Header

everyday life

Nu börjar det dra ihop sig och schemat har fyllts med avsked till nära och kära samt väskpackning. Jag tror det svåraste med att packa väskorna för ett helt år är att välja vilka jackor jag ska ta med mig haha, vill inte lämna någon jacka hemma:(((
Nu har jag även bara 4 pass kvar på mitt nuvarande jobb, känns konstigt eftersom flytten fortfarande känns lite overklig.

Häromdagen hade vi den sista vinkvällen hos Lisa för denna sommaren, det var verkligen jättemysigt med både matlagning, spelkväll och bra umgänge.

Älskade Emma som drar till Bali i helgen

Kommer sakna er och dessa kvällar

Likes

Comments

everyday life, outfits, röj

Hade tänkt att börja blogga i samband med min flytt till London men ligger just nu nerbäddad med 40 graders feber och lunginflammation på höger sida, så det blev lite smygstart nu istället.

I lördags åkte jag och bästa Emma (som är hemma i Sv i ett par veckor nu) på roadtripp till Värmland för att se en gemensam favorit bland de svenska artisterna; Frej Larsson. Jag har alltid velat se honom live och gud vad glad jag är att jag fick göra det innan jag åker, och med Emma dessutom! Vi sov även hos mina släktingar där, vilket var jättemysigt!


Uppehåll hela tiden när Frej spelade, vilket var ganska skönt men sedan när John de Sohn börja spela och det blev fullt ös var det faktiskt riktigt underbart att stå och dansa i ösregn haha, förutom lunginflammationen senare kanske...

För hur kan högkvalitativ gettomusik av Frej sitta fel en regnig lördagskväll med Emma?

Likes

Comments