskolepoäng rikare. På eftermiddagen mötte jag upp pappa som var här och jobbade. Jag, Tomas och han gick ut och åt middag, som han så snällt bjöd på. ❤ Vi hann dessutom veckohandla, ett plus att pappa dessutom var här och hade bil. Så tacksam!

Igår? Jag var helt ledig eftersom vi är mitt emellan kurser nu, vilket resulterade i att jag hade bokat in en 50 minuters muskelmassage på IKSU. Freakin' lovley! Det är något som är så värt att lägga pengar på, och i mitt tycke är det inte särskilt dyrt. Det är ändå ens egen kropp man tar hand om! Hur som haver. Efter denna underbara stund så tog jag bussen in till stan och mötte upp Frida för en fika, som vi halvspontant bokade in igår. Mysigt att surra bort ett par timmar över en kaffe! 

Likes

Comments

Igårkväll gjorde jag i ordning dagens frukost. Jag klev upp innan 07 imorse för att hinna träna innan skolan och det var väldigt bekvämt att bara kunna öppna kylen och plocka fram en färdig smoothie. Annars? Jag ska snart börja bege mig mot skolan för att göra ett sista ryck inför den muntliga tentan som är imorgon. Utöver det så har jag inte så mycket på dagens agenda.

Trots att denna kurs har varit väldigt lugn, så tycker jag att det ska bli skönt att den tar slut imorgon. Nästa kurs kommer dock bli riktigt matig, så då kommer jag väl ångra mig att jag har sagt såhär. Jag tycker faktiskt att det är lite både och att ha det såhär lugnt, det kan vara skönt i ett par dagar men sedan blir jag nästan lite för bekväm. Någon som känner igen sig?

I min smoothie hade jag naturell kvarg, hallon, banan och en skvätt mjölk.

Likes

Comments

Fredag: Jag hade en riktig hemmadag och gjorde allting annat än att plugga, som egentligen var tanken för dagen. På eftermiddagen gick jag och Tomas in till stan och köpte hem grejer för att göra egna burgare. En grym fredagsmiddag, om ni frågar mig. Kvällen gick i övrigt i lugnets tecken och jag kastade in handduken redan vid 22:30. Typisk fredag hemma hos oss. 

Lördag: Ett riktigt bra bröstpass fick öppna upp denna dag. Lyckades bland annat få upp 17,5 kg-hantlarna i bröstpress, vilket kändes himla roligt! Efter gymmet så tog jag mig in till stan för en efterlängtad brunch på Invito, tillsammans med Frida. Detta är något som vi har pratat om i ett liv ungefär, så det var på tiden att det blev av. Vi avslutade dagen med biomys!

Söndag: Idag sitter jag med Tomas på universitetet och vi plöjer en del plugg. Jag har muntlig tenta på tisdag och jag känner att jag behöver förbereda mig lite till. Annars händer det nog inte så mycket spännande, vi har haft en relativt lugn helg och det är så skönt. När vi kommer hem så lär vi göra middag och preppa matlådor inför veckan. Det är synd att helgdagarna ofta går så fort!

Likes

Comments