Heij!
En lugn morgon imorse blev det och vid 11-tiden bar det av mot Vargberget. Emma, jag och Emmih var funktionärer och tog emot alla trötta löpare när de kom i mål, en passlig uppgift för oss tre. Knappt fyra timmar senare efter alla målgångar och undanplockande av staket och band for jag hem en sväng för att äta. Hann inte vara hemma länge före det blev att åka mot Emma. Reina, Emmih och jag åkte dit och vi har mest ätit gott och spelat kort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

De nedersta bilderna är från en konstutställning vi skulle besöka till ett skolarbete i bildkonst.

Efter ett superroligt ERIK med en massa bra diskussioner och att få ha träffat en massa trevliga människor är jag helt slut. Det tog verkligen på krafterna men det var värt det och rekommenderar alla att åka på elevriksdagen om ni får chansen. Ställde också upp som kandidat till styrelsemedlem i sista minuten (bokstavligt) och är jättestolt över mig själv även om jag inte blev invald. Även fast det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur bröstet före jag skulle upp och hålla ett 1 minuters tal för att sälja in mig själv är jag så nöjd att jag ens vågade!

Vidare så hade vi på musiklinjen 1 vår 90-tals konsert i måndags. Framförde konserten en gång för skolan och sen en gång på kvällen. Tyckte det gick bättre andra gången men båda gångerna var helt superkiva att få uppträda. Från och med tisdag har skoldagarna rullat på typ helt som vanligt.

Likes

Comments

Haft en helt bra och kiva helg med en massa roliga människor. Sitter just nu på bussen hem från Esbo. Mer om elevriksdagen blir i ett senare inlägg.

Likes

Comments

Hellou!

Efter att nu i två dagar försökt få min axel i funktion så är jag nästan tillbaka på spåret. Lite styvt går det fortfarande men det funkar nog. Skall ta mig till skolhälsovården imorgon före skolan. Imorgon är det också ny period dvs. nya ämnen. Inte bästa perioden att sluta med men har i alla fall en position ledig vilket är skönt. Har inte några böcker förutom modde ännu heller eftersom att de skickades iväg först idag där jag hade beställt dom förra veckan.

Har haft ett riktigt bra lov och nu ska man tillbaka två dagar för på fredag morgon åker jag och två andra härifrån till Esbo på elevriksdag som ska bli väldigt kul!

Likes

Comments

Heij!

Ja, jag kan ju inte säga att morgonen började helt bra. Vid 9-tiden i morse när jag var påväg mot Näsby för att hjälpa till med äggjakt för barnfamiljer hann jag i princip bara komma av gården före jag låg på marken med en skadad axel och ett repat moppe. Eftersom den leriga vägen hade frusit och det fanns massa olika djupa spår så kom jag för långt ut i ett spår så hela jag och moppen kippade till sist när det tog i kanten. Sår på både lår och armen och en orörlig axel. Så resten av dagen har jag gått runt med halsduken som en mitella. Det resulterade i att jag mest satt och ritade med barnen idag.
Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem vid fyra tiden förutom att Carmela kom och höll mig sällskap. Eller det gör hon fortfarande i skrivande stund. Omständigheterna åsido har det väl varit en toppen söndag.

Likes

Comments

Heijsan och glad påsk allihopa!

Mycket har inte riktigt hänt idag förutom att familjen har gjort pizza som påskmat idag, roligt och gott. Tycker bäst om när det är hemmagjort, mycket godare! Det går också väldigt fort när jag gör degen utan jäst och inte måste vänta på att den ska jäsa.
Efter maten åkte vi och handlade och köpte med lite mignonägg till efterrätt. Om en halvtimme ska jag åka iväg till Emma där Reina och Emilia också kommer va. Kommer att äta massa gott och förhoppningsvis åker vi till en påskbrasa senare också.

Likes

Comments

Heij!

Guess what... It´s Friday! Känner mig dock väldigt sugen på att börja med något sorts projekt, vad vet jag inte än. Jag måste alltid ha någonting att göra när jag har en sån energi i överflöd. Började i alla fall dagen med lite yoga och spelande på gitarren, som det brukar alltså. Klockan 11 bar det av mot Emilia och vi for ut på en promenad till Grånne. 8,5km fick vi ihop under våran förmiddagsprommis.

Efter att jag kom hem senare vid två har jag inte gjort någonting i princip, youtube tog väl upp min tid antar jag. Skulle egentligen vilja ut igen nu men vädret ser inte lika lovande ut för resten av dagen tyvärr. Får se vad resten av dagen erbjuder.

Likes

Comments

Heij!

Nu blev sista provet skrivet för den här perioden. Psykologi som jag skrev idag gick nog helt okej åtminstone. Får se hur vitsorden blir men det får vi säkert veta om 2-3 veckor först kan jag tänka mig. Men nu tar man fem dagars påsklov vilket är nice.
Efter lunchen gick jag och Ida till fammo för att hälsa på henne. Vi pratade, åt och bara umgicks tills hon skjutsade hem oss vid fyra tiden. En timme senare åkte Emilia, Emma och jag mot Botniahallen för att träna.

Efter ett bra träningspass med några 60m och 150m lopp tog jag lite planka och klarade 2 minuter vilket känns superbra.
Nu en snabb dusch och sen gonatt för min del.

Likes

Comments

Regn i måndags, snöblandat regn igår och hagel och snö idag. Vad händer imorgon?

Likes

Comments

Heij!

24 December 2016 fick jag i julklapp utav många av mina vänner massor av choklad, nom! Tror det var ungefär 2,5 kg vilket är såå mycket.
Alla vet att jag älskar choklad och socker och jag får världens energikick av det. I alla fall, detta åt jag upp på ca. en vecka efter jul, i princip helt själv. När jag har godis hemma och öppnat någonting kan jag inte sluta äta. När jag var liten åt jag till och med hela sockerbitar och skedar med oboypulver bara för att allt sött var ju gott, jag visste inget bättre då.

Efter att ha ätit all denna chokladen tror jag min kropp fick som en chock. Även om jag har ätit ganska mycket socker innan så blev det ändå stora mängder. Man ska absolut inte äta såhär mycket socker på en gång!
Jag är inte helt säker på vad som hände men det blev som ett stopp, när man hade ätit sån stor mängd var man nästan trött på choklad. Visst att det är gott men jag började äta mycket mindre mängder än tidigare.
Nu har jag inget minne sedan jag skulle ätit en hel platta själv vilket inte var konstigt för 5 månader sen att trycka i sig en hel 200g på en gång.

Förutom choklad och godis så dricker jag heller ingen limsa, juice och sällan oboy. Får jag välja tar jag helst vatten. Snabbmat försöker jag också undvika men pommes har jag nog svårast att släppa, det är ju så gott...
Nu när jag inte får i mig så mycket socker så känner jag hur gladare, piggare och bättre jag mår och rekommenderar alla att trappa ner ifall man själv känner att sockret tar över ens matvanor.
Vill också säga att man ska äta allt med måtta, man kan fortfarande äta lakrits, pommes, våfflor osv. men man måste kunna ha ett disciplin och få allt i måttliga mängder. En sund relation med mat är den bästa.

Likes

Comments