Vem älskar inte känslan av att få ta på sig sina nya sneakers en vårdag, som man bara längtat efter?
Jag tänkte tipsa om lite olika sneakers, som jag själv tycker om. Just för att jag själv älskar nya sneakers på våren.

LÄNK / Dessa är jag typ kär i. Ska klicka hem dom, så fort min storlek är tillbaka!!!

Både dem gråa och rosa är jag sugen på... Mest dem gråa tror jag. Under våren och sommaren så kan man aldrig ha ett par sneakers för mycket. Elleeer hur??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nya pjucksen är på, nya jeansen är på och jag är redo för att dra mig till Gävle för att fylla läpparna igen. Efter att jag har varit hos Suzan och fått läpparna gjorda, så drar vi vidare mot Vallsta (till vårat hus) och nattar där. Morgonen efter så åker Tommy till fjällen en vecka, medan jag stannar hemma och donar på. Ska försöka få lite tid för en riktig tjejkväll med mina saknade vänner hemifrån.

Sååå, tar en veckas semester från både jobb och Dalarna nu och bosätter mig i huset en vecka. Nu måste vi dra till Gävle om vi ska hinna dit i tid. Förresten, vilket väder vi har idag!!! Vårkänslor

Likes

Comments

Våren för mig innebär ljusa färger... Vad passar bättre än en rosa kappa då?

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR

En rosa kappa vore verkligen perfekt. Gärna lite gammelrosa i tonen och inte alldeles för mörk. Kappa nummer ett föll jag för direkt, men ändå så är det inte den jag riktigt letar efter. Den är mer ljus i färgen som jag vill ha... Tipsa mig gärna om fler rosa kappor. Gammelrosa, ljusrosa... EVERYTHING!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man sitter hemma en sen kväll, när affären precis har klockat över stängning och man är sugen på något riktigt smarrigt, men inte har något hemma. Man kollar i genom skafferiet, kylen och frysen och pang, så har man en idé för något som kanske KAN bli gott. Exakt en sådan kväll hade jag igår.

Jag hade en nutella burk hemma, kokos och musli. Jag slog ihop allt i en bunke och rörde om, la det på en plåt och in i frysen i cirka 40 minuter och sådääär... Jag hade mitt "godis" som jag strävade efter. Svin g o d a !!!

Likes

Comments

Godmorgon på er, från en dödsförkyld tjej. Vi är hemma i Hälsingland och renoverar i vårat nyköpta hus i helgen. Jag har noll energi till att måla, riva och allt vad det innebär. Hur kan jag ha en sådan otur att bli sjuk, just nu? Jag har inte tid för det. I alla fall, jag ska försöka göra det bästa utav situationen och hjälpa till så gott jag kan.

Men först lite frukost i magen. Förresten, inom kort kommer jag visa före bilder på huset och alla rum här, i min kategori Huset/Renoveringen - Sedan lägga in efter bilder, för varje rum som blir färdigt. Så håll utkik!

Likes

Comments