Hej!
jag hoppas att alla haft en bra tid sedan jag bloggade sist?

Idag fick jag en riktigt bra nyhet som gjorde mig riktigt lycklig. jag skickade in om att få byta runt lite på mina namn och idag fick jag svar om att det är godkänt så från och med idag så är jag en IZABELLA och inte en ELIN och jag är även idag en BECHER.
har aldrig trivs med mitt namn och aldrig känt mig som en ELIN utan alltid mer som en IZABELLA. Nu är jag verkligen jag! och hoppas att alla i min närhet då kommer att acceptera detta och respektera mig.

Nu finns där äntligen ett litet leende på mina läppar då jag kommer närmare mig själv.

Izabella Elin Becher 😍🐢

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Hoppas att alla haft en bra dag!

Idag har min dag varit riktigt jobbig.
känt mig riktigt ensam fast där varit många människor runt mig i princip hela dagen. Sen är det väl det här med att lita på människor också. Så ja idag har det snurrat ordentligt mycket i huvudet på mig tyvär.
Tänk er känslan med oro , ovishet och allt bara snurrar. Jag försöker varje dag att se framåt men för varje steg framåt så går jag två bakåt.. om h*n bara kunde förstå mig eller försöka. Göra något med mig visa att h*n finns där!
men äsch ibland tröttnar man på att bara stå här och se på medan man känner hur man försvinner från dig själv.

idag blev det galet deppigt men så här såg min dag ut idag.

ha en fortsatt trevlig kväll! 😊

Likes

Comments

Hej!

egentligen hade jag inte tänkt blogga idag då jag är sjuk.
Men jag får en massa frågor om mig och mitt mående just nu som jag tänkt besvara då visa jag trodde jag kunde lita på har öppnat sin äckliga käft!
istället för att folk ska fråga varför jag ofta är borta från skolan och om de som sägs stämmer så tar jag det här.

Ja jag har varit hos en läkare då jag inte mår bra psykiskt.
Ja jag medicineras för att jag är "psykiskt sjuk" eller hur jag ska uttrycka mig!
Ja jag ska gå hos en psykolog för att prata som dem säger.
och ja jag ska gå hos någon för att lära mig hantera ångest , tankar och försöka hantera mitt mående.

Meningen vart inte detta skulle komma ut9 där detta är privat!! Men eftersom en "nära vän" inte kan knippa käft så kunde jag kika gärna ta det såhär så jag slipper påminas hela tiden om det själv! Och nej ingen förstår mig.
även om jag försökt att inte visa utåt så måste människor tydligen förstöra! så nu har jag insett att lita inte ens på din bästavän!
och nej är inte ute efter att någon jävel ska tycka synd om mig , allt jag vill är att människor ska förstå att mycket kan förvrängas från öra till öra.

OCH nej inlägget om psykiskt ohälsa för handla inte om mig.
ja jag skäms över detta då jag inte valt Detta men vill slippa påminas!
Så nu har jag förklarat och då vill jag gärna slippa alla frågorna!

Likes

Comments

Godmorgon!
hoppas alla haft en bra natt & får en bra dag!

Jag hade sovmorgon idag och är på väg till skolan nu. Inte mycket men 1 timme är bättre än inget faktiskt!☺ Så idag väntar matte, Engelska och profil 😧

Däremot har jag en grymt jobbig dag och vet vad som väntar men vet inte alls hur jag ska tackla det faktiskt , då jag inte lärt mig att tackla det! Men bara att hitta öppningar för att hitta lösningen. Jag har hittat något som tar o h hjälper lite , att tänka på några nära funkar alltid för stunden! idag saknar jag någon lite extra. 💕

Jag hoppas alla andra mår bra idag?🤗

Likes

Comments

Hej!
hoppas ni haft en trevlig vecka!

tyvär blev det inget bloggande Fredag och Lördag. Skulle egentligen inte bloggat idag heller men känner att just nu har jag inget annat att göra o känner att de behövs!

Ibland så får man inte höra de man behöver för att finna ork. Man får inte heller alltid det man tänkt sig, mår inte alltid som man tänkt sig. Mycket ändras på snabb tid!
Om jag skulle säga att jag förstår varför allt är som de är i världen så skulle jag ljuga!
jag kommer aldrig att bli en prefekt dotter , vän eller flickvän! Men däremot kommer jag alltid göra allt för att försöka göra alla i min närhet! 
känner att detta inlägget blev skit idag! men det är mycket jag inte kan förklara.

Hoppas ni får en toppen vecka!😏

Likes

Comments

Godmorgon!

      ****PSYKISKOHÄLSA****

Inatt har jag legat och funderat mycket faktiskt, Man hör hela tiden hur många som mår psykiskt dåligt. Dem känner att dem inte är värdiga! MEN varför får dem ingen hjälp? Okej visst en del får hjälp men inte många utav dem jag känner. Det dem får höra

"Du är vuxen och borde kunna ta hand om dig själv"

Men varför i helvete ska hjälpen finnas om dem ändå inte hjälper? Dem rensar ju i princip som att var 3 människa får hjälpen dem behöver! Visa kanske får ett samtal/möte sen är allt klart igen enligt dem!
Men om människan fortfarande mår riktigt dåligt varför i helvete skickas dem hem utan att fått ur sig det dem behöver få ur sig?
Jag blir så jävla arg rent utsagt just nu har jag 3 i min närhet som mår riktigt psykiskt dåligt , får dem någon hjälp? NEJ! inte någonstans, Dem ringer och skriver någon av dem har haft ett enstaka möte eller en kort period med möten men sen skickas dem hem för att platsen inte inte finns? Eller varför skickas man hem UTAN hjälp?
jag förstår inte hur visa tänker och absolut inte visa delar utav vården idag!
jag hoppas att det blir någon ändring på delar av vården och så klart andra delar av världen med!

