Hej,

Nu har det börja hända grejer i rummet. Före bilderna blev tagna efter garderoben blev nerplockad, men bilderna visar ändå rättvisa att rummet var ett halvtråkigt gästrum. Som jag nämnde innan så kliade det otåligt i mina fingrar angående skrivbordet så det blev att jag inte kunde låta bli att fixa med det efter jobbet, så nu är allt färdigmonterat och färdigmöblerat.

Idag åkte jag även iväg och köpte nya lampskärmar som jag satt upp, en som taklampa och en till lampan i fönstret. Vill få bort så mycket av det mörka som möjligt så jag endast har ljust runt om kring mig. Så den svarta lampskärmen fick åka och gardinerna är utbytta till en ljus härlig färg som ni kommer få se när efter bilderna kommer.

Hyllorna på väggen ska även ner och ersättas med en tavelvägg med fina bilder och posters, det finns ju i oändlighet med fina hos Desenio. Det gäller bara att jag ska bestämma mig vilka jag ska välja då jag vill ha typ alla!

Använde öppna ytan i vardagsrummet som arbetsplats och flyttade in mattan från hallen som underlag.Nu ska jag snart åka iväg och titta på luciafirande, jag älskar verkligen julen och allt som har med det att göra.

På återseende och glad lucia!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej,

Nu är det äntligen måndag igen och alla rutiner är mer än välkomna tillbaka. Efter en hektisk helg bestående av både besök av familjen och julfest med jobbet är jag lagom trött och längtar tillbaka till min dagliga rutin. Som jag tidigare skrev så hoppades jag på att vi skulle hinna med att börja med mitt arbetsrum, vilken vi hann! Superglad är jag att vi både har lyckats fått ner den stora osmidiga garderoben och hunnit med att handla det som behövs. Så nu är det bara för mig att börja montera allt och planera rummets möblering, jag har 3 olika möbleringsidéer som jag ska testa så fort jag är ledig från jobbet. Det är svårt att hinna med dagar jag jobbar då mina arbetstider är långa och jag pendlar fram och tillbaka och det kliar lagom mycket i fingrarna av att veta att allt finns hemma redo att fixas. Men den som väntar på något gott...

Jag måste även få säga att jag tycker att det är väldigt roligt att det är så många som redan har hittat hit, ni får mig att tycka att det här med att starta bloggen inte var en sån dum idé.

Så all kärlek till er, ha en underbar dag!

Likes

Comments

Hej kära ni!

Nu är det inte långt kvar till min utbildning börjar, spännande tycker jag. I och med det behöver jag ju ha ett eget arbetsrum där jag kan sätta mig och fokusera utan att bli störd. Så imorgon börjar projekt arbetsrum! Mina föräldrar kommer och hälsar på denna helgen och då får jag passa på att använda mig av min händiga pappa. Planen är alltså att göra om vårt gästrum till mitt arbetsrum, som även kommer fungera som gästrum när vi har gäster. Just nu står det en stor garderob och en bäddsoffa där inne varav garderoben ska monteras ned och ersättas med ett skrivbord. Jag har spanat på vad det är för skrivbord jag vill ha och även en snygg rund matta som kommer få rummet att kännas lugnt och harmoniskt. Jag tycker att det är viktigt att ha en harmonisk omgivning i lugna ljusa färger när det kommer till att fokusera och få fram det bästa kreativa resultatet i mina kommande uppgifter. Jag hoppas att tiden räcker till i helgen för att hinna köpa lite saker och börja lite smått. Jag ska försöka ta lite bilder så ni får se lite före och efter bilder på hur rummet blir.

Ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Hej på er som har hittat hit!

Ulrika heter jag och älskar som de flesta i dagens läge inredning. Jag studerade inredningsdesign i 3 år på gymnasienivå och har sedan dess haft det mer som intresse. Tack vare intresset så driver jag just nu en instagram där jag delar med mig av det jag tycker är fint, den växer så det knakar och det ena leder ju oftast till det andra så varför inte börja blogga?

Jag kommer fullfölja min dröm om att arbeta med inredning genom att plugga till inredningsdesigner på högre nivå och startar denna utbildning i Januari 2018. Så det jag kommer dela med mig med er här är min resa till att bli diplomerad inom inredning/homestyling. Hoppas att ni kommer gilla det!

Tack för att just DU hittat hit så ses vi framöver!

/Ulrika E.

Likes

Comments