View tracker

kolla vilken snygg tavla jag införskaffat mig ifrån lagerhouse. Älskar sånna tavlor med peppande texter!

Idag är det ju bästa dagen, lördag! Men jag har inget speciellt planerat förutom att ta en lång dusch, skrubba mig och smörja mig med bus. Sedan ska jag lämna in 2 skoluppgift & sen får vi helt enkelt se vad som händer senare ikväll!
Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

View tracker

Lite blandade bilder ifrån senaste tiden. Tycker det är kul & dela med mig med lite mer vardagliga bilder som inte bara är tagna med kameran!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er & ursäkta för att bloggen stått tom nu IGEN. Jag har haft en rätt ångestfylld period och kände därför att det ändå inte fanns något intressant att skriva om.
Jag kom precis hem ifrån att ha suttit flera timmar med plugg på ett café i stan, mysigt men också jobbigt att komma tillbaka till verkligheten.

Hur har eran dag varit? kram!

Likes

Comments

2016, tyvärr inte mitt år. Har självklart mycket roliga minnen som från vilket år som helst men detta år har varit mer motgångar än framgångar & därför ser jag fram emot 2017 som ska bli mitt år! Det känns som att man säger så varenda år men jag har mycket att se fram emot och mitt mående ska förbättras!

Likes

Comments

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag då jag inte kunde somna överhuvud taget inatt. Riktigt skönt att få sova ut och det är bra att passa på nu när skolan snart drar igång igen. Nu ska jag göra iordning en väldigt sen frukost och sedan ta ett varmt bad för att brun utan sola mig! Vad ska ni göra idag? Jag och en kompis ska äta pizza och sedan på hockeymatch här där jag bor, kul!

Kolla vad jag vaknade upp till föresten, snö. Helt vitt på marken ute!

Likes

Comments

Åkte in till stan förut & mötte upp Hampus för att hämta ut mitt ID på banken och sedan vidare för att käka på spicy hot. Sen åkte jag hemåt igen och tog en fika med Shaho! Inte träffat han på jättelänge så det var jättekul att catcha upp och prata gamla minnen!

Likes

Comments

Ursäkta för dåliga bilder man har lite bråttom, ska nu springa iväg till bussen för en fika på stan! Ha en bra dag!

Likes

Comments

Vissa dagar tar ångesten över min kropp, jag ser inget ljus överhuvudtaget. Jag förknippar ångesten med en känsla utav att dö, för det känns som det. Som att man dör inombords! När attacken är på väg känner jag alltid samma känsla ''inte igen, snälla inte idag''. Ibland kommer den av anledning men vissa dagar från ingenstans, bara för att förstöra för mig. När jag väl är mitt i attacken finns det inget jag kan göra, jag är fast. Vissa gånger går det bättre än andra men andra gånger svartnar de, jag är instängd i ångest och hemska tankar. Det är det värsta jag vet, min ångest är det värsta jag har. Så fort jag tänker på ångest så blir jag stressad och hjärtat slår i hundra. Det är som att finnas fast utan att leva. Man tappar orken tillslut och man tappar framförallt sig själv. Det ångesten gör med mig HATAR jag.


Men jag har bestämt mig, bestämt mig för att bli fri. Jag tänker inte låta ångesten kontrollera mig mer. Det kommer ta tid & ork och speciellt hjälp ifrån bup, familj & vänner. Men någon dag ska jag kunna säga att jag mår helt bra, att jag inte lider utav ångesten längre.

Tack till alla nära mig som hjälper mig genom detta, er är jag så otroligt tacksam över!


Likes

Comments

idag har jag inte fått alls mycket gjort. Jag har nämligen dragit på mig en jobbig förkylning med halsont. Men får hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska träffa hampus på en fika!

Nu ska jag lägga mig i sängen framför SKAM. Hoppas att ni har en bra kväll!
Kram <3

Likes

Comments

Är det något jag är beroende av så är det nog produkterna på bilden. Använder dessa hela tiden och utan dom så känner jag mig så otroligt ofräsch haha?? Tipsar verkligen om cocoa brown produkterna och ett riktigt plus är ju att dom inte är lika dyra som saint tropez.

Jag använder mig utav ''dark'' på kroppen och den lite ljusare i ansiktet.

Likes

Comments