Bjöd hem lite tjejkompisar igår och vi hade så kul. Vi har alltid så himla kul tillsammans & jag uppskattar det så mycket. Ni är bäst <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån gårdagen.
Träffade Lucas och käkade glass och sedan kol Fanny till mig för massa mys. Efter några timmar kom även Linnea & Freja. Superbra kväll!

Ikväll kommer det några tjejer till mig igen för en bra kväll, hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Äntligen börjar sommartiderna igen, blir verkligen lycklig i själen av sommaren. Allt känns SÅ mycket lättare💛

Likes

Comments

Jag har så mycket att lämna in i skolan just nu hörni. Det känns så stressigt och jag försöker verkligen kämpa in i de sista. Men det är bara att fortsätta plugga så att jag hinner med!

Likes

Comments

Mitt liv i bilder dom senaste dagarna typ. Måste bli bättre på att uppdatera här verkligen!
Vad har jag gjort senaste veckan?
Varit med kompisar, gått i skolan, gymmat och varit med familjen. Som vanligt! Det enda speciella är att jag har kollat på en lägenhet men mer om det i ett annat inlägg!
Kram <3

Likes

Comments

Igår la jag ut en bild på instagram på mig själv, en helt vanlig selfie egentligen. Inget speciellt med den förutom att jag hade lite mer smink än vanligt eftersom jag tog den innan jag skulle på fest. Inte för att det spelar någon roll. Efter någon minut så trillade det in en kommentar från en tjej jag inte vet vem det var, antagligen en fake profil. Kommentaren var allt annat än snäll och om jag ska vara ärlig så blev jag helt chockad eftersom jag aldrig fått någon sån kommentar. Därefter så boktavligt talat TRILLADE det in kommentarer från mina vänner och människor i min närhet som stöttade mig och skrev fina saker. Blev SÅ varm i hjärtat när jag läste allt och detta visar så mycket vilka fina människor det finns.

tack hörrni!!


Likes

Comments

Det är inte bara att skärpa sig, det är inte bara att "tänka positivt". För plötsligt är den där från ingenstans, ångesten alltså. Efter att ha kämpat i cirka två år mot min ångest så känner jag att jag är på bättringsvägen och att ens kunna skriva det trodde jag aldrig skulle vara möjligt.

Under dessa två år har jag inte bara lärt mig massor av saker om mig själv utan också om människorna runt omkring mig. Vilka människor man kan lita på och vilka människor som finns kvar vid ens sida trots att jag inte varit mig själv. För något man måste komma ihåg är att jag är inte min ångest.
Jag har trots all smärta fått ut något bra av detta och lärt mig så mycket om vilka människor jag vill spendera min tid på.
Till er som har stannat vid min sida trots att jag inte varit mig själv. Tack! Inte bara tack för att ni stannat hos mig utan också tack för att ni peppar mig varje dag och tack för att ni har fått mig att inse vilka som är mina äkta vänner.
<3

Likes

Comments

Grattis till min älskade pappa som idag fyller år.
Älskar dig mest av allt <3

Likes

Comments

Grekland// VInkväll med världens härligaste tjejer

// En födelsedagsfest i somras// Jag och Alva också i somras//

// Fanny en sen sommakväll// Jag och Julia //

Likes

Comments

Söndag idag men utan skolångest eftersom jag har ett helt lov framför mig. Har inga speciella planer förutom att träffa vänner och sånt. Idag ska jag på middag iallafall vilket ska bli superkul!

Likes

Comments