Idag är en såndär dag när man bara vill gräva ner sig. Har haft mycket motgångar idag..

Har iallafall umgåtts lite med min syster samt min bästa vän och min guddotter. Vart en del shopping ute på birsta.
Efter de tog jag en promenad tillsammans med Anna❤️ den var välbehövlig, man behöver pratstunder ibland och dem är som bäst när man tar sig en runda.
Sedan var jag tillbaka en sväng på birsta med Mamma och lillebror för att inhandla lite annat smått och gott.

Ni vet sånnadär dagar då man känner sig värdelös, orkeslös och extremt trött. Man känner sig dålig, ful, otillräcklig osv. Hatar sånna dagar, men ska kriga mig igenom dem.

Har ändå världens finaste sambo, familj och vänner som betyder mest❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Längsedan.
Är väldigt dålig på uppdatera, men ibland är livet fullbokat varenda minut känns de som.

Har ledig fredag plus ledig helg vilket är grymt.
Men idag är en såndär dag då allt känns skit, har försökt rycka upp mig med att göra massa skoj. Men ibland fungerar de ändå inte.
Ibland funderar man på om livet inte har mer att ge än detta? Eller är det jag som kliver runt i samma cirkel hela tiden?
Är det något i mitt liv jag borde ändra för att slippa denhär känslan.
Drömmen hade ju varit att få resa... i månader!

Hur som, så ska jag städa undan utemöbler osv i helgen eftersom vi börjar gå mot höst.

Har städat hemma, bytt lite gardiner, varit och fikat och myst på idag. Men skulle helst velat suttit och stirrat in i väggen hela dagen.
Kram på er ❤️

Likes

Comments

Längesedan nu fina ni.
Har varit otroligt mycket att göra hemma. då vi byggt uterum och altan på framsidan samtidigt. Man ska måla, snickra, städa osv. En väldigt hektisk sommar. Men vi har gjort de bra, väldigt bra måste jag säga.
Jag är stolt, min sambo är såååå duktig!❤️

I imorgon eller på torsdag ska vi även asfaltera om våran uppfart. Och vi har städat både garage och förråd så jag känner att vi är på gång nu! Vi är redo för hösten, trots att den tränger sig på mycket tidigare än vad man vill.
Vart har ens sommaren varit?

Jag jobbar på som vanligt iallafall, men kämpar på med en trög och envis förkylningen som jag hopps ska ge med sig nu, efter ett besök hos läkaren idag!

Slänger med en bild på vårat fina uterum, som äntligen är klart! Mer än nöjd.

Likes

Comments

Har precis byggt klart vårt uterum i vårt fina radhus. Är så glad! Vart så himla bra 🌸 Lite lampor kvar, sen är det äntligen klart.
Som vi slitit med detta, plus en altan på framsidan, trots ingen semester alls nästan. Vi är grym 👊🏼

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Livet i alla dess former. Del 1.

Livet är fantastiskt, en gåva att få ha sina fötter placerade på jorden med allt vad det innebär. En gåva att få uppleva livet, tillsammans med sina nära och kära ❤️

Men anledningen till att jag skrivet detta är för att livet är inte alltid så lätt som det ser ut. Alla perfekta bilder som publiceras på sociala medier, som gör att folk får snevridna skönhetsideal.

Jag är en person som tyvärr har väldigt mycket motgångar i livet just nu, om man kan säga så. Jag har under det senaste året fått enormt dålig självkänsla, självförtroende vilket har gjort att jag drabbats av mycket ångest, oro och deprimerande stunder.
Jag arbetar dagligen för att motarbeta detta, men det är en kamp, det är ett helvete rent utsagt. När man vaknar och ständigt känner sig trött, aldrig utvilad. Man har en deppig känsla i hela kroppen, man ser bara massa negativt. Och jag önskar av hela mitt hjärta att ingen behövde gå igenom detta. Men jag ska ta mig igenom de, jag ska klara det. Jag ska bli en stark person.

Återkommer med del 2 angående detta senare. Tänker att de kan vara bra att dela med sig av detta, för dem som går igenom samma sak. Man ska vara öppen om sin psykiska ohälsa. Jag inbillar mig iallafall att det blir enklare att hantera då.

Kram på er ❤️

Likes

Comments

Hej!
Har för första gången på väldigt länge startat igång en blogg igen. Min tanke med detta är att skriva av mig lite både gällande inredning, vardag men ibland även jobbiga stunder, som jag tyvärr har alldeles för ofta. Och jag hoppas att detta ska kunna avlasta mig lite iallafall.
Ha en fin dag ❤️

Likes

Comments