Header

Söndag, du sköna. Låt helgen stanna en dag till.

Under gårdagen införskaffade jag en cykel, samt drack den godaste koppen varm choklad som någonsin skådat mitt inre.

Idag är det även siat att bli 38 grader. Med det sagt packar jag för stranden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här sitter jag och äter melon och dricker te och har det bra.

Andra surflektionen gick av stapeln idag och det kändes bra! Övade lite på att paddla samt stå upp och åka några vågor. Häftig känsla! Längtar tills man har byggt upp styrka och rätt teknik.

Annars då? Tränger sig kylan fortfarande på i ett ljusnande Sverige?

Tre veckor har passerad här nere på andra sidan jorden, jag letar fortfarande efter rätt rutiner och maträtter som ska räknas in i vardagen. Skolan går bra, mycket information på lite tid. Men ack så intressant! Vi kan dock diskutera hur det går med uttalet av vissa termer. Som exempelvis, epiphysis, brachialis, och vertebrae cervicales för att nämna några.

Men än så länge trivs jag bra här.

Likes

Comments

Första skolveckan har känts oändligt lång. Extremt givande och intressant, men fortfarande lång. Ännu är det även två dagar kvar.

Trots att vi bara haft tre skoldagar kan jag redan nu rabbla namnen på de mest betydelsefulla benbitarna av skelettet, samt endel andra roliga termer.

Just nu kl0830 är det 2 timmar kvar innan näst sista dagen börjar. För majoriteten av mina klasskompisar är det även den sista. Men av en anledning jag försöker lista ut så har jag även en femte och sista dag. Varför? Surfinrikning. Denna människa som identifierar sig som kvinna har aldrig i sitt 21 årliga liv stått på en surfbräda, har trots detta valt till denna inriktning.

Borde kanske inte prata om mig själv i tredje person, men ack, vad gör det?

Likes

Comments

Första skoldagen avklarad! Det känns verkligen som att vi alla kommer få så mycket och bra kunskap under detta år.

Tre lektioner stod på schemat idag. Under första snackade vi om vikten med att värma upp, samt gick ut och testade på lite dynamiska strechövningar som är bra innan träning. Andra lektionen snackade vi lite om kommunikation och sedan var det dags för tredje lektionen och boxning.

Verkligen så kul.

Vi fick även veta att vi ska springa 5km nästa vecka - inte lika kul, haha. Jag har verkligen aldrig kunnat springa långt och länge. Men det kommer säkert bli bra ändå!

Jag känner mig helt slut efter idag och trots att klockan inte ens är 2000 ännu så skulle jag kunna lägga mig och sova.

Men härdar ut till kvällen och taggar ny skoldag imorgon.

Likes

Comments

Orientation day på skolan idag. På måndag börjar allvaret.

Det känns inte riktigt på allvar än. Som att jag ska åka hem snart. Att allt bara är på låtsas. Men här ska jag alltså befinna mig de kommande året. Jag har alltså kommit dit jag velat så länge - men jag kan nog inte riktigt förstå det ännu. Detta kommer alltså vara min vardag.

Skolan verkar iallafall bra, fräscha lokaler och lagom stort. Lärarna verkar också trevliga och bra! Måna om att det ska gå bra för en.

Det finns fortfarande en del saker jag måste mäkta med att göra, som att öppna australienskt bankkonto och fixa ett medicard exempelvis, Men på måndag böjar allvaret. Boxas skulle vi också göra.

Måste även skärpa mig på bildtagningsfronten.
Skamligt så att jag skäms.


ps. Min väska bestämmde sig för att komma hem i tisdags!

Likes

Comments

Klockan är 0705 denna måndagsmorgon på andra sidan jorden, jämfört med samma tid förra veckan.Jag känner mig krasslig med huvudvärk och snuva, möjligen feber också, men det är inget jag kan bekräfta.

Någonting som kanske förstods i förra inlägget som komponerades ihop på planet mellan Singapore och Brisbane så gick inte min flygning hit som planerat. Förutom de så valde även min väska att ta en lång weekend i Amsterdam. Den har fortfarande inte anlänt alltså - men jag fick ett mail att den hade landat i Brisbane igår, så snart är det nära!!

Mina första dagar här ändå varit bra här. Förutom igår så har det varit upp mot 30 grader varmt och sol. Har mest spenderat dagarna med att införskaffa saker som jag behövt - bland annat sängkläder, handdukar, mat och en outfit med kläder, då den jag hade i handbagaget behövde lite sällskap. Eftersom jag har känt på mig att jag var påväg att bli dålig har jag inte gjort så mycket annat, utan passat på att vila så mycket som möjligt för att kunna bli helt frisk till Orientation Day som är på onsdag!

Men turen har inte varit med mig sen jag landade heller - båda mina redigeringsprogram för att klippa film har valt att lägga av. Eftersom det vanligtvis är min bror som löser detta är det gode svårt då vi som sagt befinner oss på olika sidor av jorden.

Men annars har jag det helt okej än så länge.

Likes

Comments

Instagram@elinvesterlund