Efter det sjukaste mental breakdown jag någonsin haft över skolan så är jag faktiskt taggad på att avsluta alla arbeten vi har i skolan fortast möjligt och sen kunna fokusera på annat sista dagarna innan studentveckan. 

Satte mig ner och pratade med min lärare och bröt ihop som fan. Jag brukar verkligen inte gråta men idag grät jag så jag inte fick luft, haha. Jag har aldrig i hela mitt liv haft svårt att få bra betyg och lallade mig igenom grundskolan utan att ta hem en enda bok. Trots det fick jag bra betyg. Under gymnasietiden så vart det lite värre men jag hade ändå aldrig svårt att få bra betyg. Jag gjorde det jag skulle, hade tid för massa annat på fritiden och fick ändå rätt hyfsade betyg. Trean har dock inte varit likadan. Jag har haft noll motivation till plugget men ändå kämpat mig igenom alla uppgifter. Jag har aldrig jobbat så mycket i skolan och tagit vara på lektionstiden som jag gjort i trean och jag har även jobbat mycket hemma men det har varit så sjukt svårt att prestera bra när plugget är det allra sista på priolistan. Jag har liksom skrivit för att jag måste men lyckas aldrig få ner något bra, Så idag när vi diskuterade mina betyg så fick jag ett litet sammanbrott. Jag har aldrig nöjt mig med låga betyg och är skapligt besviken på mig själv. 

Det slutade i alla fall med att jag gjorde upp ett schema över de närmsta två veckorna som jag ska ägna åt plugget. Jag räknar med att vara helt klar i skolan den 17 maj och då är det fullt ös på körkortet som gäller. Så går allt som det ska så har jag körkort om lite mer än en månad. Praise the lord. 

Det är tur att jag har mina djur alltså. Wilmer fick hoppa för första gången på ridbanan idag och han gjorde det riktigt bra. Dock vart det lite spontant efter att jag ridit en stund så han var lite trött. Nästa gång så ska jag försöka ha lite bättre framförhållning så att det blir lire mer rättvist för honom.  

Tog lite bilder på hundarna i solen när det ändå var fint väder. Finisarna ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att jag sålde min senaste helt egna häst 2012 och efter det hade ett uppehåll på nästan 1 år så har jag ju bara ridit andras hästar under 2 års tid. Även om jag har ridit väldigt mycket ändå så var det ändå dags att skaffa något eget så för snart 4 veckor sedan så åkte jag och mamma till Strängnäs för att hämta hem den här gullisen 👆. Han ser inte mycket ut för världen just nu. Han har fortfarande inte tappat all vinterpäls och är inte färdigväxt än. Han är högre bak och det gör att han fortfarande rör sig lite stumt i bogarna men det ska förhoppningsvis gå över snart.

Han är i alla fall snart 4 år gammal och efter Favorit Ask - Maloubet de Pleville, så förhoppningsvis så kommer vi att komma ut och kicka ass på hoppbanorna i framtiden. Dock ligger han väldigt mycket efter i sin utbildning och eftersom han inte är färdig i kroppen så tar vi det väldigt lugnt när vi sätter igång honom.

Han har hittills varit en jävla pärla att både hantera och rida så jag är skapligt kär redan. Trots att han för första gången i sitt liv kommit ut i en hage med massor med lekkompisar så kommer han alltid i hagen när man ropar och det var inga problem att rida ut själv redan första veckan.

Han får som sagt gå väldigt lugnt tills han växt i sig men vi försöker ändå att han ska göra något varje dag. Vi varierar mellan ridning i skog och på bana med arbete från marken på lina, tömkörning och löshoppning. Vi hoppade även vårt första "hinder" häromdagen. En liten stock i skogen men en bra början.

Det enda problem vi har stött på är att han är väldigt rädd för vatten. Vi jobbar mycket på att kunna vara i spolrummet efter att han vart skrämd när jag var tvungen att skölja av ett skrapsår. Efter den ville han inte ens gå in i spolrummet så nu jobbar vi med det varje dag och går varv efter varv runt så att han går in utan problem. Han har även visat ute i skogen att han tycker det är obehagligt med vatten och första uteritten så vägrade han att kliva över ett vattenfyllt dike. Det har vi dock tränat bort så nu hoppar han glatt över varenda dike vi korsar.