Jag hoppas att i framtiden så får var enda människa hjälp med sitt mående! Vi kom inte till världen för att man ska vilja ta sitt liv! Eller har jag fel?
Allt jag gör är att tröttnahur våran värld är uppsatt och levnadsvillkoren..

****MOBBNING****

Mobbning? varför finns det? varför mobbar människor varandra!
Vill man se en annan människa må riktigt illa? vill man se en annan människa tinna bort? ta sitt liv? OM man vill det hur i helvete kan man vilja göra det?
alla är vi olika och SER OLIKA UT!
Sluta trycka ner någon annan pågrund utav utseende. Vi är olika ut av en anledning!
Tänk på vilken värld vi levt i om mobbning inte pågått? Tänk hur fint det hade varit i land barnen!
MEN vi vuxna då? de vuxna som mobbar är ju dem som lär barnen att det är "OKEJ" att mobba o trycka ner andra medmänniskor! Jag säger bara en sak TÄNK DIG FÖR!!
Sluta mobba Sluta vara elak!

VISST! Man tycker inte om alla det gör man inte men tänk sig bara för vad du säger till personen! om du inte tycker om h*n så ta och backa ett steg bort!

Om jag bara kunde gjort något åt dessa 2 problemen hade vi kommit lite längre i den mänskliga utvecklingen!

HJÄLP VÅRA MEDMÄNNISKOR!

Likes

Comments

Godmorgon alla!☺

Jag hoppas ni sovit bättre än jag inatt?
och att eran dag blir bättre än vad min kommer bli?😂

Jaha igår gjorde faktiskt nog inte mycket utöver de vanliga tror jag.
Jag åkte till skolan började 09:50, hade matte , engelska och profil, sen var de bara att pendla tillbaka hem igen 🙄

När jag kom hem så hade mamma hämtat mitt packet som ÄNTLIGEN kommit så de var äntligen dags att fixa hos chinchillorna.
Så dem fick sitt nya hus , matskål och hängmatta. Underbart att se dem hoppa runt i deras bur. 🌹

Idag pendlar jag faktiskt mer än jag är i skolan! 🖓

Mitt nummer är privat!

ha en fortsatt trevlig dag vi hörs ikväll eller imorgon! 😇

Likes

Comments

Godmorgon!☺

Jag är på g till skolan så tänkte jag kör på ett inlägg nu.

Alla som känner mig vet att jag ofta skrivet "känslan". Men nu har jag fått en del frågor om varför jag skriver det och om det finns en anledning?🤔
jag känner väl mest att det finns en känsla som jag känner ofta med vet faktiskt inte hur jag ska förklara denna känsla! jag känner känslan ofta i olika sammanhang, Men faktiskt oftast när jag är med min pojkvän. 💑
ibland så känns den även annorlunda och då känns det ännu bättre.
Så just därför skriver jag det ofta då det finns en känsla som får mig att må galet bra utan att veta vad de är för känsla!👋

Hoppas att ni får en bra dag! så hörs vi antingen senare eller imorgon! 👋

Likes

Comments

Godmorgon på er 😊

Tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg ni när jag ändå är på g till skolan!

Det finns en sak jag stör mig på faktiskt och det är när människor jag inte känner säger "vilket perfekt liv du har! du kan få allt du vill och vara allt du vill" FEL! SÅ LÅNGT IFR0N FEL!! Jag har inte allt jag vill ha? jag har så mycket mer att kämpa mig fram till som jag vill ha. Det tror jag det finns många som har , Däremot gör jag mitt liv till något utav det jag vill , jag lever mitt liv så som jag vill ha de. Men jag är LÅNGT ifrån nöjd med mitt liv kan jag säga.

Fast det finns ju även dem som säger "Du har inget!" Jo , jag har såå mycket som jag är stolt och lycklig över! Jag har min familj , mina älskade djur , Världens finaste pojkvän, enormt fina vänner! Nej visst jag har ingen utbildning utav saker som hänt när jag var tonåring MEN det tar jag igen nu och pluggar stenhårt! och jo jag har även ett jobb som timvikarie.

Allt jag egentligen vill säga med detta inlägget! säg aldrig till någon "Du har inget" eller "Du har allt" för du vet inte till punkt och pricka att människan du säger det till verkligen är nöjd med sitt liv, Det kan finnas så mycket annat i bakgrunden.

Ha en fortsatt trevlig morgon & hoppas att ni får de bra i skolan som på jobb!😊

Likes

Comments

Hej!

som vanligt kommer något ivägen så jag inte hinner göra ett blogginlägg! Men nu får det ju för fasiken komma tid till detta!

Ja egentligen har det inte hänt så mycket i veckan då jag varit sjuk. Men i helgen så har jag spenderat tiden med min pojkvän som kom hit, Vi har egentligen inte heller gjort så mycket mer än att kolla film och mysa.

Däremot så har jag lite att göra under dagen måste gå och posta ett brev o skicka lite mejl , då ett packet som skulle kommit föra veckan inte kommit ännu.. hmm.. Fast tjjaa det kommer väl imorgon men alltid bättre att ta reda på så inget blivit fel!
Men innan det så ska jag äta mina popcorn , dricka min cola och se färdigt min film,  "Flickan som lekte med elden".

Jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag haft! :)

Likes

Comments