Header

Mina tankar går till alla som blivit offer i de fruktansvärda terrordåden i Manchester sent igårkväll. Hur man kan utföra något sånt här mot oskyldiga barn och ungdomar är något jag aldrig kommer förstå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Upp och hoppa!

God morgon fina du, hoppas du vaknar på rätt sida denna måndagsmorgon och ser framför dig vilka fantastiska möjligheter du har idag!

Jag fick avsluta helgen på ett fantastiskt sätt. Söndagen började med besök hos mormor med mina föräldrar och avslutades vid havet med härligt sällskap.

Idag är det måndag, och efter en god natts sömn ringde cardioklockan och det var bara att studsa upp. Trots att jag gäääärna hade sovit några timmar till. Men vetskapen om att jag har en dag på praktiken gör tröttheten oviktig!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Tiden går fort när man har roligt, har jag hört.

Jag vet inte om jag kan hålla med om den här viktnedgångsprocessen är så jäkla rolig eftersom det går ganska kass gällande vikten. Jag har minskat en hel del runt kroppen och tror jag ligger minus 7 centimeter runt bysten. Det är ganska mycket.

Och den här veckan har jag tappat lite drygt en centimeter överallt förutom just bysten. Vikt: +1,6 kilo.

Men den här jävla vikten alltså. Det känns som om jag springer runt, runt, runt i ett hamsterhjul som inte tar mig någonstans. En måltid som inte stämmer in enligt mina macros (den exakta mängden protein, kolhydrater och fett) för att jag ska gå ner i vikt gör att jag exploderar nästan två kilo. Så när man vill "unna sig" en dag på lunchen och äta pasta så tar det bara mig tillbaka till ruta 1 och jag får börja om från början. Det är lite som att kroppen ger mig en smäll på fingrarna "såhär går det när du inte sköter dig, fy skäms". ROLIGT VA?

Och som jag berättade tidigare i veckan så går jag tillbaka till gamla vanor och 2014 års livsstil. Hård träning, kondition och vanlig kontrollerad mat. Fungerar inte det, ja då vet jag inte vad jag gör.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Vi flyttade tydligen till varmare breddgrader under natten och vaknade upp till 16 grader när klockan var 05.50.

Det blev morgoncardio för mig innan jag avnjöt en lite väl varm frukost på vår soliga balkong och svettades tillslut haha! Men hellre svettas än frysa känner jag!


Likes

Comments

Idag är det en ny dag och nya tag! Det är jag väldigt tacksam för. Hur dåligt man än kan må av migrän så känns det alltid 100 gånger bättre när man har fått sova. Och en ny dag innebär att det är en ny dag på praktiken!
Jag älskar att gå till min praktikplats, och en dag på praktiken gör alltid min dag till den bättre! Speciellt då jag får omringas av powerkvinnor som inspirerar mig och får mig att sträva efter storhet. Att jobba hårt för att bygga mig en karriär inom något som jag tycker är roligt! Jag är så lyckligt lottad!

Likes

Comments

God morgon fina du,

Igår slog tisdagsförbannelsen till och migränen kom och hälsade på med dunder och brak. Denna gången är jag osäker på vad som kan ha framkallat den, men jag tror att det var allt för hård sömn. Kul att man ska må dåligt för att man för en gångs skull sover hårt.. Fruktansvärt var det iallafall och när klockan slog 19 orkade jag inte annat än att stänga in mig i sovrummet och bara önska att vi hade svarta persienner så att det svaga ljuset som kom utifrån inte skulle vara en sån pina för mitt stackars huvud. Fantastiskt slut på tisdagen!

Men idag är det äntligen en ny dag!

Likes

Comments

Träning och hälsa

God morgon fina!

Wow vilken respons jag fick från förra inlägget, både sms och samtal om att nu kör vi!

Gårdagen gick riktigt bra och det känns riktigt bra att vara tillbaka i gamla vanor som jag vet att jag mår bra av.
Jag fick även tränat Body Pump igår eftermiddag och där satte jag standarden för hur jag vill att mina dagar ska se ut, morgoncardio följt av bra kost hela dagen och avslutningsvis Body Pump eller Grit Cardio när höften är hel.

Nu kör vi!

Likes

Comments

Träning och hälsa

God morgon fina du,

Vet du vad vi gör idag? Idag börjar vi om. Vi går tillbaka till 2014 då jag trivdes som allra bäst i min kropp. Så varför inte gå tillbaka och göra så som jag gjorde då? Man ska aldrig bryta ett vinnande koncept. Så nu kör vi, back to basis, fram med havregrynen, kvargröror, torsk och avokado. NU jävlar!

Likes

Comments

Nu börjar måndagspeppen. Jag ska berätta allt för er imorgon.
Men först, en god natts sömn.

Likes

Comments

Hej fina,

Jag vet knappt vart jag ska börja. Den här veckan har varit överväldigande på så många sätt. Jag har fått fira min födelsedag i över en vecka, med middagar, fantastiskt sällskap, skåla i bubbel, blivit sjungen för, fått blommor, blivit utbjuden på lunch, fått blombud, överraskad med brunch och så mycket mer av alla fantastiska människor jag har omkring mig, min älskade familj och mina fantastiska vänner!

Jag är så tacksam för att jag har så mycket fantastiska människor omkring mig!

TACK för all uppvaktning kring min 25-års dag!

#25andfabulous

Likes

Comments