En svensk äter cirka 7kg choklad per år.

choklad finns i många former och smaker så som karamell, lakrits och mint. Det finns inprincip en smak som passar de flesta, det är bara ett problem.... De flesta sorterna är alldeles för onyttiga. Om du är som oss så har du säkert stått där någon gång i din närmaste matkedja med en chokladkaka i ena handen och en påse morötter i andra. Du vet så väl att om du vill vara fit för sommaren så kanske inte den där chokladen fullproppad med socker är så bra för dig, men ändå så är suget alldeles för starkt och du går hem med den där alldeles för stora Marabou kakan som du kommer glufsa i dig fastän du var mätt 12 bitar sen. Det ända den söta kakan lämnar ifrån sig efteråt är den tomma förpackningen och en besk eftersmak utav ånger då du nu är en 2 mils joggingtur längre bort från den där drömkroppen du fantiserar om.

Så vad är nu lösningen för detta svåra val? Jo antingen så kan du ge upp den söta underbara smaken utav choklad och köra på dom torra morötterna från ICA eller så kan du lyssna på detta förslag.

Vad skulle du säga om jag sa att det finns ett sätt att få den där kroppen du alltid har drömt om men ändå njuta av den där underbara krämiga chokladen? Faktum är att vi har lösningen! Med vårar hemliga recept så kan du få miljövänlig nyttig choklad i alla dess former hemskickad till dig! Ja du hörde rätt! efter att ha smakat på våran choklad så kommer du aldrig att gå tillbaka till vanlig choklad igen.

Våran choklad ger dig en varm känsla i magen så som i hjärtat.

så beställ din choklad idag och få hem den inom en vecka!

Likes

Comments