Så glad att ha honom just nu är jag stressar sönder över skola och plugg. Det tar liksom aldrig slut och dygnet har alldeles för få timmar för att hinna med alla arbeten som ska in. Det ska bli så jäääävla skönt med student och efter det så ska jag aldrig i hela mitt liv sätta min fot på den här skolan igen. Usch!

Likes

CommentsAvslutar en bra helg med en sjukdag. Har haft feber till och från i två och en halv vecka nu. I fredags vaknade jag med 39 graders feber men med ipren och alvedon funkade det bra. Dagen efter var inte lika lyckad dock, värktabletter, alkohol och 2,5 timmars sömn var inte det optimalt.
Min kusin fyllde 25 och tillsammans med två av hennes kompisar så hade dom
75 års fest. Jag var där och hjälpte till att fota men drog hem till Emma vid 10, åt b&j, godis och sov.

Likes

Comments

Efter en riktig pluggdag så känner jag mig för en gångs skull nöjd, som tur var hade jag mysigt sällskap. Är just nu skapligt trött på skolan men det är bara en endaste dag kvar innan lov och helgen är fullspäckad med stallhäng, 25 års fest för min kusin där jag ska agera fotograf och hemmafest hos en av mina närmsta vänner 👌

Likes

Comments

Borde som vanligt plugga men drömmer mig istället bort till ett annat liv där man har både råd och tid att resa till varmare breddgrader. Fatta underbart att dricka drinkar vid stranden, äta hotellfrukost och gå mysiga strandpromenader i solnedgången! Någon gång kanske, när jag har pluggat färdigt och äntligen kan börja tjäna pengar på riktigt.​

Likes

Comments

Lämnar en bra helg bakom mig och försöker ta mig igenom den sista veckan i skolan innan lov. Vi har hur mycket som helst i skolan nu, vet inte ens vart jag ska börja. Har inte fått så mycket gjort i helgen så ligger efter massor. Behöver jag ens säga att jag längtar galet mycket efter studenten nu? 

Likes

CommentsHar inte lyckats blogga på hur länge som helst, fick influensan och låg hemma med 40 graders feber i en vecka. Fortfarande inte helt bra men fick äntligen komma tillbaka till stallet idag. Jävla lyckopiller att vara ensam i skogen och galoppera i snön. Så himla välbehövt efter en sjukt stressig vecka!
Imorgon är en ledig dag och den ska spenderas i stallet och på en shoppingrunda 💸
Min prinsessa har även hunnit bli hela tre år. Sjukt hur fort tiden går! 💕

Likes

Comments

Fick hem min balklänning idag och jag känner mest att jag vill gråta. Inte för att den inte är fin, det är den men den är inte jag. Det är inte den balklänningen jag vill ha på mig på min studentbal.
Tog knappt några bilder på den utan deppade i mysoutfit med min vitamin well istället.

Likes

Comments

Bilderna får tala för sig själva. Helgen har spenderats med stallhäng och utgång med superfina vänner! En av de bättre utgångarna med mycket skratt, dans, alkohol, och goa brudar ✨

Kan leva på det här länge trots att jag mår som jag mår idag!​

Likes

Comments

Saknar sommaren såååå mycket och blir lite ledsen när jag tänker på att mitt allra sista sommarlov redan har varit. Har så himla mycket fina minnen från den här sommaren och varenda bild gör mig sådär barnsligt lycklig. Jag hoppas verkligen att sommaren 2015 levererar så mycket bra för det gjorde verkligen 2014. Så himlans glad att jag har alla mina fina vänner, min familj och mina djur. Får lite dåligt samvete över att jag ofta tvivlar på dom när jag ser dessa bilder, jag har ändå lyckats uppleva en hel del bra stunder med dem så oavsett vad så är jag glad att jag har med mig dessa minnen!

Likes

Comments