Okej hörni, idag är dagen då jag får min första lägenhet. Helt sjukt ändå!
Har ju sökt ett tag och tro det eller ej men IGÅR fick jag reda på att jag fått en som jag redan får nycklarna till IDAG.
Så idag är jag uppe med tuppen för att packa, fixa & handla allt. Är så sjukt glad men också väldigt väldigt nervös, det är en sån stor grej liksom! Det är iallafall en supermysig liten etta & jag tror att det kommer bli superbra. Och det ska bli kul också at få dela med sig av allt detta till er!!

Pussar & kramar från en glad mig!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har på senaste tiden inte uppdaterat här alls, varför? Har inte haft någon inspiration eller så mycket tid. Jag har jobbat rätt mycket på senaste och kommer fortsätta med det under hela sommaren faktist. Jobbigt nu men värt i slutändan! Detta lov kommer alltså inte bli så mycket "lov" för mig men jag har en rolig höst framför mig så jag ser fram emot det.

På senaste tiden har jag då som sagt jobbat och försökt hänga med kompisar när jag varit ledig & även tränat en hel del. Min bästavän har hunnit fyllt 18 så henne har vi firat & även farmor har fyllt 95, de två bästa människorna här i livet <3

Imorgon ska jag på ett till födelsedagsfirande för mina vänner Matilda & Viktoria vilket ska bli jättekul & nästa vecka ska jag se Håkan Hellström här i Karlstad! Så lite roligheter har jag att se fram emot trots jobb.

Kram på er så länge!

Ifrån Reginas 18 års dag, massor av grattis igen min allra bästavän <3

Likes

Comments

Bjöd hem lite tjejkompisar igår och vi hade så kul. Vi har alltid så himla kul tillsammans & jag uppskattar det så mycket. Ni är bäst <3

Likes

Comments

Lite bilder ifrån gårdagen.
Träffade Lucas och käkade glass och sedan kol Fanny till mig för massa mys. Efter några timmar kom även Linnea & Freja. Superbra kväll!

Ikväll kommer det några tjejer till mig igen för en bra kväll, hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Äntligen börjar sommartiderna igen, blir verkligen lycklig i själen av sommaren. Allt känns SÅ mycket lättare💛

Likes

Comments

Jag har så mycket att lämna in i skolan just nu hörni. Det känns så stressigt och jag försöker verkligen kämpa in i de sista. Men det är bara att fortsätta plugga så att jag hinner med!

Likes

Comments

Mitt liv i bilder dom senaste dagarna typ. Måste bli bättre på att uppdatera här verkligen!
Vad har jag gjort senaste veckan?
Varit med kompisar, gått i skolan, gymmat och varit med familjen. Som vanligt! Det enda speciella är att jag har kollat på en lägenhet men mer om det i ett annat inlägg!
Kram <3

Likes

Comments

Igår la jag ut en bild på instagram på mig själv, en helt vanlig selfie egentligen. Inget speciellt med den förutom att jag hade lite mer smink än vanligt eftersom jag tog den innan jag skulle på fest. Inte för att det spelar någon roll. Efter någon minut så trillade det in en kommentar från en tjej jag inte vet vem det var, antagligen en fake profil. Kommentaren var allt annat än snäll och om jag ska vara ärlig så blev jag helt chockad eftersom jag aldrig fått någon sån kommentar. Därefter så boktavligt talat TRILLADE det in kommentarer från mina vänner och människor i min närhet som stöttade mig och skrev fina saker. Blev SÅ varm i hjärtat när jag läste allt och detta visar så mycket vilka fina människor det finns.

tack hörrni!!


Likes

Comments

Det är inte bara att skärpa sig, det är inte bara att "tänka positivt". För plötsligt är den där från ingenstans, ångesten alltså. Efter att ha kämpat i cirka två år mot min ångest så känner jag att jag är på bättringsvägen och att ens kunna skriva det trodde jag aldrig skulle vara möjligt.

Under dessa två år har jag inte bara lärt mig massor av saker om mig själv utan också om människorna runt omkring mig. Vilka människor man kan lita på och vilka människor som finns kvar vid ens sida trots att jag inte varit mig själv. För något man måste komma ihåg är att jag är inte min ångest.
Jag har trots all smärta fått ut något bra av detta och lärt mig så mycket om vilka människor jag vill spendera min tid på.
Till er som har stannat vid min sida trots att jag inte varit mig själv. Tack! Inte bara tack för att ni stannat hos mig utan också tack för att ni peppar mig varje dag och tack för att ni har fått mig att inse vilka som är mina äkta vänner.
<3

Likes

Comments

Grattis till min älskade pappa som idag fyller år.
Älskar dig mest av allt <3

Likes

Comments