KÖPTE NYA PW PJUCKS FÖR EN VECKA SEDAN - 199;- / Barnavdelningen

Jag är 22 år gammal, får oftast handla skor på barnavdelningen. Fördel eller nackdel att ha små fossingar?

Nackdelar | 1. Har svårt att hitta klackskor, då får jag oftast gå upp en eller två storlekar, och hur lätt tror ni då att det är att hitta något som sitter bra och går bra att gå i? 2. Ofta ser man människor i snygga skor, vart är dem ifrån? - Finns dem i storlek 34? Svar nej. 3. Sommarskor så som ballerina, får jag som sagt köpa på barnavdelningen för att dom ska sitta tajt och inte glappa när jag går. Har jag tur, så hittar jag ett par utan blommor eller rosa pärlor på.

Fördelar | Det är billigare att handla på barnavdelningen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dessa möbler är det vi har plockat ihop från JYSK, som fortfarande står i kartongerna. Fick köpa detta för mannen, om jag lät bli att öppna och använda dem innan altanen är färdig... Han känner mig, väl! Vi vet inte alls hur det kommer att se ut, när det väl står där, men gick lite på känn över hur vi ville ha det. Så, om det passar, det vet vi inte.

Men vi ska ha vita väggar och mörkgrått golv. Så, jag tror d e t t a kommer att bli bra!

Likes

Comments

Vi tog bilen för att åka ut och bara titta, solen lyste och graderna var så varma så vi åkte med rutorna nere. Jag vet en som njöt till hundra procent och det var våran lilla prinsessa här ovanför. Hon brukar aldrig få åka lös i bilen, men ikväll tog vi ut henne ur buren och lät henne sitta såhär en liten stund och hon älskade det.

Nu ska vi göra i ordning lite sen middag. Sen kolla på lite tv innan det är dags för sängen, imorgon väntas ett dubbelpass för mig. 7-20, sååå... Sömnen är välkommen. Ha en fortsatt fin kväll!

Likes

Comments

Har nu påbörjat vårat projekt utomhus, nämligen - ALTANEN!!!!

Det som jag mest har sett fram emot. Det har varit som en terrass med en enkel trapp från tidigare ägare, men nu har vi äntligen fått bygglov och det ska bli en stor inglasad altan och en finare entré. Vi har nu satt ner plintar och väntar på leveransen utav virket som kommer vilken dag som helst. // Jag har till och med köpt möblerna till altanen, innan den ens är påbörjad, så mycket har jag sett fram emot detta. //

Längtar ni efter, efterbilderna? Det gör jag!!! Förhoppningsvis kommer dom om inte så länge, om jag får som jag vill, att mannen är utomhus från att han kommer hem från jobbet tills läggdags. Haha!

Likes

Comments

RENOVERING - Vardagsrummet övervåning

Vi är nu klar med renoveringen på övervåningen och här ser ni vardagsrummet, som vi har målat om till vitt och lagt nytt golv på. Det är lite smått kvar, som till exempel att sätta dit golvlister. Men jag kunde inte hålla mig till att visa lite smått, innan det kommer bilder på HELA övervåningen, så som, vardagsrummet i helbild, kontoret och sovrummet.

Vågar ni se en före bild, på hur det såg ut innan vi renovera vardagsrummet? DETTA FULA FURU, var alltså över hela övervåningen samt trappen, så ni kan ju ana hur jobbigt det var att försöka få vitt överallt... Det tog tid, men det visade ju sig vara värt kämpandet.

Likes

Comments