Nu börjar det närma sig slutet på detta läger och imorgon åker vi som sagt till Göteborg för en heldag på stan och Liseberg. Sjukt pepp! Däremot har många av oss har drabbats av halsont och förkylning, inklusive jag själv. Jag är inte särskilt förvånad, men det är alltid drygt när det slår till. Idag är det dessutom dåligt väder här, vilket gör att man känner sig ännu mer trött och seg. Fast vi ska egentligen inte klaga, idag är första dagen på hela lägret som solen inte är framme.


Nåja. På tal om annat - i tisdags fick vi tillbaka resultatet på tentan som vi skrev innan sommaren och jag är godkänd. SÅ himla skönt! Dessutom gick det betydligt bättre än vad det kändes som när vi skrev. Att gå i några veckor och undra om man eventuellt måste plugga i sommar är inte särskilt kul, så jag känner mig tusen kilo lättare nu och ångesten jag haft är borta. Nu kommer jag känna mig peppad till hösten att köra igång termin fem!

Exemplariska konfirmander (eller så vill de bara ha skäl att vara uppe lite längre)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tredje dagen på lägret är igång och det går verkligen konstant i hundra blås. Samtidigt som det är sjukt roligt så blir man också väldigt trött. Därför är det väldigt tacksamt med vår lediga tid på förmiddagen och jag försöker verkligen ta vara på den tiden så mycket som det går, just för att orka hela veckan.

Dagarna är ganska lika varandra under veckan, men aktiviteterna skiljer sig givetvis. På fredag gör vi som vanligt en heldag inne i Göteborg, och det är ju det som många går och väntar på. Nåja, nu ska jag ta vara på min sista "vilotimme" innan lunch. Jag har rätt ont i huvudet så jag hoppas det ger med sig snart.

Denna fick följa med i väskan, perfekt sysselsättning på ledig tid

Likes

Comments

Efter en resa på väldigt många timmar så är vi äntligen framme på lägergården på Orust. Jag tycker alltid första dygnet är ganska segt, man är trött och lite ur form. Idag känns det däremot betydligt bättre och jag tror att vi kommer ha en fantastisk vecka här. Jag vill verkligen slå ett slag för maten här, den är magisk. Igår när vi kom så fick vi hemmagjorda hamburgare gjorda på högrevsfärs, inte dåligt!

Idag? Jag och de andra ungdomsledarna har ledig tid fram till 12, så i skrivande stund ligger vi ute i solen och bara mår gott. I eftermiddag kör vi lekpass och lite andra aktiviteter. Jag har en känsla av att många är badsugna också, så vi lär gå ner en sväng till havet senare idag. Nåja, nu vet ni att jag lever iallafall och har det mycket bra!

Delar av dagens frukost, så fräsch!

Likes

Comments

Emils studentfirande igår var riktigt trevligt, alltid roligt att träffas med släkten. Dessutom så gick min andra kusin, Malin (Emils syster) ut nian igår också, så det blev lite dubbelfirande. Stort grattis till er båda! Hur som haver. Det bjöds på en massa god mat och jag har kommit fram till att plockmat är en storfavorit hos mig. Just för att man får lite av varje och det blir inte så enformigt på tallriken.

När jag kom hem igen så smet jag ut på balkongen direkt och sedan satt både jag och Tomas parkerade där hela kvällen. Idag åker jag, som jag tidigare nämnt, till Göteborg för en veckas konfaläger. Vi åker inte förrän i eftermiddag, så jag har hela dagen på mig att packa ner det sista och stänga väskan...

Medan vi väntade på att studentflaken skulle börja åka genom stan - fina mamsen!

Hemma hos studenten - med farmor och mormor på varsin sida

Det bjöds som sagt på väldigt mycket gott

Vi konstaterade även att oavsett hur mätt man är så finns det alltid plats för efterrätt

Likes

Comments

Moa dök upp strax innan 19 igår och då hade jag styrt ihop en tacopaj med sallad till. Den blev riktigt smarrig! Vi hade iallafall hur trevligt som helst, och det var fint att hinna umgås med henne innan hon åker tillbaka till Karlskrona igen. Efter middagen hamnade vi ute på balkongen med en kopp kaffe samt lite jordgubbar och timmarna bara flög iväg. Så himla mysigt! Jag är så glad för alla fina vänner som jag har i min omgivning, lyckligt lottad! ❤

Idag? Emil, en av mina kusiner, tar studenten idag. Så vi hade tänkt kika när de åker flak inne i stan. I eftermiddag ska vi ut till Norrfjärden för att gratta honom och ikväll umgås jag nog bara med Tomas. Eftersom jag åker bort imorgon och är borta en vecka så kändes det skönt att få lite tid bara med varandra.

Likes

Comments