Mitt liv i bilder dom senaste dagarna typ. Måste bli bättre på att uppdatera här verkligen!
Vad har jag gjort senaste veckan?
Varit med kompisar, gått i skolan, gymmat och varit med familjen. Som vanligt! Det enda speciella är att jag har kollat på en lägenhet men mer om det i ett annat inlägg!
Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår la jag ut en bild på instagram på mig själv, en helt vanlig selfie egentligen. Inget speciellt med den förutom att jag hade lite mer smink än vanligt eftersom jag tog den innan jag skulle på fest. Inte för att det spelar någon roll. Efter någon minut så trillade det in en kommentar från en tjej jag inte vet vem det var, antagligen en fake profil. Kommentaren var allt annat än snäll och om jag ska vara ärlig så blev jag helt chockad eftersom jag aldrig fått någon sån kommentar. Därefter så boktavligt talat TRILLADE det in kommentarer från mina vänner och människor i min närhet som stöttade mig och skrev fina saker. Blev SÅ varm i hjärtat när jag läste allt och detta visar så mycket vilka fina människor det finns.

tack hörrni!!


Likes

Comments

Det är inte bara att skärpa sig, det är inte bara att "tänka positivt". För plötsligt är den där från ingenstans, ångesten alltså. Efter att ha kämpat i cirka två år mot min ångest så känner jag att jag är på bättringsvägen och att ens kunna skriva det trodde jag aldrig skulle vara möjligt.

Under dessa två år har jag inte bara lärt mig massor av saker om mig själv utan också om människorna runt omkring mig. Vilka människor man kan lita på och vilka människor som finns kvar vid ens sida trots att jag inte varit mig själv. För något man måste komma ihåg är att jag är inte min ångest.
Jag har trots all smärta fått ut något bra av detta och lärt mig så mycket om vilka människor jag vill spendera min tid på.
Till er som har stannat vid min sida trots att jag inte varit mig själv. Tack! Inte bara tack för att ni stannat hos mig utan också tack för att ni peppar mig varje dag och tack för att ni har fått mig att inse vilka som är mina äkta vänner.
<3

Likes

Comments

Grattis till min älskade pappa som idag fyller år.
Älskar dig mest av allt <3

Likes

Comments

Grekland// VInkväll med världens härligaste tjejer

// En födelsedagsfest i somras// Jag och Alva också i somras//

// Fanny en sen sommakväll// Jag och Julia //

Likes

Comments

Söndag idag men utan skolångest eftersom jag har ett helt lov framför mig. Har inga speciella planer förutom att träffa vänner och sånt. Idag ska jag på middag iallafall vilket ska bli superkul!

Likes

Comments

Instagram @elinvainioo

Vsco @ elinvainio

Snapchat @eelinvainio

Likes

Comments

Lite bilder ifrån dag två här i Stockholm.

Tog sovmorgon idag och sedan åkte vi till mall of scandinavia för lunch och shopping.
Sedan har vi ätit middag här hemma och bara tagit det lugnt. Det känns så himla jobbigt att åka hem imorgon eftersom jag trivs så bra här med Alva.
Hoppas ni har haft en bra dag <3

Likes

Comments

Såhär har dagen sett ut än så länge.
Varit och lämnat blommor på Drottninggatan, så hemsk händelse verkligen.

Sen tog vi en kaffe och efter det lunchade Vi på vapiano och avslutade med en drink. Så mysigt här i Stockholm! Nu är jag hemma hos alva och senare ska vi till hennes mamma på fika. Därefter ska vi grilla och sen träna ikväll!
Ha en bra dag ♡

Likes

Comments

Sitter nu på tåget påväg till Stockholm. Det är cirka en och en halv timme kvar så det är inte alls långt. Känns så skönt att vara påväg och äntligen komma bort!

Likes

Comments