Header
View tracker

Har snöat in helt på stora blingiga örhängen just nu, och extra snyggt tycker jag det är att matcha till en ganska nedklädd, slapp klädsel i övrigt. Kontraster, kontraster! Köpte faktiskt ett par i denna stil på H&M (inte dem på bilden) för ett tag sen jag väntar på att inviga. Kanske till helgen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Startade min första december med frukost framför julkalendern. Så mysigt och den verkar ju så bra i år! Nu ska jag snart ta mig iväg en sväng till gymmet, sen blir det lite plugg och så till sist iväg på julbord med några i klassen. Mysigt!

Likes

Comments

View tracker

Favoritsmyckena just nu som sitter på nästintill varje dag - örhängen i form av ringar, blixt och en stjärna från etsy och bokstavshalsband samt måne från ur&penn.

Likes

Comments

Så mysigt när man har mycket tid på morgonen och kan äta frukost i lugn och ro med tända ljus. Nu ska jag iväg en sväng till skolan och efter det blir det några timmars jobb. Ha en fin dag!

Likes

Comments

collage by me, nail polish - loreal, loafers-h&m, pics via pinterest

Likes

Comments

Fluff från H&M

Fredagsfluffet är på, morgonträningen avklarad och jag ska alldeles strax bege mig mot universitetet för veckans sista pluggstund innan lite helgledigt. Blir eventuellt en sväng på stan sen, har lite saker som behöver inhandlas och kanske också kan passa på att fynda något i och med Black Friday. Ikväll sen ska jag sätta mig på tåget och hälsa på min b-friend. Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Fortsätter på det julpeppiga spåret med lite blandat som gärna skulle få pryda mitt hem i december. 

Likes

Comments

Berättade ju för ett tag sen om att vi hade som skoluppgift att layouta ett magasin och här ser ni lite av resultatet jag, Amanda och Jessica till slut fick till. Fokus här låg enbart på layouten och texterna är det i flera fall inte vi själva som skrivit. Detta var helt klart det den roligaste skoluppgiften vi fått göra hittills!


Likes

Comments

Tröttar visst aldrig riktigt på volanger denna höst och H&M har så många fina alternativ just nu. Bland annat dessa fyra favoriter ovan.

Annars har jag börjat dagen på gymmet och nu ska jag ta tag i lite plugg. Vi håller just nu på att genomföra en kampanjplanering gruppvis men bestämde oss för att köra hemifrån idag. Skönt det ibland när man kan jobba från soffan i pyjamas och med tända ljus!


Likes

Comments

Förlåt för SÅ dåliga bilder, men skyller på det obefintliga dagsljuset som råder för tillfället. Ville i alla fall bara visa höstens hittills bästa köp - min fuskpälsjacka i en superfin mörkblå färg. Var egentligen ute efter en i svart och tvekade lite inför att köpa i blått i stället men jag har inte ångrat mig en stund, älskar den! Ni hittar den här -> https://blfa.me/c/dqeDwpyf?cpc !

Likes

Comments