Jag känner efter en dag i skolan att jag skulle ha lagt mer vikt vid vilan under lovet. Från det att vi klev in imorse tills det att vi gick ut har det varit ett enda kackel. Kackel är kanske inte rätt ord, men det är som ett Zoo. Det är folk överallt och alla pratar.
Kommer inte skylla allt på 01:orna (eller kanske) som precis börjat, men jag tror dom är nervösa och hispiga. Sen är det lite själva grejen, dom finns där och tar upp plats. Men vi var tydligen värre förra året och snart kommer de känna sig trygga och allt blir lugnt igen.

Som tur är väntar en dag med bowling och sedan korvgrillning hos våran mentor imorgon. Jag är verklighet inget fan av bowling men om valet står mellan det och ännu en dag i zoo't då jävlar kommer jag låta kloten rulla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En kvällspromenad, ett bad och för många avsnitt av nya favoriten Suits. Där har vi sammanfattningen av mina senaste kvällar och ikväll var självklart inget undantag.

När jag väl hittat en serie eller en podd som jag fastnar för, då fastnar jag verkligen. Inget annat är liksom lika viktigt, jag äter framför Suits, badar framför det och somnar till det på nätterna. Jag måste bara se mera, det är nog inte mitt fel utan måste skylla på deras cliffhangers.
Om jag säger såhär, såg första avsnittet förra söndagen nu är jag på avsnitt 8 säsong 3. 16 avsnitt per serie...

Likes

Comments

Idag började inte bara skolan och vardaagen utan också ett nytt år. Att börja ett skolår är något som förändrar mig mer än det nya året som kommer i Januari, det är mer bara en känsla av "jahap, ännu ett år har gått" sen är det inte mycket mer med det.

Men att börja en ny klass en ny årskurs det känns större. Så jag passar på att försöka mig på några löften till det nya året. Fast ska nog inte kalla det för löfte, det kommer kanske hålla ett tag. Men om jag känner mig själv kommer jag en vacker dag när jag drunknar i allt plugg inte ens komma ihåg dessa löften.

Menmen det är dags att ta tag i maten och till viss del träningen, eftersom jag inte spelar tennis längre så måste jag hitta något annat sätt att röra mig på. Ska faktiskt försöka ta steget ur min comfort zone och gå till gymmet.

Maten är något som jag slarvar med under sommaren, det är så lätt hänt att det slinker med massa onyttigt. En glass här och en donken där. Jag ska såklart inte sluta med det, jag älskar snabbmat och i princip allt onyttigt men ska försöka skära ner på det lite.

Sen det tredje och sista är att jag ska ta tag i min panikångest det är inget man gör över en natt men jag har iaf tagit kontakt med en psykolog. Jag har varit där en gång redan och imorgon är det dags igen.


Likes

Comments

Hittade två stickade tröjor idag på Gina som faktiskt fick lov att följa med hem till garderoben. Har öppnat min famn för hösten genom att packa undan alla sommarplagg och då kändes det bra att fylla på med lite stickat. Man kan ju inte tycka något annat än att det är mysigt. Sitta i skolan, titta ut genom fönstret, se snön falla och ha på sig en varm stickad tröja. När jag tänker den tanken då känns det inte helt hemskt att börja igen imorgon.

De är lite "roligare" än vanliga stickade, den ena har trumpetarmar en trend som jag gillar skarpt. Dock lite synd för man täcker sina armband o klocka menmen. Sen den andra har rosetter, ja jag vet att många har den men vafan den är ju jättesöt!

Likes

Comments

Det har blivit en hel del resturangbesök den här sommaren och det kändes väldigt sorgligt att det var sista sommarlovskvällen som spenderas på en uteservering.

Men det kändes ändå att säsongen är över, det var sjukligt kallt när vi satt ute på Grappa plus att det regnade in också. Så man var lagom frusen när vi gick därifrån. Var med Johanna och vi behövde verkligen lite värme så vi tog en kaffe på Mocca innan hemfärd.

Likes

Comments

Igår var en kväll som jag fram tills klockan 20:30 trodde skulle sluta ensam i sängen med en serie framför mig. Men nej, inte när Malin och jag slår ihop våra spontana huvuden. Vi fick för oss att vi skulle (som 17&16år) ta oss in på krogen. Sagt och gjort smög vi in där och efter en del nervositet och tvivel så kunde vi tillslut slappna av på dansgolvet. Vi hade klarat oss förbi vakterna och de som jobbar där. Vi blev bjudna på dricka, dansade och hade en kul kväll.

Det må vara ett dumt beslut att smita in såhär, men det nästa beslutet var det som förstörde kvällen. Att lägga ut bilder på snapchat. Det resulterade i att två personer valde att ringa och berätta för klubben att vi var minderåriga. En minut senare kom två vakter med bestämda steg mot oss och sen var det "Walk of Shame" ut genom klubben med vakterna bakom oss.

Men summan av kardemumman är ändå att nu har vi gjort det, något som många bara pratar om men aldrig gör. Dock så har vi en polisanmälning som kan rulla in och det här var en kul upplevelse men att skjuta upp körkortet 2 år vet jag inte om det skulle vara värt...

Likes

Comments

Det är den 9:de Juni 2017 och jag har precis fått lämna skolan för mitt första sommarlov under gymnasietiden. Första året hade varit tufft vissa gånger men allt som allt hade det gått bra. Dagen avslutades med en mysig grillkväll.

10:de Juni, vi alla vet vad det innebär i Eskilstuna. Ja studenten såklart! Den dagen var lite flängig och schemat fullspäckat, men det var så kul att få se Hanna gå ut skolan!

14:de Juni, tar jag och Hanna ett spontant beslut för att ta våran årliga tur till Stockholm. Det blev en lång dag men riktigt lyckad!

Under veckan efter hade jag en hel del ångest. Jag fick panik av att sitta inne i lägenheten, mina kompisar jobbade och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag skulle ha gått på Ungdrive's introvecka men klarade det inte pga panikångest. Då kände jag att jag verkligen måste iväg, så jag åkte till stugan och det blev en bra vecka trots allt.

Efter en tid i stugan mådde jag bättre och Hanna och jag kom in i UngDrive med full fart och massa energi. Det gick bra för oss och vi kom igång snabbt och det var under den här tiden som "FANtastic" startades.

Junis höjdpunkt varje år är såklart midsommar, och jag måste säga att även detta år blev den väldigt lyckad! Vi firade som alltid nere i stugan, men det ska vara som det alltid har varit, traditioner är till för att hållas!

Likes

Comments

Får alltid massa flashbacks när jag köper skolgrejer, jag känner mig som den lilla tjejen som skulle börja 6:an när vi precis hade flyttat hit, nervös så in i bomben men i väskan hade jag mina nya fina pennor. Jag var utrustad för att klara det, med block, mappar och gulliga suddisar tog jag mig till skolan och klarade det galant hade till och med haft roligt.

Som sagt den här tradition hänger kvar även om det inte är riktigt lika relevant vilket motiv det är på pennorna eller vilket djur som mitt sudd är format som så ska det ändå göras och man kan inte sticka under stolen med att det är kul. Det är roligare att anteckna i fina block och man sätter sig hellre vid skrivbordet om det är ordning och reda. Så oavsett 7 år eller 17 så "skolschoppat" lite för att vara utrustad för ännu ett år av plugg.


Likes

Comments

Det är samma sak varje år under den här tiden av Augusti. Skolorna börjar och helt plötsligt börjar folk få ångest. Den bara poppar upp sådär lägligt någon kväll innan det är dags för skolstart så att de kan öppna sig på sina bloggar och sociala medier och berätta om det. Det som får mig att känna sånt obehag inför dessa uttalanden är att dom flesta av dem aldrig har upplevt ångest. De har ingen som helst aning om hur det känns att ha ångest.

Det finns många som på riktigt mår dåligt över skolstarten men att alla helt plötsligt får ångest, det stämmer inte. Visst klart som fan att det är tråkigt att skolan börjar och sovmornarna är slut men ångest för mig är en betydligt starkare känsla än att vara lite morgontrött och nedstämd.

Oavsett om ni mår dåligt eller inte så hoppas jag iaf att det blir ett bra skolår! Vi klarar det.

Likes

Comments

Att bara sitta hemma och ruttna i det här fina vädret fanns inte på kartan idag så jag släpade med mamma på en riktig rundtur genom Eskilstuna. Vi var först en sväng på detsom just nu skulle kunna kallas vårt andra hem Lilla Nyby och sedan var vi i Wäsby magasin och kollade lite och sen åkte vi till Marys café. Det är jättefint där och man kan sitta ute i lugn och ro med alla pensionärer och ta sig en kopp kaffe. härligt!

Däremot så var det ett riktigt äventyr att ta sig därifrån, för det första så var det riktiga landsortsvägar, smala som sjutton. Och för det andra så verkade det som att alla Eskilstunas traktorer och skördemaskiner ute på vägarna. Vi hade ingen aning vart vi skulle ta vägen men traktisarna vinkade och pekade och efter en hel del hjärtklappning hos både mig och mamma var vi till slut var vi tillbaka i tryggheten inne i stan.

Likes

Comments