Hello!😃. Just nu ligger jag i soffan hemma hos mamma och pappa och kollar på tv medans jag även kollar runt på hur man kan färga håret. Trött på mitt gammal vanliga nu. Jag vill testa något nytt. Jag vill helt enkelt ha en förändring! Jag funderar starkt på att färga håret i en kall blond färg men frågan är hur länge kommer de hålla sig snyggt? Hm. I kväll ska jag i alla fall till min frans stylist och fixa fransarna! Ska bli så skönt. Som jag längtat efter det. Man känner sig så naken utan dom på något sätt. Älskar att kunna vakna upp på morgonen och känna sig fin även om man inte har smink. Bästa känslan någonsin! Nu ska jag fortsätta titta på tv:n och sen hitta något att äta. Super fint väder här också! Så ska nog även lägga mig i solen en liten stund😃.

Likes

Comments

Äntligen har jag kommit upp ur sängen och gjort lite kaffe. Kaffe är mycket välbehövligt i dag då jag inte känner mig riktigt kry. Jaja. Även om kaffe kanske inte hjälper så är det i alla fall gott! Ska sätta mig och bläddra på lite olika sidor nu (behöver verkligen ett par nya skor). Ska även försöka fräscha upp naglarna lite. Vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon önskar en väldigt trött tjej. Vaknade av att brevbäraren skickade in brev i mitt brevinkast. Och ja vad ska man säga? han är inte direkt försiktigt. Blir lika livrädd varje gång. Haha!😃. Just nu sitter jag under täcket i soffan och äter frukost. I dag blev det två mackor några rån och en hallon smoothie. Mums!😃. Hade snart tänkt gå upp brygga lite kaffe och sen hoppa in i en varm och go dusch. Sen är jag redo för att tackla ännu en dag. I morgon blir det jobb igen! Känns konstigt men samtidigt kul. Vi hörs!

Likes

Comments