View tracker

Therese Lindgren

Therese är 28 år och bor i Stockholm. Hon driver sin YouTubekanal och har sin egen webbshop hookedonyou.se.
Therese ger så mycket kärlek till hennes följare, hon delar också med sig av sina händelser, både positiva och negativa, på sin YouTubekanal. Hon är så jordnära och pratar om allt mellan himmel och jord, jag tror det är varför man vill följa hennes liv. Hon har själv sagt att de flesta fördomar som folk har är att det är BARA en skönhetskanal. Men det är så mycket mer! Bland annat om djurrättigheter, vegansk mat, sin panikångest och såklart om resten av sitt liv. Älskar verkligen henne och skulle kunna skriva hur långt som helst men tänker att jag måste börja dra en gräns för stunden bara ;).

Ida Warg

Ida som också är 28 och bor i Stockholm har en blogg som hon haft sedan 5 år tillbaka och en YouTubekanal som hon startat för 2 år sen. Ida är en fitnesstjej och det är träning, skönhet och mat som oftast syns på bloggen och YouTubkanalen. Eftersom att jag också är en träningstjej älskar jag hennes utmaningar och träningspass som hon lägger upp. Man önskar ju att man hade Idas kropp. Så smidig men ändå så stark!

Adele

Adele, 27 år från London är en jazz- och soulartist och som just kommit ut med låten Hello som blev en världshit. Eftersom jag egentligen inte kan mycket mer om Adele än att jag vet att hon är en grym sångare så googlade jag mig fram till Wikipedia och såg att hon fått 8 Grammys!
I alla fall, så inspireras jag såå sjukt mycket av hennes musik och hennes otroliga röst. Kommer hon till Finland ska jag definitivt på hennes konsert!

Ja, det där var tre av mina inspirationskällor. Skönhet, träning, musik och framgång.
Puss♥

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Oois, är just nu påväg till Vasa med Emilia och Emma för att träna som varje lördag. Var trög ut ur sängen imorse. Steg upp vid åtta och hade en 40 minuter på mig att göra mig klar. Ja, i alla fall så nu har jag sportlov i en vecka, YAA!

Likes

Comments

View tracker

Oois, har varit i skolan idag och har varit och tränat. Har haft en riktigt bra dag.
Blev också intervjuad med några vänner i skolan som handlade om att kunna reda ut bråk mellan vänner och lite sådant.

Har haft väldigt mycket med skolan och prov just nu och tycker jag har presterat hyfsat
bra. men imorgon har jag finska prov och vill försöka få 7 ½ i vitsord. Så ikväll blir det
att sitta med näsan i boken./Kärlek till er alla♥

Likes

Comments

Oois, damer och herrar. Äntligen aktiv igen!

Efter kanske 1 års uppehåll från bloggvärlden ska jag försöka igen. Känner ett sug efter att vara kreativ igen. Kommer på bloggideér hela tiden. Ajaa, ett litet inlägg för att starta upp hela alltet.

/Kärlek till er alla♥

Likes

Comments