HUR MIN MORGON KAN SE UT EN HÖSTDAG
en september morgon

Jag kliver upp, tar ut min lilla prinsessa så hon får göra ifrån sig sina behov. Tänder sedan en brasa medans jag gör i ordning en kopp te, tar med mig det upp i tv-rummet. Tänder lite mysig belysning + tända ljus, även om det är ljust utomhus. Bäddar in mig i en filt, slår på youtube på tvn och nedanför kan ni se på videon vad det är jag tar på och varför jag gör det.

På tvn på youtube tar jag alltså på en video där det är en brasa som sprakar - VARFÖR TÄNKER NI SÄKERT? Jo för att är det något jag älskar att lyssna på och blir avslappnad till, då är det just ljudet utav elden och att sitta och höra på det på morgonen medan man kollar bloggar på datorn, det är det mysigaste som finns. Prova får ni se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hotell känsla av bara gardiner
| Ohlssons Tyger | IKEA | Jotex |

Att ha gardiner i takhöjd är en känsla av hotell man får och jag tycker att det är så himla snyggt och är något vi ska införskaffa oss, så fort vi är klara på nedervåningen med renoveringen och det blir väl runt våren/sommaren nästa år. (Berättar mer om den renoveringen, varför och så vidare i ett enskilt inlägg sen) men där vi kan sätta sådana gardiner redan nu är i vårat sovrum som är helt klar med renovering och det kommer att bli SÅ SÅ SÅ, snyggt att ha dessa där!!!

Dem gråa gardinerna längst ned till vänster på bilden ovanför eller dem i mitten är de färger jag funderar på att ha till vårat sovrum. På ett sätt vill jag skippa dom gråa, då jag vill in med lite färg men som ändå passar in i sovrummet. Men samtidigt så kan man ju aldrig få för mycket av något. ELLER HUR?

Likes

Comments

BILDER SOM INTE BLIR SOM MAN HAR TÄNKT SIG
På mitt lilla hjärtegull

Bild ett - Tro vad man vill. Antingen så slickar hon sig runt munnen för att ha ätit något antagligen äckligt eller så lipar hon åt matte som vill ta foton, men inte hon. | Bild två - Fräser? Början av att kräkas? Jäspar? Vad vet man liksom... | Bild tre - Dyker ner med huvudet för att hon vägrar vara med på bild? Försöker hitta någon god mask att tugga på?

Oavsett vad hon försöker med, så är hon så förbannat underbart söt, mitt hjärtegull.

Likes

Comments

Får allt serverat när man är sjuk

Hej hörrni, jag ligger fortfarande dunder förkyld, värre än i torsdags... Tanken skrämmer mig att jag inte kanske hinner bli tillräckligt "pigg" till imorgon kväll när jag ska jobba. Det känns så jobbigt att behöva vara hemma ännu mer från jobbet, men samtidigt så kanske det krävs för att bli riktigt frisk. Jag tror ärligt talat inte jag varit så här förkyld sen 2,5 år tillbaka. Nu är det liksom allt i ett, örvärk-feber-hosta/halsont-täppt näsa-huvudvärk. Jag är så himla less!!!

Men en sak som är bra när man är sjuk, det är att man har en underbar man här hemma som tänder brasa, gör i ordning frukost och allt vad jag behöver. Han är det bästa stödet <3

Likes

Comments

SVARAR PÅ FRÅGA
Om Grekland

Hej! Ni verkar ha haft en underbar semester vecka på Kreta, jag blir avundsjuk om jag ska vara ärlig. Ett fantastiskt ställe ser det ut att vara! Verkligen jätte fina bilder du fått.

Vad heter hotellet? Är maten bra där? Upplever man det som på bilderna, bättre/sämre? Hur var rummen?

SVAR: Hej Ida! Vi har haft det underbart och det har varit helt fantastiskt att vara på det stället. Tack så hemskt mycket för det!!! Hotellet heter Sea Side Resort & Spa. HÄR hittar ni det! Maten är jätte bra om man tycker om Grekisk mat. Det finns ju såklart annat att välja på, så som pasta, sallad och pizza. Ja, man upplever det som bilderna visar, om inte ännu finare i verkligheten. Man kan inte förklara hur fint det är, utan man måste verkligen vara på plats för att uppleva det. Rummen var fräscha, likaså städningen, men där dock, så tyckte inte jag att bilderna när man bokar visar rättvisa, men jag har absolut ingenting att klaga på, över rummen heller. För mig är det viktigast att det är fräscht och det var det, alla dagar!

Vill man åka till ett ställe där man endast ska slappna av och må bra i en vecka, då är det dit man ska åka! KRAM <3

OKEJ, låt oss prata om utsikten från våran lilla terrass! Drog vi bort gardinerna på morgonen eller öppnade dörren och satt oss ute, då mina damer och herrar så hade vi denna fantastiska utsikt så nej, jag har absolut ingenting att klaga på, som ni kanske förstår varför.

Det var allt från mig! Eller förresten, om ni inte varit på Kreta förut och inte vet om detta... Toalett papper får inte spolas ned i toaletten, utan pappret slänger man i en liten papperskorg bredvid, vilket vi inte alltid höll. Det vände sig i magen efter att ha gått på toaletten uppe vid poolen och skulle slänga pappret i korgen och jag lyckades få se någon annans shit-papper där. Tänk på det. Haha!

Likes

Comments