Hej å hå! Som ni säkert förstår så kommer jag kanske inte uppdatera här varenda dag med tanke på att jag kommer att vara ganska upptagen med att leva livet under dessa veckorna, hehe. Men jag ska försöka så gott jag kan både för min egen och er skull.

På lördag morgon när vi vaknade åkte vi in till San Francisco. Vi hade fått en massor med tips på vad vi skulle se och göra så vår dag var redan helt fullspäckad. På vägen in åkte vi förbi bl.a Bay Bridge som ni kan se på bilden ovan. Tydligen ska den vara jättefin nattetid vilket vi tyvärr inte hann se.. Får bli en annan gång istället.

Vår första destination var Pier 39.

Från piren kunde man se Alcatraz vilket är ett gammalt fängelse som ligger ute på en ö. Man kan åka ut dit och kolla men det hade vi tyvärr inte tid med så det fick bli en liten kik från långt avstånd istället.

Detta är så himla kul verkligen? Det är alltså en grupp sälar som ligger och chillar mitt bland alla människor. De verkar dock trivas ganska bra där.

Som ni kan se så var det väldigt molnigt när vi kom in vilket sög lite då jag tror att det hade vart 10 gånger mysigare att gå runt på piren i strålande sol och med en glass i handen. Nu ville man mest slänga på sig en tjocktröja och dricka varm choklad, haha..

Vi gick förbi Fishermans Wharp.

North Beach!

Från North Beach gick vi upp för den väldigt långa backen upp till Lombard Street där man får avnjuta denna sjuka utsikten.

HUR fint!?

Från North Beach tog vi en uber till Marina District som är ett av de finare ställena, vilket man absolut märkte.

Vi gick ända längst ner tills vi kom till hamnen där vi hade tänkt att kolla på bron men.. ja, ni kan ju själv se hur det gick med de..

En liten bit från hamnen låg en jättefin kyrka/moské (?), minns inte vad det var för något men fin var den iallafall!

Efter mycket promenerande satte vi oss tillslut ned och åt lite mat i Dolores Park. Denna parken var så så så mysig. Nästan så att den slår Central Park till och med. Folk hade med sig massa mat och dricka, de spelade fotpall, beerpong och massa andra roliga spel och det var till och med ett liveband på plats! Så mycket liv på en och samma plats. Älskar det!

Vid 5-tiden åkte vi hemåt för att fixa iordning oss och mötte sedan upp Wilma och hennes kompisar för att gå ut i San Francisco. Vi åkte först hem till en av hennes kompisar och förare och gick sedan ut och slog klackarna i taket. Fick tyvärr inga speciellt bra bilder från kvällen men hade iallafall sjukt kul! Lyckad dag, lyckad kväll. Bra jobbat San Francisco!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments