Instagram@vixxyk

Åhh så jävla skönt! Har bara haft engelska och svenska lektioner idag, skönt att slippa dom.

Sitter hos min farmor och farfar och väntar på att min fiskgratäng ska bli klar. Är helt slut, känner mig ofräch som fan så ska hem om ett litet tag och duscha, sen ska jag möta Alex. Mer än så har jag inte planerat idag.

Hur har ni haft det idag? :)Får bli en bild på mig och min älskling.

Likes

Comments

Kör på en frågestund nu eftersom att jag inte har bloggat på länge och har chans att få flera nya läsare.

Svarar när jag fått in lite frågor! Jag svarar på allt.

 

Likes

Comments

Är helt slut.. Har varit i stan med min 4 åriga lillebror hela dagen idag. kollade bio och mös! med de va kul som fan!

Just nu är jag hemma hos min pojkvän. Han spelar xbox och jag wow på hans data så vi är jätte sociala med varann. Snart ska vi sätta på en film och mysa lite. Har inte träffat honom på flera dagar nu så har saknat ihjäl mig.

Jag kanske skriver lite inatt om jag inte somnar, annars blir det några inlägg imorgon!

Puss!no

Likes

Comments

Tja, det va ett bra tag sen. Fundera på att börja blogga igen.

Håller nu på att söka jobb, men de går inge vidare.. så jag tänkte avsluta jobbsökandet och gå ut i fina vädret. Jag skriver mer sen! Puss no

 

Likes

Comments

Någon som vet hur man kan få ihop 1500 kr på typ nån dag?!?! Måste ha ett årskort till aik!!

Likes

Comments

Den 28 December 2012 vid ett tiden kändes mitt liv helt hopplöst. Jag orka inte mer, jag ville bara försvinna ur denna fuckade värld. De var då jag ställde mig på tåg spåret i Bålsta. Tyvärr så lyckades jag inte. Min mamma hade ringt polisen så dom åkte runt och leta efter mig. När dom hitta mig satta vi oss i polis bilen så jag fick berätta allt som hänt. Jag blev inlagd i uppsala i två dygn. Dom dygnen kändes som flera månader. Jag satt på rummet och bara grät. Ville bara dö. Kunde ingen fatta de?! De skulle väl inte göra något om jag försvann? Vem skulle sakna mig? Låt mig göra som jag vill. Alla som hjälpt mig har sagt "vi vill bara ditt bästa." Men låt mig dö då? De är ju de jag vill och de bästa som skulle hända mig. 

Jag kom hem efter dom där två dygnen. Men de dröjde inte länge innan de hände igen. Två veckor senare skickade jag ett sms till min pojkvän att jag inte mådde bra, jag orka inte mer. Han ringde polisen som kom hem till mig ett litet tag senare.  Det var en kvinnlig och en manlig polis som kom. Den kvinnliga polisen kom fram och knuffa mig hårt i väggen och skrek och spotta på mig. Även då blev jag inlagd. Jag kom hem dagen därpå och hade massa möten bokade med soc, bup, och läkare. Av min läkare fick jag mediciner som jag skulle äta och äter fortfarande. 

Jag mår fortfarande hur dåligt som helst, även fast jag fått hjälp av massa bra människor, men en depression går inte över på några veckor utan de kan hålla på i flera år. 

Jag skriver inte det här för att få uppmärksamhet eller något. Ville bara skriva av mig. 

Är de något ni undrar så är de bara skriva kommentarer eller fråga mig på http://ask.fm/elinvkarlsson 

Likes

Comments

Vad ska ni göra idag? Mysa med pojkvän/flickvän? 

Det ska jag göra iallafall, efter skolan så drar jag och Micke hem till mig och myser. Längtar som fan att få hålla om min älskling. :$ 

 

Glad Alla Hjärtans Dag Sötisar! ♥♥

ingen bild.

Likes

Comments

Har helt glömt bort att blogga, sorry för de men har haft mycket för mig nu på sista tiden.

Idag kom mamma hem med en ny mobil till mig och två surfplattor, så kände mig tvungen att testa blogga. :$ 

Blir tyvärr inget roligt inlägg att bjuda på såhär mitt i natten för är sjukt trött. Men jag hör av mig imorgon.

puss! ♥ 

 

 

 

 

Likes

Comments

Kom precis hem från innebandyn. Riktigt najs att komma igång igen! Jag lovar att jag kommer få VÄRLDENS träningsvärk imorgon, har redan börjat få.. haha.

Idag efter skolan så åkte jag och Micke hem till mig och myste en stund tills det var dags för träning. Annars har det bara varit en vanlig skoldag. Imorgon börjar jag 13.00, för vi har något öppet hus i skolan eller vad de nu är. Så hinner slänga in flera inlägg imorgon innan skolan.

Nu ska jag äta upp min mat innan den blir kall.

Hörs mer imorgon! noBild brist.

Likes

Comments