Hej på er! Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har annat att tänka på än bloggen just nu.
Jag ska försöka umgås mer med mina vänner och speciellt nu när en av dom behöver mig som mest. Hoppas ni förstår men jag kommer börja blogga igen när jag har tid och det lugnat ner sig lite, ha det bra så länge så hoppas jag att vi hörs! ❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 177 Readers

Likes

Comments

En bästa vän som alltid ställer upp och finns där dag som natt, vått och torrt, ja en sån som alltid finns där. Även om vi bråkar, slåss, skriker och kallar varandra för saker ibland så vet jag att jag kan lita på dig och du vet att du kan lita på mig.
Och även om du har det jobbigt nu, så vet jag att du kommer att klara det här för du har varit med om värre saker. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig massor och att du ALDRIG får försvinna från oss, du är perfekt precis som du är. Jag älskar dig min fina vän, My Svensson! 💖
  • 226 Readers

Likes

Comments

Vill du vinna en gästbloggning här på min blogg?

Du får skriva exakt vad du vill om dig själv och ha med max 5 bilder i din gästbloggning

För att vara med måste du:

*Kommentera detta inlägget "jag är med" och och så klart länka din blogg (glöm inte att skriva din e-postadress så jag kan få tag på dig)

Om du vill få en större chans att vinna så länka det här inlägget på din blogg och det är bara ett plus om du länkar den på flera ställen som Facebook, facebook, dayviews mm. (glöm inte att länka dom sidor som du länkar min blogg på i kommentars fältet)

Lycka till !

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så ska vi fira mormor som fyller 70 år. Så idag kommer jag nog inte blogga så mycket eftersom vi blir där ganska länge. Ska bli kul att träffa mina kusiner som jag inte har sett på flera år.

Tur jag har Ebba som tar Flower idag, tack!💖  • 282 Readers

Likes

Comments

Heej på er!
Idag hade jag bara tre lektioner på morgonen sen åkte jag och 6 andra från klassen till smådjurskliniken på studiebesök. Det va faktiskt mycket större än vad man trodde, och det är mycket mer än att bara sköta om djuren.
När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning och sen kom bästa Emelina hit så då åkte vi och Oscar till UG. Där satt vi mest och pratade och såg på film med några så vi åkte hem vid 22.30-23.00. Men nu äntligen har jag kommit hem och ska lägga mig och se på film. Imorgon ska jag upp tidigt för mormor fyller 70år så då blir det party vill jag lova! Ha det bra så länge!


  • 306 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Skoldagen idag vad riktigt riktigt dryg och vi har gjort en schema ändring så vi har två SO lektioner efter varann med en 10 minuters rast i mellan. Då fattar ni att man är trött så nu ligger jag i sängen och jäser och väntar på Ebba. Vi ska nog åka till stallet ganska så direkt när hon kommer. Vi orkar inte rida så vi longerar Flower istället. Det blev ingen träning idag för Pia hon va fullbokad idag men nästa onsdag så blir det i alla fall träning. Ha det bra så hörs vi!
  • 341 Readers

Likes

Comments

Kom nyss på att igår 6 november så var det exakt 2 år sedan det hände. De ofattbara när eric lamaze hoppat en felfri bana med Hickstead och efter sista hindret faller hästen ihop och dör! Det är helt sjukt vad livet är orättvist. För den hästen var absolut inte värd att dö än och inte på det sättet men han dog där han hörde hemma, på banan!
Vila i frid Hickstead! 1996-2011❤  • 385 Readers

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har helt enkelt inte haft tid, det är läxor, kompisar, skolan och framför allt hästen så jag ska försöka blogga mer på helgerna.
Idag red jag henne lite rund banan barbacka men jag fick så ont i ryggen så jag orkade inte rida mer. Höll även på att frysa ihjäl och som tur är så dog min telefon så jag kunde inte ringa mamma så jag fick gå hem i mörkret helt själv men som tur är hade jag hunden med mig om det skulle komma en Björn eller något annat. 😉  • 413 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Idag åkte jag till stallet ganska sent så jag orkade inte rida henne för då skulle jag förmodligen aldrig komma hem. Men jag tror att hon tyckte att det va skönt att få springa av sig lite för hon fick något ryck och sprang på som tusan och bockade så de va nog lika bra att jag longerade henne idag.  • 457 Readers

Likes

Comments

Hej!
Jag har typ inte bloggat något idag för jag har varit upptagen hela dagen fast när jag tänker efter så har jag inte gjort någonting förutom att vi va in till stan i morse. Jag har inte ens ridit idag? Men jag beställde hem lite saker från Gina tricot för en stund sedan så lägger upp bilder på de här:

Likes

Comments