Header

Allmänt

Att välja ut några favoriter av ALLA underbar plagg som finns på rean är inte lätt! Men här kommer mina absoluta wanties från vår Black Friday. Passa på att komma in till vår butik i Frölunda Torg för att träffa mig och mina fantastiska kollegor och få en härlig shoppingupplevelse! Happy Shopping!

Jag har verkligen fått upp ögonen för Get Along-serien och Bed Time-setet, så fina!!

Rib-eye L/S Top här

Octave L/S Blouse här

Operetta L/S Blouse här

Get Along Pant här och Get Along Hood Sweater här

Bed Time Slip Tank här och Bed Time Shorts här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Imorse bjöds det på ett frukostseminarie om digital närvaro och sociala medier med bl.a. Cecilia Lyche. Seminariet hölls på Convendum, stans snyggaste kontorshotell!
Jag var så glad över att vara där med mina tjejer + att jag fick träffa Malena igen, min handledare under praktiken i våras. Hon är en fantastisk kvinna och businesswoman och får du nöjet att springa in i henne eller får jobba med henne någon gång i ditt liv så ska du vara tacksam. Hon är en av de bästa människorna jag har träffat!

Annars har den här dagen bestått av plugg. Arbetet är mer eller mindre klart och nu är det tentaplugg som gäller.
Men först inleder vi helgen med jobb på Odd Molly! Imorgon kommer ett inlägg med mina favoriter som ni kan hitta på rean!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Jag sprang imorse.

För första gången på 8 månader genomförde jag ett löppass. Eller jag vet inte om man kan räkna det som ett löppass när det innehåller x antal promenadpauser och stopp. Men 5 kilometer blev det. Och lätt var det inte heller. Att springa efter gårdagens benpass var nog inte det bästa valet då jag var helt stum i benen när jag var klar och sedan har de varit helt skakiga idag.

Jag tycker inte om att springa på löpband, jag vill inte se tiden, jag vill inte stå still och springa. Jag vill komma ut, känna luften, springa på olika vägar. Springa i ett spår och ner till havet. Andas. Då springer jag som bäst.

Skönt att springa ändå. Att variera träningen. På så sätt får man bästa resultat. Har jag hört.

Likes

Comments

Ni vet när man var liten och drömde om att bli delfinskötare. Jag tror det var det populäraste yrket bland mig och mina tjejkompisar.

Mina föräldrar har alltid sagt att jag ska jobba med någonting som jag tycker är roligt, något som jag brinner för. Ett tag var det träning och hälsa, ett tag var det att bli designer och få göra egna kläder och framförallt brudklänningar, som Vera Wang, och vilka kreationer jag skissade (jag skulle fortfarande få chansen att jobba med detta någon gång i livet)..
För några år sedan var det barnmorska som har övergått till läkare. Jag kan inte se mig själv som läkare, jag kan inte ens se mig själv klara mig igenom läkarlinjen. Jag klarar inte ens av blod eller sår. jag svimmar av det.

Jag är en omhändertagande person som bryr mig om andra människor och vill att folk ska må bra men samtidigt är jag livrädd för alla former av sjukdomar. Jag förstår dem inte och jag har ingen kunskap om dem. Därför vill jag bli läkare, för att det finns fler som jag, som är livrädda för det vi inte förstår och jag vill vara någon som kan förklara det för dem och för mig själv och kanske dämpa mina katastroftankar och bli av med min hypokondri. 

Så istället utbildar jag mig till någonting som jag tycker är roligt. Marknadsföring och marknadsföring digitalt, analyser, research, digitala kanaler, pr, kommunikation och den digitala utvecklingen.

Likes

Comments

Träning och hälsa

God morgon fina du, helgen är hääär!

Vi fick ledigt från skolan igår pga eu-mötet och vad händer. Jag vaknar upp med migrän. Ett ordentligt anfall utan dess like och efter två medicinkurer senare kunde jag äntligen börja min dag. Det kändes verkligen som om någon hade använt mitt huvud som spik och slagit sönder det med en hammare. Jag hade så ont att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Och där blev fredagen en ofrivillig vilodag från gymmet. Inte ens yogamattan orkade jag rulla ut..
Men, man ska se saker från den ljusa sidan och vara glad att jag inte längre däckar av pga smärtan. Men jag vet inte riktigt vad som är bäst, att sova bort smärtan eller att vara vaken med den...

