Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få dessa 56 dagar att gå fortare så att vi får komma till värmen någon gång och bara få vara tillsammans och koppla av. Inte tänka på något annat, än oss själva. Känslan just nu är att livet inte riktigt flyter på som jag önskar. Jag befinner mig i en svacka på de flesta plan i livet. Har iallafall den största turen man kan ha i kärlek av att få spendera mitt liv med någon som behandlar mig som en prinsessa varje dag. Utan min älskade man vet jag inte ens hälften av hur allt skulle ha varit. Höstmörkret och kylan gör sig påmind men kärleken för honom och det vi har tillsammans slår överlägset allting annat som man grubblar över.

Och inte nog med allt annat som sker, så var jag i helgen och hälsade på morfar och han har det så höstfint nu. Jag saknar dig så att det värker i bröstet, jag vill bara ha dig här och få dom där kramarna som bara du kunde ge, den kärleken som bara du kunde ge. Jag hatar att cancern har tagit dig ifrån oss. Need you, I need you here.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Eller god förmiddag kanske jag ska säga... 😃 Jag sitter just nu på rast på jobbet och tänkte slänga in ett litet passande inlägg idag där jag tipsar om några godingar till vinterjackor. Dags att börja plocka fram dem snart, i morse var det -3 grader här och vi fick skrapa bort is från rutorna på bilen.

I detta inlägg tipsar jag om snygga och varma vinterjackor, både billigare och dyrare. Hoppas att du hittar en favorit! HÄR kan du hitta flera, om du inte gillar någon av de jag har här. 😃

​1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

Likes

Comments

Livets lyckliga stund. Ja, det är inget man kan direkt klaga på just nu. Visst är det mycket som behöver falla på plats, men just här och nu känner jag bara lycka av vad vi har och hur livet ser ut nu. Det kommer alltid att finnas jobbiga stunder, hinder som man måste komma förbi, dagar som man måste jobba sig igenom.

​​Men det viktigaste av allt - En dag blir allt bra.

Likes

Comments

​Glass i mängder är det bästa man kan stoppa i sig dagarna efter man fyllt läpparna. Den där molande värken och svullnaden går över för en stund och sedan skulle jag ljuga om jag inte sa att det var väldigt gott också. Det är precis vad jag tänker göra nu på min lediga dag, lägga mig på soffan med glass och titta på en film.

Likes

Comments

Det finns så mycket fina inredningsdetaljer som verkligen kan lyfta vilket kök som helst. Dessa saker kommer från bland annat IKEA, Åhlens och Mio. Så snyggt att blanda mässing, marmor och svart i ett vitt kök tycker jag.

Är det något som ligger mig varmt om hjärtat så är det just inredning. Jag älskar att hålla på i hemmet, bara att byta plats på saker och ting i hemmet kan vara roligt enligt mig för att få en liten förändring för en stund. Jag älskar även att bara sitta och glo runt på sidor här på internet och inspireras. 😉

Likes

Comments

Jag kom på det att jag inte ens har visat er mitt nya hår, även fast det är två veckor sedan jag lovade bilder på det. Jag hår ner till midjan och livlöst så det heter duga och nu såhär efter en stor förändring, så har jag uppklippt och längden är en bit ovanför brösten. Jag kan ju säga att jag saknar det långa en hel del. Jag trivs med kort hår vissa dagar, men jag är nog en tjej som vill ha långt hår för att trivas fullt ut.

Men jag tänker inte slänga i något löshår och få det ännu mer förstört. Jag kommer att låta det växa ut, av sig själv och försöka ta hand om det bättre nu. Men det skadar inte att få något tips, på hur man får håret att växa snabbare. 😉 ​Så har ni något bra tips att dela med er, så gör det jätte gärna!!!

Likes

Comments

Vi är nu på väg till Gävle för att strosa runt lite innan jag har tid för att fylla läpparna igen. Jag ska lägga i, resten utav sprutan för att fylla upp volymen i överläppen.


Det känns så trist över att det är söndag... Vart tog helgen vägen? Har jag ens hunnit varit ledig något? Känns knappt som så. Nej, nu behöver jag att månaderna går lite fortare, så att Thailandsresan är här. Hoppas att ni får en strålande dag!

Likes

Comments


Att klä sig på hösten är helt underbart. Man kan mixtra med så fina färger och få till ett snyggt resultat och de färger jag tycker är snyggast att ha ihop, under hösttiden är vinrött, beige, alla gråa färger, vitt och svart. Det kan inte bli något annat än en snygg outfit.

Varje sommar så tänker jag alltid " Så skönt, nu kan man äntligen bara dra på sig ett par shorts eller en klänning, så är outfiten done, typ " Men ändå så blir man alltid lika glad över hösten när det kommer till just kläder, för att man ska få klä sig och lägga på mysiga halsdukar och allt vad det innebär med hösten.

Hittat så mycket fina höstkläder på dessa sidor.

Likes

Comments

BESÖK FRÅN   H Ä L S I N G L A N D

Nu inväntar vi besök från Hälsingland, älskade och saknade mamma kommer hit med Robban och Lovisa. Bunkrat upp med bullar och nybryggt kaffe och såklart tända ljus i höstens mörker. Det blir alltså en mysig hemma kväll, med fin besök för oss idag. Jag klagar inte. Bättre än så, kan det inte bli just nu.

Nu är det bara två arbetsdagar kvar innan jag får ta min efterlängtade helg. Vad jag ska sova, mysa, äta gott och dricka lite vin med min fina man. Äntligen en ledig helg, tillsammans. Det är det bästa. Det man uppskattar.

Likes

Comments