Header

Idag är jag lärarvikarie på en skola ute i Skarpnäck, känner mig lite lätt överflödig med endast en "riktig" lektion idag. På de övriga har de städat inför lovet eller kollat på film så mina arbetsuppgifter har varit lite skummiga idag. Just nu sitter jag i personalrummet och inväntar den sista lektionen.

Efter det här ska jag till fotografiska och säga ett sista hejdå till alla där, samt lämna in min personalbricka och liknande ;) Det blir skönt att ha det avklarat och sist men inte minst så ska jag gå på filmkursen ikväll, ska bli kul att komma dit igen 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar och hatar hösten! Det är så otroligt vackra färger och otroligt härligt väder så länge det inte regnar. Älskar att få sätta på mig mysiga koftor och härliga boots. Men ändå ogillar jag kylan och mörkret och när det regnar det ska vi inte ens prata om...

Förra onsdagen åkte jag och mamma iväg till landet för att stänga ner det sista inför vintern. Super mysigt att komma dit igen eftersom jag inte har varit där sedan midsommar.

Likes

Comments

Det blir lite tomt här i mellan åt och jag tycker att det är fett trist men det är för tråkigt att blogga utan bilder. Jag måste bli bättre på att fotografera min vardag. 

Bara så ni vet...

Har förövrigt jobbat på en skola i dag igen, så kul men utmanande. Ska vara på samma skola imorgon igen så det blir härligt. Första gången jag är två dagar i samma skola så det ska bli kul att se om eleverna behandlar mig annorlunda imorgon eller om det blir samma resultat som idag.

Puss och God natt!

Likes

Comments

Gjorde två fantastiska förhandlingar igår på salongen.
Kollage 1: slingor på ett grånande hår och resultatet blev väldigt livfullt och fräscht
Kollage 2: En kortare page och kunde därav klippa bort mycket av det slitna håret.

Så kul när man får göra lite större jobb och inte bara toppar eller bottenfärg. Även om det kan vara skönt ibland också!

Jag jobbar på en salong i Gröndal som heter Klippotek1 och vill man boka tid hos mig så är jag där torsdagar och fredagar hela hösten.
Ring 08-7101900 och klicka vidare till Gröndal för att boka din tid :)

Likes

Comments

Igår påbörjade jag en filmkurs på Dörren ungdomsatelje. Jag fick förbi på dagen och passade direkt på att anmäla mig. Dörren ligger i gamla stan och har kurser för ungdomar mellan 16-25. Just den kursen jag går på är endast  för tjejer och även om jag är den älsta där så tyckte jag att gårdagen var jättekul! Det var blandade tjejer både i åldrar och bakgrund och från olika delar av stockholm.
Dörren är till för alla ungdomar i Stor Stockholm så känner du någon mellan 16-25 som vill göra något kretivt så rekommenderar jag verkligen att kolla in Dörren!

Likes

Comments

Yeay! På onsdag har jag mitt första uppdrag på mitt nya jobb!! Galet nervös men sjukt taggad! Jag ska börja som lärarvikarie på lärarförmedlarna. Vilket innebär att jag kommer åka runt på olika skolor runt om i Stockholm där de är i behöv av en vikarie. Med start nu på onsdag alltså, då jag kommer vara idrottslärare för årskurs 2-9. Sjukt galet nervös, men det blir nog bra!

Likes

Comments

Vissa dagar blir man bara inte bra på bild

Efter att ha sjukskrivit mig från jobb torsdag till söndag. Så var energin på botten, så idag  träffade jag underbara Jessica för att ladda lite energi för att kunna återgå till jobb imorgon. Vi spenderade kvällen med att kolla ikapp på PH. Som tur var hade vi kollat på lika många avsnitt så vi kunde vara börja kolla. Det är extra roligt att kolla på det när man har träffat och hängt med en av de som är i huset under gymnasie tiden. 

Likes

Comments

Jag kan inte uttrycka mig i ord i dag. När jag försöker sätta ord på känslorna känns allt bara värre, tårarna rinner längs kinderna och jag känner mig kall inuti. Jag saknar din närvaro så mycket, jag saknar ditt lugn och din tystnad. Även fast allting kan vara precis lika tyst som då, så saknar jag den tystnaden när du satt bredvid mig, när ord inte var nödvändiga. När inget behövdes säga och allt bara var bra, den känslan finns inte med någon annan, det var något jag delade med dig. Du har alltid förstått mig utan mina ord. En blick kunde vara tillräckligt och det är det jag saknar.

Det är ett minne som är starkare än andra, vi är i Grekland på en strand. Jag kanske är 11-12 och sitter i strandbrynet och njuter av solen och leker med fingrarna i sanden (eller bygger sandslott eller något) du sitter på en solstol och läser och de övriga i familjen sover på sina solstolar. Bredvid oss leker en liten pojke med sin luftmadrass när blåsten plötsligt sliter iväg den och den flyger ut i havet. Jag skickar en frågande blick mot dig och du ger mig en hastig nick och jag springer ut efter luftmadrassen fångar in den och ger tillbaka den till pojken och minnet tar slut.

Det kanske inte är något speciellt egentligen men det minnet dyker ofta upp, du visste vad jag tänkte på och svarade lika snabbt. Andra minnen är inte lika självklara på det sättet, men jag minns våra tystnader som något fint och något som talade för sig själv.

Likes

Comments

Samsung Galaxy j5

Idag har jag varit iväg och handlat en ny telefon. Så nu kan jag ringa och messa folk igen, äntligen (efter en dag utan.)
Kommer behöva den i och med mitt nya jobb. Annars får jag inga uppdrag från dem och nästa vecka startar jag. Ska bli så spännande. Har varit där och lämnat in belastningsutdraget från polisen och pratat lite med dem om det kommande jobbet, hur appen fungerar och vad jag kan förvänta mig.

Likes

Comments

Igår valde min mobil att ta ett dop i toaletten så nu har jag ingen mobil längre. Lagom irriterande och lagom klantigt av mig att lägga mobilen i bakfickan när jag går på toa. I för sig känns det helt okej den var väldigt dålig och det gick knappt att uppdatera inlägget i lördags. Så jag hade tänkt köpa en ny snart i alla fall, men nu blir jag utan i några dagar tills jag köper en ny.

Hoppas ni har en bättre start på veckan en jag ;)


Likes

Comments