Lilla köket. Trodde innan att jag inte riktigt skulle gilla att ha ett svart kök, men det är faktiskt lite mysigt,, speciellt spotlightsen! Det är också skönt att inte behöva ha mikro och bänkdiskmaskin som tar massa bänkyta, utan istället ha en kombinerad ugn/mikro och en "vanlig" diskmaskin.

Sovrummet är helt klart det rummet som inte är färdigt än. Den randiga fondväggen ska målas om och någonting ska upp på väggarna, vet dock inte vad riktigt än. Madrassen ska även sänkas lite, även om det är lite roligt att sova som prinsessan på ärten ;)

Likes

Comments

I fredags kom några av mina fina vänner från Torsby för att fira min examen och äta på Baron. Fick ett par superfina örhängen av dem i examenspresent!
Det är så skönt att ha kompisar som alltid finns där även om man inte längre ses så ofta ♥

Likes

Comments

Dålig kvalité på mobilbilderna, men än känner jag att det ändå är bättre än inga bilder. I torsdags var det sista dagen i skolan och igår hade vi hyrt en lokal för att festa en sista kväll tillsammans.. Tema: Great Gatsby!

När vi kom till lokalen fick vi en varsin lapp med en karaktär och för att veta var jag skulle sitta när vi åt så skulle jag hitta min karaktärs partner eller kompis. Jag fick Skönheten och letade därför upp Odjuret.
Under kvällen blev det mycket dans och mycket sång, även ett musikquiz som mitt lag kom två i!

Känns så overkligt att vi alla är färdigutbildade och ska börja jobba nu! Det känns mer som att vi alla ska ut på vfu och snart ses på universitet igen och diskuterar allt mellan himmel och jord som vanligt.

Likes

Comments

Det är flera som undrat över hur nya lägenheten ser ut så tänkte visa här på bloggen. Trots att det nu är över en månad sedan inflytt så har allt fortfarande inte riktigt hittat en permanent plats, men jag tänker att det löser sig allteftersom Det var däremot bara två rum som var fotovänliga nu, så resterande del av lägenheten visar jag upp en annan dag. Så här kommer bilder på de två minsta rummen: badrummet (som tyvärr inte går att bada i....) och garderoben som är ombyggd till ett litet kontor.

Jag älskar att ha en egen tvättmaskin!

Det tog ett litet tag men nu har jag vant mig vid att toalettstolen
är så hög att jag nästan inte når ner till golvet! ;)

Likes

Comments

Inga nyårslöften, bara mål och ett av dem är att damma av kameran igen som i stort sett vilat sedan jag flyttade till Karlstad. Det är dock lite brist på hästar i min närhet nu, vilket annars är typ det enda jag velat fota t,idigare,, så dags att leta upp nya motiv.

Likes

Comments

Imorgon är sista dagen på plats på universitetet efter 3,5 års studier. Konstig känsla. Det var alltså tre och ett halvt år sedan jag flyttade till Karlstad och började att läsa till förskollärare! Efter imorgon är de bara en hemtenta som ska lämnas in, och godkännas, sen kan jag titulera mig som en färdigutbildad förskollärare. Jag har haft en hel del separationsångest, främst för att lämna (bli bortglömd av...) lärarnas förening LÄSK,, men nu har jag ändå börjat längta till att börja arbeta. 22 januari kommer jag att börja jobba på en förskola här i Karlstad och efter att i måndags hämtat två röda jobbjackor och mitt schema så blev det ännu mer verkligt.

När jag ser tillbaka på de här åren så är jag så glad över att jag mött så himla många nya härliga människor och fått uppleva så sjukt roliga saker både i skolan och såklart utanför den! Under denna tid har jag haft tre olika lägenheter, åkt på flera utlandsresor och bara spenderat massor av tid med människor som ger energi!

Men än har jag nästan två veckor kvar som student och mina helger är redan planerade med en hel del firande med vänner och familj. Let's do this!

Har nog aldrig mött en person som är så positiv och glädjespridande som Malin är!
Alla behöver en Malin i sitt liv ♥

Likes

Comments

För några dagar sedan läste jag igenom min gamla blogg och insåg hur roligt det är att skriva, fota och kunna gå tillbaka och minnas! Men efter nästan nio år med samma bloggadress är det dags för en ny blogg på en ny portal. Förhoppningsvis är det någon som tycker det är intressant, annars blir det en fin dagbok till mig själv :)

Innan 2018 kan börja på riktigt är dags att summera 2017.

Januari, februari, mars 

Ett mysigt nyår upp i Idre! Provade att klättra i Norrköping. Hälsade på Julia i Enköping och passade på att svänga in förbi Calle som nu bor på en ridskola. Jag och Johanna åkte till Göteborg för att se på Jäkelskap i kikar'n.

I mars hade jag även min allra sista verksamhetsförlagda utbildning uppe i Torsby på den bästa förskolan. Dessa veckor spelade jag och Maja en hel del Rummikub.

April, maj, juni

Under de här månaderna blev vi uppdelade i faddergrupper och fick börja lära känna många nya människor, samtidigt som jag kom närmare flera av mina andra vänner. Under den här tiden skrev jag och fick godkänt på mitt examensarbete.

Juli, augusti, september

Sommarjobbade på Vattentornet, åkte till Alicante, köpte en lägenhet(!!!) och spenderade två veckor tillsammans med nollegänget. Svårslagna månader.

Oktober, november, december

En hel del fest och massor av mys! Babyshower för en barndomsvän som i januari ska få sitt första barn, så spännande. I slutet av november flyttade vi även in i nya lägenheten. Avslutade året med människor jag tycker mycket om. Tack för det här året, det kommer att bli svårslaget!

Likes

Comments