Har precis byggt klart vårt uterum i vårt fina radhus. Är så glad! Vart så himla bra 🌸 Lite lampor kvar, sen är det äntligen klart.
Som vi slitit med detta, plus en altan på framsidan, trots ingen semester alls nästan. Vi är grym 👊🏼

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Livet i alla dess former. Del 1.

Livet är fantastiskt, en gåva att få ha sina fötter placerade på jorden med allt vad det innebär. En gåva att få uppleva livet, tillsammans med sina nära och kära ❤️

Men anledningen till att jag skrivet detta är för att livet är inte alltid så lätt som det ser ut. Alla perfekta bilder som publiceras på sociala medier, som gör att folk får snevridna skönhetsideal.

Jag är en person som tyvärr har väldigt mycket motgångar i livet just nu, om man kan säga så. Jag har under det senaste året fått enormt dålig självkänsla, självförtroende vilket har gjort att jag drabbats av mycket ångest, oro och deprimerande stunder.
Jag arbetar dagligen för att motarbeta detta, men det är en kamp, det är ett helvete rent utsagt. När man vaknar och ständigt känner sig trött, aldrig utvilad. Man har en deppig känsla i hela kroppen, man ser bara massa negativt. Och jag önskar av hela mitt hjärta att ingen behövde gå igenom detta. Men jag ska ta mig igenom de, jag ska klara det. Jag ska bli en stark person.

Återkommer med del 2 angående detta senare. Tänker att de kan vara bra att dela med sig av detta, för dem som går igenom samma sak. Man ska vara öppen om sin psykiska ohälsa. Jag inbillar mig iallafall att det blir enklare att hantera då.

Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hej!
Har för första gången på väldigt länge startat igång en blogg igen. Min tanke med detta är att skriva av mig lite både gällande inredning, vardag men ibland även jobbiga stunder, som jag tyvärr har alldeles för ofta. Och jag hoppas att detta ska kunna avlasta mig lite iallafall.
Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments