Vardag

Har inte sett solen på 1 månad typ! Blir helt jävla slut av det deppiga vädret. Igår hade jag som en knöl bak på nacken hade jätteont, det kändes exakt som jag var på gränsen att få feber och bli sjuk men istället åkte jag på fotbollsträning och när jag kom hem var knölen borta och jag mådde skitbra, märkligt! Idag känner jag ingenting. Har inte varit sjuk sen i februari, hade inte tänkt att bli det heller på ett tag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Nu har vi varit på första promenaden med den nya vagnen! Den gick jättelätt men tycker att hjulen hade kunnat varit lite större men man vänjer väl sig, ska bli intressant och se hur den går i snön när den nu kommer. Men den är verkligen jättefin och tar mycket mindre plats i våran hall vilket är jättebra.

Likes

Comments

Träning

Det har gått 6 månader och 1 vecka sen vi var på förlossningen och det är sjukt skönt att komma igång med träningen på riktigt! Alltså allting känns precis som innan jag blev gravid. Jag tränar hårt men det gäller att jag känner efter riktigt så jag inte drar på mig nån skada! Det är jätte individuellt hur och när man ska börja träna. Jag började powerwalka med barnvagnen 2 gånger/ dag för att få någorlunda flås sen började jag cykla ganska mycket mountainbike och efter 3 månader börja jag springa sen gick det 2 veckor och jag ställde mig på fotbollsplan det var jätte ovant i början men det är bara att göra det! Det ska inte göra ont nånstans där det inte ska göra ont. Har man god kroppskännedom så är det inge problem att testa träna tidigt för då vet man ju om det är läge. 

Kommer ihåg att det var jävligt ostabilt i löpsteget + noll kontroll på magen, men det var bara att ta det försiktigt i stegen. Och det är inte kul i början när man precis börjat träna det kändes så långt ifrån allting men det är bara att ta det lugnt för det kommer, det har gått 3,5 månader sen jag börja träna och det är ju ingen tid eh! I ca 2 månader har det känts skitbra så 1,5 månad är en kort tid man får plåga sig!
Det är även en fördel att få barn tidigt, kroppen läker och återhämtar sig betydligt fortare när man är ung! Jag fick inte ens en liten liten bristning, men fick kompensera det med ett ärr nere på magen för snittet, men hellre det än bristningar, Heheh!

Likes

Comments

Shopping

Det här är Inez nya supersnygga vagn!
Hon börjar bli för stor för liggdelen nu så då måsta jag investera i en ny vagn. Jag har ju en duovagn med ligg och sittdel men gillade inte alls sittdelen till vagnen när jag köpte den så jag var beredd på att jag skulle behöva köpa en ny.
Alltså den här vagnen är perfekt! Den passar både för att ha inne i stan och här ute på landet! Den är verkligen sjukt snygg!

Likes

Comments

Vardag

Nu tänkte jag komma igång och börja blogga lite!
Man får ju lite långtråkigt ibland när man bara är hemma typ så då kan jag ju skriva av mig lite här😄hehe..

Likes

Comments