Contains affiliate links

Inlägger innehåller adlinks. OK så här är det, är inte riktigt så bra på att blogga än och fixa sånt där med länkar, så det har blivit lite fel nu så de två översta väskorna går inte att klicka på? Får försöka fixa det framöver, men det är bara att söka på Zalando när ni checkar in de andra väskorna!

Snygga axelremsväskor eller sidoväskor som det kanske är mer känt som? Rätt billiga och hur snygga som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​KLICKA PÅ PLAGGEN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN!

Blå kortärmad
Blå långärmad topp
Gråa kostymbyxor
Päls jacka
Grå knit with
silkes skjorta

LÄTT mitt favorit klädmärke. Hittade inte så snygga kläder på hemsidan men där jag köpt mina Saint Tropez plagg är från deras egna butik och butiken JOY. Min päls jacka som ni ser där uppe är där ifrån, har fått många frågor om den!

Det här är min favorit kläd butik för att deras kläder är SÅ SNYGGA, basic, lite extra men sticker inte ut. Har fått många komplimanger när jag använder mina kläder där ifrån :) Bilderna på mig bär jag en tröja som är där ifrån men hittade den inte på hemsidan! Lite dyrare än HM men inte alls så farligt enligt mig. Ni borde kolla in!

Likes

Comments

Jag tänkte börja blogga!!! Inte för att få läsare utan mest för att jag själv ska samla mina favorit bilder, plagg som jag tycker är snygga och bara massor med såna saker jag själv tycker om! Får se hur det går :)

Tänkte lägga ut mycket bilder på mina kläder och bara allmänt snygga kläder. Tänkte att det kunde vara bra(?) att få direkt länkar till mina plagg istället för att ni frågar på instagram vart en tröja är ifrån! Mycket mode grejer och sånt, sånt där jag e bra på ;) Tänkte inte ens på att jag hade blixt på alla tre bilder, nu kan vi tänka på det tillsammans<333

Vet inte riktigt om jag ska lägga ut mycket om vad jag gör, har redan ensamprivat och mystory där jag uppdaterar om allt<33 Men självklart om jag åker typ utomlands (eller ja då ska ju youtube-sjtänan vlogga) eller så!

Fact: Jag e fett kreativ, och fett bra på att måla av saker. (första försöket på bilderna!!)

och SJÄLVFALLET så ska jag testa massor med bak recept och lägga ut!!!!! Alltså självklart!!!!

Tror att det kan bli bra? Sen ska jag börja med youtube lovar!!! ALLTSÅ ÄRLIGT KAN INTE DET HÄR BLI SKIT BRA? fett kul, skriv gärna på snapchat vad jag kan lägga ut mycket av så får ni ett plus i kanten.

Tänkte typ ha mest bilder för det e typ de ända roliga???????

Jaha najs, ensamprivat, mystory blogg och snart youtube<3

Likes

Comments