Men hejsan hur kom du hit?
Nu tänkte jag göra ett 3dje inlägg, inte för att någon bryr sig men vafan idc.
Nu är det alltså 1 dag kvar innan jag lämnar fina Grekland och kommer hem till kalla Sverige.
Det har vart jättekul här, jättegod mat och sjuukt fint hotellrum.
Vi har besökt några affärer, badat i väldigt kalla pooler hah och bara tagit det lungt.
Jag vill ta med fler bilder på Grekland men jag är ingen bra fotograf så jag struntar i det hah..
Jaaa asså det va inte så mycket mer (om man inte ska beskriva allt vi gjorde i detaljer fast det orkar jag inte) men jag har haft jättekul här o har bara mått toppen! Ha en bra dag, herråå! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen,!

Orkade verkligen inte blogga igår för försökte posta ett inlägg med var tvungen att radera det för mitt internet suger. Jag var rätt upptagen att fånga kaniner oxå.. dehär med kaninungar som rymmer är inte det roligaste kan jag säga er. Men jag fick tag på en av dom, medans min syster jagar efter den andra med en håv.🙄 Fast tidigare när jag var i skolan fortfarande, så är det nån som berättar att vi har kemiprov.. roligaste är att jag hade inte en aning om att vi skulle ha det men man får väl hoppas på det bästa(tagga F hahahah). Annars hände det inte så mycket såååååå, tack för att du läste:) ha en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan!
Jag heter Elin och är 14 år(2003).
Lite om mig: Jag är väldigt empatisk och mår dåligt när andra mår dåligt. Har en svår depression så vissa dagar är bara sämst, men kan fortfarande vara på bra humör.
Jag bor fördetmesta hos min mamma, jag åker till pappa varannan helg. Jag har 6 syskon men 2 av dom är vuxna och en av dom lever i himmelen.
På min fritid så håller jag på med hästar, jag har inte en egen så åker till en liten ridklubb 2 gånger i veckan som har massa hästar.
Jag har nog inte så mycket mer att säga om mig själv, så tack för att du tog din tid att läsa mitt första inlägg på min blogg, ha en bra dag. :)

Likes

Comments