Header

Träning och hälsa

Tisdagar är i vanliga fall en tung dag och jag tänkte införa lite tisdagsinspiration och framförallt motivation till er och till mig.

Först ut är någon som inspirerar mig dagligen att gå till gymmet och äta bra som möjligt så fort jag ser hennes namn och snygga bilder i sociala medier.

Hanna Modig, en riktig atlet med en kroppsbyggnad och styrka som är to die for!
Hon är inspirationen att jag också ska kunna stå på händer en dag och kunna vara aningen mer smidig och stark.

Ni hittar henne på http://Instagram.com/hannamodig och http://nouw.com/hannamodig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träning och hälsa

Måndag morgon och jag vaknade upp till ett riktigt höstväder med en tjock dimma utanför. En perfekt dag för det som väntar idag; plugg och träning!

Igår satt jag med ansiktet i böckerna hela dagen, minus lunch med svärmor och fick en påminnelse om att inte äta för mycket mat när jag har på mig jeansen nedan.
Jag köpte dessa i en något för liten storlek i våras. De är stretch men i dagsläget töjer jag ut dem till max. De sitter som en smäck i början av dagen, men efter lunch och middag känns det som att jag ska gå av på hälften haha. Perfekt att ha för att kontrollera att man inte ska äta för mycket (skoja)

Likes

Comments

Träning och hälsa

God morgon solstråle ☀️ hoppas du har en bra helg!

Jag vet inte om jag har en bra helg, jag visste knappt att det var helg eller att det ens var lördag igår, så jag fick dubbelkolla.
Anledningen? Jag har spenderat min tid med mina skolböcker och pluggat. Med paus för att laga mat och träna. Men idag har jag sån träningsvärk att jag fick ta tag i Roy för att ens kunna vända mig haha!! De har gett upp totalt och vi ska inte ens prata om kraftansträngningen jag gör för att röra mig..

Här hemma har vi inga mysiga helgfrukostar längre, jag äter min frukost med mina böcker och anteckningar. Mysigt va? Det känns som att det är dags för en stor härlig frukost snart, en sån där riktig instagramvänlig frukost ni vet!

Innan jag dyker ner i mitt plugg igen ska jag tipsa om Noccos nya dryck Fokus 2 - Melon Crush. Jag fick tag i några burkar för några dagar sedan och älskar melonsmaken som jag har längtat så mycket efter! Anledningen till att jag tipsar om Nocco Fokus (som även finns i smaken Cola) är för att den är speciellt framtagen för att öka ditt fokus med ingredienser som grönt te.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Okej, jag får panik på sladdar och inte mindre på mina hörlurar med sladd. Och dessa rosa underbaringar har stått på min önskelista länge, någon som vill sponsra mig och mina hörlursproblem?

För mig som a-l-l-t-i-d fryser är en jacka i lättdun nästan ett måste. Den organgea från Hermes ligger lite utanför min budget, men den är perfekt!

Vem hade trott att väskan skulle gå sönder när man började plugga? Inte jag iallafall, men att bära på datorer och matlådor ger väskan styrk. Så på tredje plats hittar vi en stor väska i klassiskt print från Malene Birger.


Klicka på bilderna för att komma till liknande produkter.

Likes

Comments

God morgon fina du 💕

Hoppas du mår bra och att veckan har varit riktigt bra hittills. För det har min varit!

Igår började jag min dag med en mysig frukost tillsammans med en riktig superkvinna. Roea, som äger Salong Beauty Corner och skönhetsskolan BC Academy, inspirerar mig så otroligt mycket och jag är glad att hon är min vän!

Likes

Comments

Hej fina du <3 hoppas du mår bra!

Det är lite pinsamt att jag inte har skrivit en enda rad här sedan i onsdags. Sköms på mig. Till mitt försvar kan jag dock säga att jag har legat hemma och tyckt synd om mig, hela onsdagen och hela torsdagen. Jag orkade inte göra någonting och jag blev andfådd så fort jag ställde mig upp. Allt var superjobbigt!

I fredags piggnade jag till och pluggade med Kajsa och Matilda innan vi firade ett års vänskap med middag. Så otroligt mysigt och jag tycker att det är så fantastiskt att jag har fått så fina vänner från skolan!

I lördags hade jag ett efterlängtat möte med min kusins dotter som kom till världen i början av augusti. Tack vare resor och förkylningar har vi inte kunnat träffats, men hon tog mig med storm redan från första ögonkastet och jag saknar henne så redan!

I söndags var det mer familjetid och jag var och hälsade på mormor på förmiddagen innan det blev ett riktigt slappt söndagshäng med bästa vänner.

Vad har du hittat på?

Likes

Comments

Finns det någonting som är så pendlande som motivationen? I fredags när jag satt och pluggade i ett varmt Beirut var jag supertaggad på hösten; alla fina outfits, skolan, träningen och kosten. Hur jag skulle vara den bästa versionen av mig själv den här hösten, med start tisdag.

Tisdagen kom och jag vaknade upp sjuk. Motivationen gick på riktigt från 1000 till -585647. Jag ville inte gå upp ur sängen, jag ville inte gå till skolan, jag vill gå runt i morgonrocken hela dagen och äta kanelbullar och glass och inte röra mig en millimeter. Det fanns inga tankar på hur grym jag skulle vara den här hösten. Jag ville bara somna om och vakna upp frisk, stark och motiverad igen.


Likes

Comments

Igår hode jag en otroligt bra dag, mötte upp mina tjejer innan skolan, åkte och jobbade på ett event i Kungsbacka där jag senare fick sällskap av en saknad vän innan jag åkte hem och bara var så tacksam för att jag är hemma och tillbaka i mina rutiner igen samtidigt som jag ställde klockan inför ett tidigt träningspass innan skolan idag.

Meeeeeeen så vaknar jag klockan 05.00 av att jag har så ont i halsen att jag inte kan somna om. Och att träna med ont i halsen är ett big no-no.
Tisdagsförbannelsen var igång igen. Men en olycka kommer sällan ensam:

Hörlurar som krånglar och soprum som är låsta när man ska slänga ett ton skräp.
Ja, jag hatar tisdagar och nu ska jag krypa ner i soffan, bli av med mitt halsont och eventuella feber och vara frisk imorgon!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej finaste du!

Hoppas du mår bra och har en riktigt bra start på den här veckan. Det har jag! Jag är tillbaka i vardagen med skola, matlådor och jobb. Idag är det riktigt höstväder ute och som jag skrev i det tidigare inlägget är jag supertaggad på hösten. Imorgon kommer jag dela med mig av mina höstlöften! Har du några?

Likes

Comments

Träning och hälsa

Är du taggad på hösten?


Både ja och nej. Även om jag aldrig kommer bli klar med sommaren, så är jag så extremt taggad på vad den här hösten har att erbjuda.

Jag har inte tränat på lite drygt två veckor, tack vare att jag åkte på en förkylning sista dagarna i Grekland, fick antibiotika och här i Libanon där vi har spenderat senaste veckan, finns ingen direkt tillgång till gym..

Så det kliar otroligt mycket i hela mig efter att få träna igen och äta bra mat. Jag har nog aldrig ätit såhär mycket bröd i hela mitt liv då det serveras Libabröd till allt. A-L-L-T. Haha.

Så detta kommer bli en höst av mycket träning, bra mat och såklart bröllopsplanering!


Heja hösten, nu kör vi!


Likes

Comments