Herregud vad veckorna går snabbt, imorgon är det redan fredag och då vankas det gymnasiemässa. Hela dagen (ungefär) imorgon kommer jag runt och försöka hitta någon skola jag kan söka till. Jag har så mycket ångest över det här då jag tror att jag inte kommer att hitta en enda skola som faller mig i smaken. Vad händer om jag inte hittar någon som jag känner för? Men samtidigt så känns det kul och intressant plus att vi slipper lektionerna i skolan imorgon vilket är sååå sköönt!! 

Ikäll ska jag titta på premiären av den nya svenska TV-serien "Svartsjön" som börjar klockan 21 på TV3, trailern är sjukt bra (enligt mig) och jag kan säga att jag lär nog ha svårt att sova inatt... 

På tal om just sova så var det just det som jag inte kunde göra inatt. Det har dock sina anledningar då jag och två kompisar efter skolan igår köpte fika och kollade på skräckfilm, det var nog inte det bästa jag kunde göra eftersom att man aldrig vet när en clown kan dyka upp IRL. - Jag tycker att det är helt sjukt med dom här clownerna som springer runt, att några till och med har blivit kniv huggna är ännu sjukare. Jag hoppas att den trenden dör ut snarast möjligast för det är inte okej att människor ska gå runt rädda och allrahelst inte barn som kanske är påväg hem från skolan ska definitivt inte utsättas för detta!  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om ni inte hört om eller sett dessa over knee boots så undrar jag vart ni har befunnit er. Alla skobutiker säljer massvis av olika modeller av dessa skor och nästan varenda kotte på stan går runt i dessa. Jag tycker att dom är sjukt snygga men vad ska man matcha dom till? Jag till exempel älskar att gå i lite lösare jeans, kostymbyxor i olika slag antingen vida eller smala i modellen och jag menar det passar ju inte med ett par knähöga skor då? Eller? Jag går såkalrt i tajta jeans också men inte hela tiden. Den ultimata outfiten med ett par sådana här skor (enligt mig) skulle vara att ha en lång oversized stickad tröja eller en collagetröja som är lite längre till modellen.

Likes

Comments

Idag stod svenska presentation på agendan vilket för mig är likamed ångest. Ångest blandat med så mycket nervositet vilket kan va den värsta kobinationen. Jag har varit den personen som inte alls har haft svårt med att stå framför klassen och prata men på de senaste åren har jag blivit så rädd för det. Jag gillar inte när folk tittar på mig och absolut inte när man står helt ensam inför klassen och ska hålla i en presentation och samtidigt vet att man blir bedömd. Bedömningen gör saken i alla fall för mig så mycket värre då man också måste prestera bra vilket inte hjälper över huvudtaget - Men presentationen gick ändå helt okej vilket känns bra, nu är det bara att vänta tills betyget rullar in. Ahhh så mycket ångest!! Lider någon av er av ångest?

Ikväll ska jag hänga med mamma och pappa då mamma håller på att ta körkort - alltså ska hon övningköra vilket jag också ska börja med i vår. Jag är sååå taggaaad på att själv få sitta bakom ratten 😉

lite selfies på de dåå !! 😂

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att bjuda på 5 faktan om mig själv eftersom att jag är ny i den här världen och jag vill att ni som läser ska lära känna mig på djupet. Jag vill inte ha något filter eller visa upp någon som jag inte är. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är jag bara jag och ingen annan än det.

1. Sverigies tidsoptimist...

...Okej för att ta detta relativt kort är jag "Sverigies tidsoptimist" jag blir sen till bussen varje dag och med varje så menar jag VARJE. Jag tror att klockan tio i åtta på morgonen att jag hinner klä på mig, borsta tänderna och kanske möjligtvis sminka mig lite på tre minuter för att sedan fem i sju gå hemifrån eller befinna mig 500 meter bort på busshållplatsen (beror vilken dag det är). Det är ju inte rimligt att hinna med det, jag menar det tar ungefär sju minuter att gå till busshållplatsen och då tror min lilla hjärna att jag hinner göra tusen saker innan. Vem som helst förstår att det inte är rimligt, jag själv förstår det men ändå springer jag till bussen 4 av 5 gånger.

