Jag är så lycklig över vad livet ger mig.

Jag delar mitt liv tillsammans med min allra bästa vän, min stora kärlek och han som har hjärtat på rätt plats. Det går inte en dag utan att man skrattar vid hans närhet. Det är han som får en att vilja kliva upp på morgonen även om vädret är piss, huvudet dunkar, man mår dåligt och helst av allt bara vill dra täcket över huvudet.

Något som började med en kyss. EN kyss och nu är han hela min värld. Jag skulle inte klara en dag utan honom vid min sida.

JA LIVET ÄR HELT ENKELT BARA HELT FANTASTISKT JUST NU ' Även fast huvudet dunkar sönder och förkylningen börjar kännas värre. KRAM PÅ ER <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tomt på uppdatering

Hallå, hej, tjena. Här har det inte varit någon riktig uppdatering på över en vecka och ska jag vara ärlig så har jag varit in här, skrivit och suddat ut... Jag har verkligen ingenting roligt att säga, jag jobbar, kommer hem, sover. Ja, ungefär så ser mitt liv ut för tillfället och bloggen hamnar åt sidan men samtidigt så är jag en sådan som vill blogga om något som jag verkligen vill skriva om och inte bara lägga upp inlägg för att ha något att publicera, som inte har någon betydelse alls. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Men i alla fall, imorgon är det dags för jobb igen, två nätter står på schemat. Jag hoppas att jag håller mig frisk, min hals börjar kännas väldigt tjock och mannen i huset har varit förkyld och är inne på sin sjunde dag nu och det blir inte bättre. Håller tummarna att jag slipper!!! Och snart är det ju första advent och jag längtar så himla mycket efter att få börja pynta med allt mys. Hoppas det hinner komma lite mer snö till dess, för just nu verkar det som vi har fått, tina bort....

Långt inlägg med alldeles för mycket prat - Men nu vet ni varför det varit tomt här och vet anledningen till det om det fortsätter såhär. Jag har inte glömt bort bloggen, jag har bara inget vettigt att publicera i nuläget. PUSS OCH KRAM <3

Likes

Comments

Everything is from cocopanda

Ni vet den där lyckan man känner, när man fått hem nytt smink.

Fick även fyra små söta läppstift utav syrran, thank you bestie <3

Likes

Comments

Hey, It's finally friday !
Woooooho ropade jag högt i mitt huvud klockan sju i morse när jag gick av mitt arbetspass, för nu har jag fått lång helg - Jobbar inte förrän på tisdag klockan 21, det känns nästan lite för bra för att vara sant. Men jag klagar inte, jag tänker njuta utav varje minut utav denna helg och det bästa är att det ser ut som att det vankas fin väder, heeeeela helgen.

Nu har jag sovit i cirkus fem timmar, skulle behöva fem timmar till, men för att kunna ställa om, så måste jag hålla mig vaken nu och därför ska jag hinka kaffe och Nocco, tills jag blir pigg. Skämt å sido, jag ska försöka göra lite nytta innan mannen i mitt liv kommer hem och får ta helg tillsammans med mig också. PUSS <3

Fått inspiration utav Helen Torsgården angående hennes köp inför hennes bröllop med serviser. Har fått en gammal servis utav mamma och är på koll efter ännu en serie, sååååå tipsa om ni vet av nå fina, lite mer gammal modell. Färg spelar ingen roll.

Nu har jag säkert fått ett sådant ryck när jag bara vill köpa på mig gamla serviser och om en månad har jag ångrat mig för att det inte får plats någonstans eller så kommer jag på mig själv med att det kanske inte kommer att komma till användning förutom vid stora kalas. Men, jag gillar det här "äldre" lite. Blanda gammalt och nytt är en stor hit här hemma, det kan bli SÅ SÅ SÅ fint!!!

Likes

Comments

FAKE-PÄLS
I alla möjliga färger

Det finns så himla fina fejkpälsar och jag är så himla sugen på att införskaffa mig en, for the first time in my life - Jag är osäker på om jag passar i det, men man måste våga prova för att veta, eller hur? Eftersom att jag inte vet om jag passar i det och är mer en tjej som gillar de vanliga färgerna och är mest bekväm i grått, vitt och svart i klädsel så lutar det mot någon av de färgerna. Den ljus-gråa i collaget ovan är en favorit och den skulle jag nog tippa på att jag skulle känna mig som mest bekväm i.

" När man inte vågar prova nya vågade färger "

Det finns ju så himla mycket olika färger i dessa pälsjackor och det är så synd att jag inte är tillräckligt vågad för att köpa något färgglatt. De mesta plaggen i min garderob går som sagt i svart, vitt och grått och det är för att jag är mest bekväm i det. Men stort cred till er som vågar testa mer vågade färger, som till exempel dessa underbara jackor. ALLA är så snygga !

1 HÄR | 2 HÄR | 3 HÄR | 4 HÄR | 5 HÄR | 6 HÄR

Likes

Comments