Header

Denna mysiga och goda fika tog jag och @linnealarssons förut efter skolan, det var så skönt att få träffa henne igen efter en hel sommar. Har saknat henne så mycket. Vi pratade om allt från skolan, studenten, vänner, killar, pluggandet och massa annat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kvar till studenten. Helt sjukt! Om man tänker efter så är det inte så många dagar tiden kommer bara springa iväg. Idag var det första dagen på mitt sista år i gymnasiet vilket känns så skönt. Jag började klockan 11 idag och slutade runt 13.30. Skoldagen bestod av att låna böcker, gick igenom schemat vilket jag är as nöjd med och sen fick vi terminens första uppgift.

Efter skolan tog jag & Linnea en fika på Espresso House vilket var så behövligt. Skönt att få träffas igen efter en hel sommar ifrån varandra.

Resten av dagen består av att fixa blogginlägg, plugga & sova typ haha, jag är så trött idag.

Hur har eran dag varit? När börjar/började ni skolan?


Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig dag hittills, det har jag haft. Igår var jag och badade och jag brände upp hela min rygg, jag har så himla ont så resten av dagen ska spenderas i min säng haha, jag var även i Frövi och träffade vänner och hade det super mysigt och trevligt.

I morgon har jag inget planerat mer än att fixa blogginlägg, plugga lite körkort och försöka vända tillbaka dygnet för har skola på onsdag.

Hur har eran dag varit? Har ni några planer i helgen?

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Jag som driver denna heter Elin Svensson och är 18 år och kommer från den lilla staden Karlskoga. Jag läser just nu mitt sista år till undersköterska i Örebro. När jag inte är i skolan så umgås jag med min familj, mina vänner, och tar en hel del fika stunder.

Som vissa av er vet är inte detta min första blogg har haft en hel del bloggar innan för har inte varit så seriös med det men nu känner jag mig sjukt motiverad mer än någonsin, kommer lägga ner mycket tid på bloggen denna gång. Känns så himla kul!! Jag hoppas verkligen ni kommer trivas här och ni kommer gilla det ni får läsa.

Lämna gärna en kommentar!

Puss & Kram!!


Likes

Comments