Förutom min överraskande fitness-morgon, hann det bli en tur ut till Wäsby Magasin, det är verkligen att rekommendera för alla i Eskilstuna trakterna. De har så mycket fint och särskilt kul är det ju att handla nu när vi är i full gång med att inreda.

Först och främst den här tandborsthållaren och krukan från Lene Bjerre, kommer passa bra i badrummet faktiskt då det är just vitt och svart.

Det nästa som fick äran att följa med och pryda vårt hem var den här Lexington grytvanten och ett ljus till köket. Det roligaste med att flytta som många säkert håller med om är att inreda och fixa. Så nu börjat vi få ett lugnet efter stormen liknande tillstånd här, som jag har längtat haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag chockade jag mig själv med att vakna pigg och glad 07.53. Jag blev lite besviken när jag såg att klockan var så lite, jag ville ta en riktig sovmorgon. Men sen tog jag mig upp, åt ett äpple och en knäckemacka, sedan gav jag mig ut på en promenix.

Älskar att promenera på hösten, det är lagom kallt men solen lyser ändå. Sen alla fina färger och allt gör det extra härligt att vistas utomhus. Jag behövde tänka genom dagen lite också, har haft många olika planer, och det är jobbigt. Flera roliga saker att välja mellan, alltid lika jobbigt att behöva välja bort något kul. Sen får jag alltid för mig att jag valt fel.

Men tror den här dagen kommer bli bra ändå, jag måste ut och göra saker så att livet inte kommer ikapp med all ångest och alla måsten.

Likes

Comments

En fredag, nytt och fräscht studiebidrag ligger inne på kontot och en håltimme på 3 timmar, vi alla vet hur den spenderas. Lunch på stan såklart.

Jag och Johanna gick som vanligt till Mocca, kanske lite tråkigt med samma gammal ställe. Men det är bra mat så vad mer kan man begära?
Tog faktiskt en sallad, jag har alltid föraktat människor som sitter och knaprar på en sallad när man är på resturang. Men vafan, jag lever inte som jag lär annars heller så det får väl vara okej.

Likes

Comments

Torsdag, det vet ni väl vad det innebär? Ja pannkakor såklart, det är sen gammalt. Man firar att fredagen är på ingång med lite pannkakor, perfekt ju!

Nej men helgen är som sagt snart här och det känns såklart bra men dock ser jag inte fram emot nästa vecka, det väntas flera prov i skolan och jag känner mig inte alls redo. Mestadels är det ångesten jag inte är redo för. Alltid är det samma ångest under proven, det står i vägen för att lyckas med själva provet vilket är synd. Jag vet inte riktigt hur jag ska bli av med det, jag tror fortfarande att jag kommer vakna upp en dag och vara av med ångest. Men börjar inse att den dagen aldrig kommer komma.

Likes

Comments

Jag är tragiskt nog en ägare av ett riktigt opålitligt hår. Det är liksom slitet inifrån och ut och där ska jag tillägga att jag nästintill aldrig plattar mitt hår, locka kan jag inte så det är ingen risk. Så jag vet inte vart det kommer ifrån, mitt hår är ganska tjockt och det blir verkligen som svinto i topparna. Jag är helt enkelt en levande reklamstolpe för stålull vissa dagar.

MEN vettni, en vacker dag satt jag där i frisörstolen och blev erbjuden Olaplex-behandlning."359kr för en sån liten burk, inte en chans" var min tanke direkt. Men sen med lite övertygande snack av frisören så tog jag chansen. Jag är verkligen glad att jag gjorde det. Kan helt och hållet rekommendera det och jag lovar, man märker skillnad! Dock rekommenderar jag (Ove Sundberg nr2) inte att ni köper hos frissan utan beställ på internet, mycket billigare!

Så en stor tumme upp blir mitt betyg till Olaplex!

Likes

Comments

Det var dags att ta tag i livet igen vilket alltså innebär skola & plugg, även en ledig dag som denna kan man inte helt lämna skolan. Det kan få mig att vilja ha ett typ 8-17 jobb, då kan man jobba och se åka hem och lämna det. Men skolan bär man liksom alltid med sig, jag känner alltid att jag kan plugga lite mer, jag kan aldrig släppa det helt.

Men när man då väl ska ta tag i det så skall det naturligtvis göras med sällskap av lite snacks. Mitt nyttiga liv har varit lite på paus nu under flytten men nu har jag inte längre några bortförklaringar som håller. Så nu börjar jag igen och det är bara att bita i det sura äpplet, bokstavligt talat.

Likes

Comments

Ett nytt boende känns verkligen som en nystart, jag lämnar mitt gamla rum där ångesten sitter i väggarna. Mitt nya rum kan ses som ett vitt papper, sen kommer det fyllas på ju längre tiden går.

Det har varit jobbigt, det är det alltid med förändringar men man brukar ju säga att "omväxling förnöjer" och kanske är det just precis det jag behöver, förändring. Att börja med nya rutiner här, hitta en ny aktivitet som ger samma effekt som mina bad gjorde. Det känns som en omöjlig ekvation att kunna ersätta dem men vi får se helt enkelt. Ikväll är det dags för första duschen här, kommer kännas konstigt men jag är lite taggad faktiskt!

Likes

Comments

Vilken dag det har varit hörni, full rulle från start. Har inte pustat ut förens nu. Men känner mig så lycklig, fattar ni att jag ligger i min säng men i ett helt nytt rum i en ny lägenhet? Det känns speciellt men det sjukt kul! Jag är som ett litet barn på jul, längtar tills imorgon när jag får börja hänga in kläder i garderoben och så! Jag har liksom längtat efter det här sen Maj när vi skrev på papperna.
För er nya läsare så flyttar vi till en bostadsrätt ca ett kvarter bort bara, så det är inget mega-projekt men känns ändå kul då det är en fräschare lägenhet.

Dagen började med två lektioner innan jag skyndade hem till nya lägenheten, det var häftigt att komma in och känna "fan, här ska jag ju bo". När jag kom var farmor här och fixade sen kom även farfar, Philip och Hanna och hjälpte till. Det var jättesnällt att de ställde upp!

Efter några timmars jobb åkte vi iväg hela gänget och ät en välförtjänt lurre på Spicy Hot.

Sen måste jag faktiskt ge mig och Hanna en eloge, jag trodde faktiskt att det skulle bli ganska omöjligt. Men vi lyckades med att skruva ihop med Ikea skrivbord. Det är inte alla som klarar av att tyda Ikeas virriga instruktioner ;)

Likes

Comments

Kände för en matchning av outfit och väder idag, det blir så ibland. Inte det roligaste. Men är glad ändå, för min favorit-poncho kan jag äntligen börja använda igen nu när kylan smyger sig på. Den kommer från "soyaconcept" om ni är intresserade.

Jag har inte haft tid till bloggen den senaste veckan, det är tråkigt. Men det är svårt att få till fina bilder och även att få tid att skriva osv. Men hoppas på att komma tillbaka med mer energi nästa vecka när vi flyttat klart!

Likes

Comments

Jag känner lite att jag går efter mottot "det blir vad man gör det till" ikväll, bland allt kaos och flyttstress kände jag ändå får att mysa till det. Det är ju ändå lördag, vi kan ju inte stanna livet bara för att vi flyttar.

Det här måste ändå vara en av mina favvo-desserter, kolla på det bara! Frukter, sura frukter gärna. Perfekt kombo till maraboun, behöver jag säga nått mer? Nej det räcker så. Tack o hej

Likes

Comments

Instagram@elinverajansson