2. Väldigt nära till känslor 😔

Detta är en punkt som jag tycker är ganska jobbig. Till exempel när jag blir arg, jag behöver inte vara jätte arg utan det räcker med att jag är lite irriterad och vad som händer då är att jag börjar gråta. Jag kan inte kontrollera det, det liksom bara kommer. Samma sak är om jag blir ledsen, då gråter jag, är jag super glad då gråter jag helt elnekt så gråter jag. Vissa i min närhet vill liksom inte förstå att det är så jag fungerar och kan lätt slänga ur sig "ahh måste du börja gråta igen" om jag till exempel är irriterad eller arg. Det gör att jag blir ännu mer arg vilket resulterar i att jag börjar gråta ännu mer. Jag tycker att det här är väldigt jobbigt för när jag börjar gråta kan jag liksom inte prata och förklara vilket är så otroligt jobbigt och detta är någonting jag jobbar på men det är fruktansvärt svårt.

3. Femenist

Någonting jag tycker att alla borde vara men jag kan inte tvinga folk att ändra sin filosofi. Men femenism står för allt jag tycker och tänker, jag tycker inte att det är ett ämne som är svårt att prata om snarare tvärtom. Jag älskar att prata om det, dock kan jag tycka i vissa sammanhang att det lätt blir missförstånd när man diskuterar det och för att minska dessa missförstånd tycker jag att alla borde läsa på lite om det  för det är någonting jättebra - jag looovaar!! Och många tror att det bara handlar om kvinnors rättigheter men femenism står för jämnställdehet mellan alla kön samt sexualitet - såklart handlar det om så mycket mer men det får jag ta en annan gång 😉

4. Älskar att skriva

Jag har alltid kunnat utrycka mig mycket enklare i skrift vilket är en av anledningarna till att jag startade den här bloggen. Här kommer jag att kunna skriva av mig om saker som snurrar runt i mitt huvud, om allt mellan himmel och jord. Jag tror att det kommer att göra bloggen mer personlig då jag ofta tänker på ganska tunga saker som ångest i alla dess former då jag är en väldigt ångestfylld person.

5. Besatt av mobilen

Detta är en punkt som många i min ålder är men helt ärligt jag tror att jag inte skulle kunna leva utan min mobil vilket känns väldigt tråkigt för att det finns ju så mycket annat man kan göra men men alla har sina "obsessions" här i livet.

Likes

Comments

Hallåå! Kan vi bara ta en sekund och ta in att det officiellt är höst nu, jag VERKLIGEN älskar hösten!🍁 Jag älskar vädret, färgerna och såklart alla kläder. Jag önskar att jag kunde gå runt i stickade tröjor, utsvängda härliga kostymbyxor och i snygga kappor året om.

Dom senaste två veckorna har jag sett så sjukt många pälsar springa runt på stan och jag kan inte riktigt bestämma mig om det är ser classy och snyggt ut eller om man ser ut som ett djur. Jag kanske bara har svårt att se mig själv i en sådan så jag får väl springa in i nån affär i veckan och se om jag passar i en.

Och självklart om jag skulle hitta nån i min smak så skulle jag inte köpa äkta päls, bara min personliga åsikt!

Denna tycker jag är sjukt snygg men återigen vet jag inte om jag själv skulle passa i en sådan fluffig sak :/

Likes

Comments

​Då var det dags att starta upp ett nytt kapitel i livet vilket känns lite läskigt. Visst det kanske bara är en blogg men det känns inte riktigt så för mig. Här kommer jag kunna skriva i princip vad jag vill, bjuda på vad jag vill, här kommer JAG ha kontrollen. Jag får själv bestämma. För er kanske det låter lite konstigt "Vaddå här kommer du att ha kontrollen?". Med det menar jag att för första gången i hela mitt liv så startar jag något som är mitt, bara mitt. 

Jag kommer att skriva av mig om allt mellan himmel och jord, min vardag och mode som är ett intresse som har blivit allt större de senaste månaderna OCH lite skönhet på det - det blir bra va? 

Likes

Comments

Instagram @elinvestins