Igår så fanns det anledning att fira! Min fina mamma fick veta att hon har kommit in på en kurs som hon då ska läsa till hösten. Så grym! ❤ Det bästa är att det är något som hon vill och att hon gör det för sin egen skull. Så, igår gick vi ut och åt middag och sedan styrde vi ihop en chokladmousse när vi kom hem. Mörk choklad och hallon är en himla fin kombination.

Idag? Jag ska snart styra kosan mot sjukhuset och ett dagpass. Jag håller tummarna för att denna dag blir lite mindre rörig än igår. Samtidigt så tycker jag det är bra att se det också, eftersom många dagar förmodligen kan se ut som gårdagen. Nåja. Annat som händer idag är att vår älskade, fyrbenta vän fyller 6 år idag. Det är också en anledning att fira, fina Ludde!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att handarbeta och framförallt sticka tycker jag är riktigt kul. Det är inte särskilt svårt och kräver heller inte så mycket tankearbete, vilket gör det enkelt att plocka fram när man sitter framför någon serie. Ikväll gör jag exakt det och jag njuter. Efter en dag på sjukhuset, där det var rätt mycket att göra idag, så är det extra skönt att bara ta det lugnt. Jag har två dagar kvar innan jag går på helg, och då kommer dessutom Tomas hem! Nåja, nu ska jag återgå till det jag höll på med.

Likes

Comments

Gårdagen började med en ordentlig frukost följt av ett träningspass. Jag har varken haft tid eller ork till det i veckan, så det var väldigt skönt att komma iväg och röra på sig. Därefter hann jag göra bort lite plugg och sedan mötte jag upp mamma och pappa på stan. På eftermiddagen bjöd mormor in till våffelfika och hon hade dukat upp så mycket tillbehör, helt galet. Riktigt gott och med en kaffekopp till så landade det fint i magen.

Söndag idag. Jag har egentligen inte tänkt ta ut så stora svängar. Mamma skulle iväg till biblioteket vid lunch så då samkör vi och jag drar iväg och tränar under tiden. Utöver det så tänker jag nog mest ladda batterierna för ännu en veckas praktik. Det känns helt sjukt att gå in på tredje och näst sista veckan på sjukhuset. Tiden går fort när man har roligt!

Likes

Comments

Trots den lediga dagen igår så känner jag mig inte ett dugg utvilad, tyvärr. Det känns som att jag inte har sovit ordentligt på flera dagar, men det är bara att bita ihop. Jag har två praktikdagar framför mig nu innan helg, och då kan förhoppningsvis sova ut. Idag, då? Jag skulle egentligen ha ätit lunch tillsammans med Nina, men grejer kom i vägen så det blev ombokat till en annan dag. Så nu sitter jag hemma och mest väntar, har kvällspass på praktiken idag från kl 14.

Nåja. För att prata om något roligare. Paketet som jag hämtade ut på posten igår innehöll en kompaktkamera. Jag har kikat på denna i ett par månader nu, velat fram och tillbaka och till slut bestämde jag mig. Jag har inte hunnit kika så mycket på den än, men jag är ändå väldigt nöjd. Den är liten och smidig, vilket kommer göra det lätt att ta den med överallt. Det gillar jag! För de som undrar så är det en Sony Alpha A5000.

Likes

Comments

Ett par dagar sedan sist. Jag har varit helt färdig när jag har kommit hem från praktiken de senaste dagarna, så jag har inte gjort många knop på eftermiddagarna. Idag har jag en ledig dag, och trots att praktiken är riktigt rolig, så är denna lediga dag välbehövlig. Däremot så är man ju aldrig riktigt ledig som student, utan då hänger det övriga plugget över en. Nåja, det är så det är. Jag har iallafall tänkt ägna ett par timmar till studierna idag och sedan ska jag hämta ett paket på posten, som kommer hålla mig sysselsatt i eftermiddag. Mer om det senare! Hur som haver - jag lever.

Likes

Comments