Sitter just nu på söta grodan och pluggar med regina, så mysigt & god fika här!

Likes

Comments

Min goda frukost som jag sitter och äter just nu.

Som ni kanske ser så är klockan redan 2 och jag äter frukost nu. Men jag mår inte så jättebra så fick ligga kvar i sängen ett långt tag.

Ska strax in till stan för att plugga och få gjort en del uppgifter så jag slipper stressa allt för mycket under lovet med det!
Vad er era planer idag?
kram!

Likes

Comments

Imorse hade jag sovmorgon så jag hann med att äta frukost & göra mig iordning i lugn & ro. Så skönt!
Har haft handel hela dagen i skolan idag och även hunnit med att luncha ute med Regina!

Ska sitta kvar i skolan ett bra tag idag och plugga och sedan ska jag hem innan jag ska tillbaka till stan för att gymma.
Hoppas ni har en bra tisdag!

Likes

Comments

Kolla vilka härliga bilder jag hittade ifrån i somras, jag längtar så mycket tills nu i sommar och hoppas på att den ska bli ännu bättre!

Likes

Comments

Lite bilder för att visa er vad jag har gjort den senaste tiden. Har inte haft motivation eller ork till att uppdatera här men det blir nog förhoppningsvis bättre!

Måndag idag igen & ännu en ny vecka med skola & annat! Jag hoppas på en bra vecka och det är ju trots allt snart lov så det är bara att hålla ut!
Idag har jag ingenting planerat förutom en långpromenad senare ikväll!

Likes

Comments

kolla vilken snygg tavla jag införskaffat mig ifrån lagerhouse. Älskar sånna tavlor med peppande texter!

Idag är det ju bästa dagen, lördag! Men jag har inget speciellt planerat förutom att ta en lång dusch, skrubba mig och smörja mig med bus. Sedan ska jag lämna in 2 skoluppgift & sen får vi helt enkelt se vad som händer senare ikväll!
Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

Lite blandade bilder ifrån senaste tiden. Tycker det är kul & dela med mig med lite mer vardagliga bilder som inte bara är tagna med kameran!

Likes

Comments

Hej på er & ursäkta för att bloggen stått tom nu IGEN. Jag har haft en rätt ångestfylld period och kände därför att det ändå inte fanns något intressant att skriva om.
Jag kom precis hem ifrån att ha suttit flera timmar med plugg på ett café i stan, mysigt men också jobbigt att komma tillbaka till verkligheten.

Hur har eran dag varit? kram!

Likes

Comments

2016, tyvärr inte mitt år. Har självklart mycket roliga minnen som från vilket år som helst men detta år har varit mer motgångar än framgångar & därför ser jag fram emot 2017 som ska bli mitt år! Det känns som att man säger så varenda år men jag har mycket att se fram emot och mitt mående ska förbättras!

Likes

Comments

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag då jag inte kunde somna överhuvud taget inatt. Riktigt skönt att få sova ut och det är bra att passa på nu när skolan snart drar igång igen. Nu ska jag göra iordning en väldigt sen frukost och sedan ta ett varmt bad för att brun utan sola mig! Vad ska ni göra idag? Jag och en kompis ska äta pizza och sedan på hockeymatch här där jag bor, kul!

Kolla vad jag vaknade upp till föresten, snö. Helt vitt på marken ute!

Likes

Comments