Iförrgår var jag & två kompisar på bio och kollade på skräckfilm! Jag brukar annars aldrig kolla på skräckfilm över huvudtaget men en av mina kompisar älskar det och jag hade inget annat planerat så skräckfilm fick det bli!

Vi såg då den nya skräckfilmen Lights Out, eller såg? Jag tror ja blundade minst halva filmen hehe.. Men det var en väldigt läskig film som ni säkert förstår men de var en väldigt bra story vilket gjorde själva filmen i sig jätte bra!

Sedan skulle jag hem & båda kompisarna bor åt de andra hållet från stan så jag fick åka hem helt själv, vilket inte va så trevligt en fredag kl 23!! Menmen de gick bra förutom att jag satt ensam i hela tunnelbane vagnen några stationer!

Tror inte jag kommer släcka en enda lampa efter den här filmen...

Kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej Finisaar! Eftersom att ja precis startat den här bloggen så vet vissa av er inte så mycket om mig satt ja tänkte göra som en slags Q&A med en massa basic frågor! Så vi kör igång!!


1. Vad heter du?

Elin Henrietta Wase

2. Hur gammal är du?

15 år, född år 2000 den 10 november

3. Hur lång är du?

Jag är runt 162-163 cm

4. Vad gör du på fritiden?

Bortsett från skolan och att ''vara med vänner'' så rider jag haha.

5. Nämn tre saker som bara dina närmsta vet om

- Jag är faktiskt rätt så blyg, eller jag skulle inte säga att jag är blyg utan mer tillbakadragen jag vågar liksom inte ta för mig.

- Jag har faktiskt blivit lite av en perfektionist för jag kan absolut inte gå och lägga mig med stökigt rum och ja städar min garderob typ 1 gång per vecka för att jag vill ha de organiserat så ja kan välja snygga outfits haha! <3

- De här kanske dom flesta som brukar umgås med mig eller vara omkring mig vet och det är att jag skrattar enormt mycket, alla lärare brukar alltid säga att jag är väldigt positiv och jag skrattar verkligen åt ALLT och då menar jag allt haha!

6. Hur går du helst klädd?

Jag skulle nog välja ett par snygga bootcut med någon snygg och ändå ganska basic topp <3

7. Favoritämne i skolan?

Typ idrott, matte och hemkunskap.

8. Favoritmat?

Det måste nog vara sushi asså vem älskar inte sushi?!

9. Favoritlåt just nu!

Mina favvolåtar just nu är Cold Water med Justin & Shawn Mendes nya låt Mercy!

10. Favoritserie?

Pretty Little Liars, Gossip Girl, The Fosters m.m.

11. Favorit-youtuber?

Min absoluta favvoyoutuber är nog Therese Lindgren men hon har ju slutat vlogga så kanske Linn Ahlborg.

12. Vilken typ av mobil har du?

Jag har en IPhone 6S, rosé guld.

13. Har du några syskon?

Ja, en syster som är 13 snart 14 alltså 02a.

14. Vad köpte du senast?

Jag köpte ett skal från Marc by Marc Jacobs till min mobil <3

15. Planer inför sommaren

I början av sommaren så var jag på ett ridläger i 1 vecka, sedan så ska jag faktiskt till Göteborg idag med en kompis, pappa o min syrra för att gå på Liseberg, shoppa o bo på hotell och senare i sommar så ska vi bila ner till Italien och då ska vi åka igenom Prag, Berlin, Frankrike, Alperna och tillsist så åker vi till ett hus vilket är en vingård som vi har hyrt med privatpool i Italien! <33


De här var lite fakta om mig!! Kram <3


Likes

Comments

Hej och välkommna till min nya blogg! Hahah de här känns lite stelt, har haft många bloggar innan men aldrig tagit dom så seriöst. Men nu är jag här och hade tänkt starta en blogg om min vardag, mode och skönhet. De här blir inget jätte långt inlägg eftersom att de är mitt första haha, men jag kommer iallafall lägga in några bilder från de senaste dagarna <33 Hoppas iallafall att ni kommer att gilla min blogg så hörs vi puss <33

en bild från igår när jag och min kompis var ute och åkte moppe, en bild från idag när jag åt lunch med en kompis, en smoothie bowl, en bild från i tisdags när ja var på stan med en kompis

Likes

Comments