Så här ser det ut på ett utav mina sängbord, kallar det min lilla inspo-hörna haha! Fick det fina doftljuset, tändstickorna & blocket utav Adams mormor i julklapp och kaktusen & krukan köpte mamma till mig på Ica förra veckan. Ljusa och fräscha detaljer gör mycket i ett rum.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag en slappdag framför mig. Det enda måstet är att åka till stallet och rida vilket ska bli väldigt kul. Tror & hoppas på att Jennifer ska följa med mig till paddocken för att hjälpa mig lite med ridningen.

Likes

Comments

Efter att jag hade gått upp imorse tog jag med mig hunden ut på långpromenad i det fina vädret. Det är så skönt att börja dagen ute i den friska luften. Borde göra detta till en rutin, när det är sånt här fint väder iallafall.

Likes

Comments

Häromdagen fick jag hem dessa två tröjorna, perfekta basplagg verkligen. De är rätt urringade men det är bara snyggt tycker jag. Kostade bara 179kr på Nelly.com. Klicka på översta bilden för direktlänk.

Likes

Comments

Idag är jag inte den snabbaste, snoozade alldeles för länge imorse och så har jag dragit ut på frukosten. Är verkligen så otaggad på att åka till stallet när regnet öser ner och det blåser halvt storm. Men vad gör man inte för för den lilla knäppa hästen som måste ut och ridas? Det är nog det enda dåliga med att vara hästintresserad, man måste ut i alla väder. Men men, time to go!

Likes

Comments

Lördagen startade med brunch hemma hos mig med Adam, vi åkte sedan till stallet en stund. Adam fick följa med för att agera fotograf, så nu har jag äntligen lite bilder på mig & Tora. :)) Alltid kul att ha.
På kvällen åkte jag till Cajsa & Frida där vi skulle fixa iordning oss för utgång. Hade inte varit ute på väldigt länge så det var riktigt kul. Mådde bra när jag vaknade igår också så det var skönt haha. 

Likes

Comments