View tracker

Nu börjar det närma sig julen och jag hade tänkt att bjuda på lite julklappstips för jag vet hur svårt det kan vara speciellt om man inte känner personen jättebra. Jag har det problemet just nu, min systers pojkvän. Visst jag har ju känt honom i över ett år men det betyder ju inte att jag vet exakt vad han gillar osv. Men det ska nog lösa sig. Jag hade tänkt att dela upp julklapparna efter pris eftersom att alla kanske inte riktgit vill eller kan lägga hur mycket som helst. Jag vill också bara poängtera att detta bara är inspiration, det är absolut inte fel att inte köpa en exakt likadan sak som jag visar utan detta är somsagt bara julklappsTIPS.

Btw, det är bara 22 dagar kvar tills julafton. Gud vad tiden går fort det är helt sjukt.

Julklappar under 200kr
Julklappar under 600kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja, som rubriken lyder: Food Lover, jag älskar mat. Mat är typ det bästa som finns och det finns så mycket gott här i världen. Allt mellan A och Ö finns i matväg. Det finns så mycket att smaka och därav hinner man inte smaka på allt, jag menar det är ju typ omöjligt. Vart man än åker finner man nya maträtter, eller man behöver inte ens åka någonstans det räcker med att någon säger "har du smakat på..." och man har hört talas om en främmande maträtt. Jag älskar mat dels för att det mesta är gott men också för att det finns en sådan stor och mäktig kreativitet inom det ämnet, det är super enkelt att komma på ett eget recept. Det är praktiskt taget bara att samla på sig några råvaror och sen röra ihop och krydda lite. Svårare än så är det inte. Dock förstår jag att det kan vara svårt att få en bra kombination mellan kryddor och råvaror men det är sådant man lär sig.

Asiatiskt, hur gott är inte det? (haha det känns som att jag kommer att uttrycka mig som om allt)

Jag älskar verkligen asiatisk mat, thai också eller det kanske ingår i asiatiskt. Eller? Jag vet inte riktigt vad det är som är så gott för jag gillar inte ris FÖRUTOM riset i sushi för det är jätte gott. Och jag menar asiatisk mat innefattar väldigt mycket ris... Men mina favoriter är istället hettan (det starka) blandat med nudlar, grönsaker och kyckling eller räkor. ÄLSKAR.

Herregud varför valde jag att skriva om detta blir ju jättehungrig nu 😂

Matiga smörgåsar är ett väldigt bra tips för dig som inte gillar att lägga ner massor av tid på att fixa lunch eller middag. Det är väldigt enkelt och blir väldigt bra och gott. Man blir mätt och man får samtidigt en smakupplevelse. Bra ingredienser är att använda sig av avokado, tomat och kyckling.

Ha dock i åtanke att detta kanske inte är det bästa att äta varje dag eftersom det kanske inte är jättebra för kroppen i längden men jag vet, något som är så gott är svårt att motstå.

Jag kan väl inte riktigt låta bli att inte ta med några godsaker också. Jag tycker att det jätte trevligt med att bli bjuden på efterrätt efter varmrätten, det är väldigt vanligt at det bjuds på förrätt och varmrätt men sen ingen efterrätt. Visst alls gillar inte sötsaker och så vidare men det finns nyttigare alternativ men för mig är det ett stort plus i kanten om det är en liten efterrätt. Inte för mäktigt eller en för stor portion utan precis sådär lagom ska det vara!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Återigen ett litet förlåt för min kassa uppdatering men vill inte lägga fokus på att jag är dålig och inte uppdaterar utan om jag hör av mig på någon dag är det för att jag har mycket i skolan och måste prioritera det :)

Idag har det varit en otroligt lång dag för mig då jag börjar klockan åtta och slutar tjugo i fyra på eftermiddagen vilket är väldigt påfrestande när man timme in timme ut sitter och ska vara fokuserad på genomgångar och andra saker. Tisdagar är väldigt sega för min del men man får någon slags pepp för det är bara måndag och tisdag som är sega, dagarna efter går jätte fort och helt plötsligt är det helg igen. Klockan sex ikväll har jag bestämt mig för att jag ska börja plugga för att det blir en relativt sen middag idag för både mamma och pappa kommer hem senare än väntat. Men det gör inte mig något för jag behöver verkligen tid för att plugga för imorgon kommer jag inte hinna göra det då jag ska på ett litet "event" med mina vänner. Det ska bli så kul! Mer om det imorgon.

Nu ska jag planera lite för de kommande dagarna ! Ha de bra!

Likes

Comments

Jag vet att jag skrev i förra inlägget eller om det var förr förra att jag inte kunnat blogga på grund av skolan, att det varit så mycket prov och så vidare. Jag tycker att det här är skitkul men när jag väl har tiden (som nu till exempel) så kommer jag inte på vad jag kan skriva om. Jag kan skriva om min vardag men det är inte så kul och läsa om i varenda inlägg. Jag älskar mode och skönhet som jag kan dela med mig av men min kamera fungerar inte vid tillfället vilket gör att det blir dålig kvalitet osv. Jag vill skriva om mode för just nu är det mitt favoritämne och hobby... Herregud vet inte hur många hauls jag kollade på youtube inatt. Ett antal kan jag säga! Somnade typ tre inatt och då har jag bara varit inne på telefonen sen klockan elva och inte gjort något annat än det.

Jag vill väl bara säga att om jag inte uppdaterar på någon dag igen är det för att jag inte har några idéer just nu. Men jag ska försöka fixa några inlägg för veckan som kommer då jag absolut inte kommer ha tid för att jag har ett stort NO prov på fredag.... Ahhh så inte kul!

Likes

Comments

Instagram@elinvestins