View tracker

Denna kaffe behövdes verkligen.

Sitter just nu i skolan och ska sitta här till 8 och plugga, verkligen behövligt men inte direkt kul.
Hoppas att ni har en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Denna väska köpte jag när jag var i Stockholm och jag tycker verkligen att den är så snygg. Har velat ha den liknande på scorett men denna hade ''skimmer'' i sig och tyckte den var ännu snyggare. Hade tänkt inviga den i helgen!

Likes

Comments

View tracker

Vad tycker ni är roligt att läsa i en blogg?
Skulle behöva massor av tips & idéer till roligare inlägg.

Likes

Comments

​Såhär kommer jag se ut hela dagen nu. I mina myskläder för att beta av en hel del plugg som verkligen behövs göras. Tyvärr ser inte dagen ut så mycket roligare än detta men så kan det vara ibland, skönt att få det gjort!

Likes

Comments

Dessa poddar är mina favoriter & det är dom jag följer vecka efter vecka. Har ni någon speciell som ni följer?

Likes

Comments

Hej på er!
Började ju klockan 1 idag men vaknade tidigt och kunde inte somna om, typiskt när man väl får sova ut.
Har verkligen varit så trött idag och speciellt när man slutar vid 5. Fick som tur sluta lite tidigare och mötte upp Julia för en fika, så mysigt och gjorde verkligen denna måndag så mycket bättre! Nu ska jag ta tag i en svenska uppgift som jag tyvärr inte förstår någonting av.

Hoppas ni har en fin måndag!

Likes

Comments

​Hej på er!

Söndag igen och ännu en vecka har passerat. Är det bara jag som tycker att det går läskigt snabbt just nu? Det är ju redan oktober.. Denna söndag har varit jättelugn verkligen och nu har jag satt mig en stund för att ta tag i plugg. Tråkigt men det måste göras det med! 

Likes

Comments

Fredag
På fredagen stod taxin utanför dörren klockan 05:30 som skulle ta oss till tågstationen, gissa om jag vart trött? Iallafall så gick tåget klockan 06:30 och vi var i Stocholm vid klockan 09. Jag och Regina tog en tur i gamla stan och drack lite chai latte och käkade också lunch, vi hann också men en liten runda på stan innan vi checkade in på hotellet.

När vi kom till hotellet så var det dags att göra sig iordning inför Justin Bieber. Ni som känner mig vet ju hur mycket jag tycker om honom & wow säger jag bara. Kvällen var underbar!!

Lördag
Vi gick upp tidigt för att hinna med hotellfrukost och även för att hinna till stan i tid. Vi gick på stan och sedan vid 2 mötte vi upp älskade Alva och tog en drink på fridays och sedan lunchade vi på vapiano.

Sedan gick vi på stan i några timmar innan vi åkte hem till Alva för att äta middag där. Det var så skönt att få komma hem till Alva och få träffa hennes familj igen och sådär. Vi åt en jättegod middag och sedan hade vi en riktig myskväll innan vi åkte till hotellet igen vid 1.

Söndag
Vi gick upp tidigt igen och åt hotellfrukost. Gjorde oss iordning för att checka ut och sedan direkt till Centralstationen för att låsa in våra resväskor. Tåget hem gick 5 så vi hade några timmar på stan för shopping.

Likes

Comments

Denna helg bjöd faktist på en hel del roligheter.
I lördags så var jag på två vänners födelsedagsfest med tema vitt. Dom hade fixat jättefint & det var superkul verkligen!!

Sen på söndagen så skulle en liten del av min släkt komma hit för att fira min 17års dag som är nästa helg. Så himla mysigt att träffa släkten!

En bra helg helt enkelt!!

Likes

Comments