Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej!

Är fortfarande i Colorado, men just nu i en town called Ouray. Väldigt litet, mitt bland alla berg, ca 600 personer bor här året om. Så alltså LITET. Men skrev ju förut om Durango, och att jag verkligen älskade den staden. Men måste säga att jag är kär i den här också(Ouray))!! Det är hur fint som helst! Staden är liksom omringad av berg!
Igår gick vi runt i några små affärer och sen på kvällen blev det att åka och käka middag och sen hoppa i the hot tub (ungefär som en jacuzzi). Idag har vi gått och kollat vid bergen+ett litet vattenfall sen kollat små affärer, gått ut o käkat middag och sen åkte vi och badade i deras pooler här så kallade "hot springs". Något denna stad tydligen är känd för, att de har pooler uppvärmda året om så folk kan bada när de är snö ute osv.

Börjar bilresan hem imorgon.. blir 7 timmar i bil för att komma lite mer en halvvägs. Sen blir det stanna ytligare en till natt för att sedan på lördag rida upp i bergen på en turridning och sen köra de 4 timmar vi har kvar hem. Så kommer hem lördag eftermiddag till Gilbert igen. Denna resa har varit jättemysig och har varit så kul att få se mer av USA. Men ska bli skönt att komma tillbaka till gilbert och värmen. Vädret här i Colorado är som Sverige haha

kraaam så längee<33

Likes

Comments

Heej!

Var ett tag sen jag skrev något här nu. Har senaste tiden bara postat bilder då jag inte haft tid att skriva något. Men iallafall så ville jag bara uppdatera er lite. TRIVS HUR BRA SOM HELST. Har massa att göra hela tiden och har fått en hel del underbara vänner som jag tycker om så mycket!! Lär känna nytt folk hela tiden då jag gärna vill lära känna folk och träffa nya människor! Det är SÅ kul!! Älskar även min värdfamilj så mycket, det är verkligen som en extra familj till mig. Vi har samma humor och allting och jag känner igen mig i min egen familj i dom. Tex pappa;) du och eric kommer komma bra överens i promise hahah

Var i lördags med vänner till the lake for the first time!! Eller har varit där en gång tidigare! men denna gång var första gången det blev att vi badade. Vi gjorde även en hel del cliff jumping och det var huuur kul som helst!!! Någonting jag verkligen vill göra om!

Jag har just nu höstlov, så är med min familj i Durango,Colorado just nu för att se all the mountains and the cute stores. Det är sååå vackert här! Är kär! Är en liten bergstad med små affärer och kind a old fashion. De är även en gammal cowboy town så de har massa saker som påminner om det. Igen.. pappa du hade älskat detta haha

Ville bara skriva en snabb uppdatering nu under min resa här i Colorado, men kommer att försöka uppdatera mer när jag kommer hem igen. Lär antagligen komma hem på lördag. Är som sagt just nu i Durango, men imorgon ska vi vidare till ett annat ställe som tydligen ska vara ännu mer vackert med alla berg??? Börjar skolan sen igen på måndag..


LAKEE DAY

DURANGO,COLORADO

kraaam så längee<333

Likes

Comments

​Fredagens fotballgame blev att dela mat med jane, vilket nu har blivit en av våra nya traditioner !! ÄLSKAAA

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev frågad till homecoming av min vän Caleb. Kvällen började med att vi gick och tog bilder med gruppen vi var med, och sedan middag på resturang. Sen var det dags att åka till dansen som var i skolans matsal. Var sååå kul och alla var helt galna och dansade hur mycke som helst!! träffade även alla dääär, så gick runt o dansade med allt o alla. Efter dansen umgicks vi ba me lite annat folk. Kvällen var lyckad

bästa tjejerna o jag+ og !! <333

kraaam så länge<33

Likes

Comments

I tisdags var jag på Imagine dragons, var Såå kul!

Kraam så längee

Likes

Comments

DAY 1

'MERICA DAY (SWEDEN GERMAN DAY)

DAY 2

TROPICAL TUESDAY

DAY 3

WALSTREET Wednesday

DAY 4

YEEEAH-THURSDAY

DAY 5

Homecoming Game + Night Night BLACK OUT

KRAAAM SÅ LÄNGEEE<33

Likes

Comments

Heeej!

Liten kort uppdatering på vad som hänt den senaste tiden. Fredagen spenderades med Haley,Abbie,Abby,franzi,maddie,caleb + även caleb,dennis och robin ett tag. Jag åkte först till fotballgamet, som denna gång var en away game (inte lika kul eftersom inte lika mycket folk går på dom). Efteråt åkte vi runt i Calebs bil princip hela kvällen och ba lyssnade på musik osv. Såå kul! Blev även en in and out där på kvällen (standard).
Lördagen kände jag mig lite halvdålig så var hemma och vilade i princip hela dagen. Men sen mot kvällen kändes de bättre då jag tog medicin också. Åkte sen med Franzi,Maddie,Caleb,Og,savannah till en sjö där vi var i princip hela kvällen. Vi stannade på vägen och körde drive through på taco bell och sen tog vi med maten till sjön. Satt sen vid de två bilarna vi hade med oss precis vid sjön och käkade vår mat. Så mysigt! Hade musik på och hade värdens utsikt med massa stjärnor. Sånna där kvällar är nåt jag verkligen hade sett fram emot innan jag åkte hit, så det var verkligen så lyckat!
Söndagen blev bara lite shopping med min värdmamma. Vi handlade lite saker inför Spiritweek som är denna veckan innan Homecoming. Homecoming är alltså på denna lördagen som kommer. Kommer bli kul!

kraaam så länge<33

Likes

Comments