Det blev en bra fredag till slut. Efter att ha haft noll inspiration på matfronten de senaste månaderna fann jag äntligen ett recept som lockade och som gick hem hos både mig och Roy. Jag är ganska bra på att laga mat, men det där med att komma på nya maträtter slår min prestationsångest in för att det kanske inte skulle vara så gott som jag trodde eller hade hoppats på.

Efter middagen blev det en riktigt bra film, Passangers, som jag verkligen kan rekommendera! Av mig får den 5 av 5 stjärnor.
Filmen handlar om ett rymdskepp som reser mot en avlägsen planet och transporterar 5000 passagerare i felaktiga sovkapslar, Som resultat väcks Jim och lever i ensamhet tills..
Det blev en bra fredag till slut.

Bild från google.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej!

Nu var det några dagar sedan vi hördes av den enkla anledningen till att jag har haft en släng av idétorka. Inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. Och sånt händer väl även den bästa?

Men jag tänkte kolla med er nu, om det är något speciellt du vill att jag ska skriva mer om? Ta chansen nu medan du kan!

Medan du funderar så kan jag berätta om min vecka hittills; plugg och träning. Det känns som om det är onsdag?

Igår var jag och tränade på ett gym där jag inte har satt foten på över tre år. Ser ni skillnaden mellan bilderna? Den första bilden är tagen sommaren 2014, då var jag ganska liten om man jämför med bilden från igår. Och det är den bilden jag strävar efter igen. 2014-formen 2.0.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Go kväll 💕
Måndag. Ny vecka, nya möjligheter, som de säger. Jag har faktiskt tagit en paus idag. Inte gjort mer än vad jag har behövt. Tränat, handlat, lagat mat och avslutar den här dagen med Sverige-Italien. Så jag tänkte säga hej till dig mellan halvlekarna. Snällt va.

Bra träning idag, bra mat idag men jag var riktigt ordentligt skittrött efter träningen och är fortfarande. Konstigt det där. Efter träning brukar jag alltid bli pigg. Men inte idag.

Nu fortsätter matchen! Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej fina 💕

Söndag, vilodag och fars dag idag.
Det är mycket snack om man ska fira mor och fars dag eller inte, då man ska uppskatta sina föräldrar alla dagar på året.
Jag uppskattar mina föräldrar varje dag, men att fira mor och fars dag är någonting jag har gjort så länge jag kan minnas och det är en tradition som ska följa med mig och Roy när vi en dag blir föräldrar.
Att få uppvaktning kan ju vara något av det bästa som finns! Oavsett anledning.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej fina du 💕

Hoppas du mår bra! Jag mår toppen, jag fick sovmorgon efter 11 timmars sömn, det är helg och jag har träningsvärk i hela kroppen!

I torsdags var jag och Kajsa på två gritpass. Det var något av det grisigaste jag har varit med om. 60 minuter av ren högintensiv träning är inte att leka med. Vi hade bestämt oss för att köra båda passen men efter det första passet höll vi på att dö, det kändes som om huvudet skulle explodera och det var tveksamt till om vi verkligen skulle klara av ett till pass. Vi hade ju bara gjort hälften!

Efter ca 2 minuter av återhämtning bestämde vi oss för att vara med på det andra passet också och vara med så länge vi bara orkade. En halvtimme senare gick vi därifrån, helt slut och så nöjda över att ha klarat av dessa två pass.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej fina du 💕

Hoppas du mår bra denna torsdag! Jag mår bra, kämpar på med min huvudvärk och är inne på dag tre. Det är ett konstigt anfall den här gången, smärtan kommer och försvinner efter en kort stund, kommer tillbaka igen. Så håller det på. Jag är mycket bättre på att ta min "medicin" nu än vad jag var för tre år sedan då jag kunde ligga i 36 timmar och ha fruktansvärd smärta, för att man tror att det ska gå över. Men det går inte över, det blir bara värre och tillslut somnar man av smärtan.
Så det kanske är ett sånt flera dygns-långt anfall som händer nu. Isåfall borde det vara mycket bättre till imorgon!

Vad sker annars idag då? Det är torsdag och städdag hemma hos oss. Jag har pluggat hela förmiddagen och nu är det väl dags att göra vårt hem dammfritt igen. Det spöregnar och blåser ute så jag är ganska nöjd över att jag slipper gå ut än på några timmar. För ikväll väntas Grit Cardio OCH Plyo. Hahaha. Efter åtta månader är det dags igen! Och varför mjukstarta? Jag utmanade en kompis och nu är det försent att avboka. Det är ett under om vi fortfarande är vänner efter ikväll haha!

Likes

Comments