William Singe, alltså har du inte hört hans låtar så måste man lyssna på Spotify eller Youtube. Han gör om många "top hits" till hans egen version och jag kan lyssna på honom när som helst. Han är från Australien och upptäcktes i Australian X Factor 2012 (tack google ;)).
Så ja, lyssna!


Likes

Comments

Steg upp vid 12 idag, vill verkligen få tillbaka min sömn nu efter nyår och speciellt när jag ska stiga upp vid halv 8 imorgon kommer jag vara så trött men jag får väl skylla mig själv. Åt iaf en jättegod frukost men skulle gärna ha haft ägg också när jag inte hade något annat protein.

Har varit ut och gått också idag vid 14-tiden med Memme, det var väldigt skönt men väldigt kallt. Sen ikväll har jag försökt läsa ut en bok som jag behöver ha utläst till Måndag när vi har bokprov. Den är bara 250 sidor men eftersom jag hatar att läsa böcker är det mer tortyr än någonting roligt och avslappnande. Har svårt att koncentrera mig och läser mycket mellan raderna. I en bok finns mycket mer detaljer än i en film. Jag skulle hellre vilja ha helheten bara. Men har snart läst 100 sidor så är snart vid hälften.


Likes

Comments

Nytt år, nytt jag? Nja int riktigt.
Jag har varit dålig på att sätta mål och vad jag vill prestera eftersom jag hellre pushar andra än mig själv. Jag har svårt att tro att jag kan uppnå mina mål och vill då inte heller försöka alls, lite synd. Men tänkte ändå räkna upp några mål som jag på senaste tänkt över lite eller åtminstone riktningar för 2017.

-Jobb;
Jag har redan 2-3 mindre fritidssysselsättningar som har blivit jobb. Jag får lön för det vill säga. Alla har med barn och unga att göra och även idrott. Det är det jag vill jobba med och älskar att göra och tar gärna emot fler jobb som har med barn och ungdomsverksamhet att göra! Så att skaffa minst ett jobb till vare sig det är mindre eller större.

-Tränings- mat, och sömnrutiner;
Rutiner, rutiner och rutiner! De ledda träningarna måste jag ju alltid vara en viss tid eftersom många medverkar i dem men mina egna träningspass som yoga, stretch och styrkepass vill jag få bra planerat.
Nu på lovet är inte mina frukost
tider lite hur som helst. allt mellan sju och halv tre tyvärr beroende på när jag stiger upp och där kommer sömnen in också. Jag måste börja sova vid senast ett och inte tre.
Också städningen måste jag få in en gång i veckan och inte var fjärde vecka.

-Skriva en låt;
Detta har jag velat ända sedan jag började första klass och jag kan inte förstå att jag inte har fått ihop en låt ännu. Eftersom att jag alltid älskat att uppträda, sjunga och hålla på med musik har jag även haft en dröm om något jag producerat själv.
Jag minns i andra klass när jag och en från klassen under skrev en låt om en val, heh. Tror också vi skrev om en tjej och en kille som satt på en bänk typ. Väldigt konstigt ja men det är de jag minns. Så något har jag ju gjort iaf.

-Sockerberoende;
Under några år har jag åtminstone slutat i princip helt med cola, fanta och alla sorts läsk. Äter inte heller lika mycket snabbmat när vi är ute och äter när vi oftast är på ABC efter tävlingar, träningar etc. så tar jag hellre sallad eller en wrap istället för yks hampurilaisateria.

-Utsätta mig för sociala situationer;
Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte alltid är den mest pratglada och har lätt att säga mina åsikter och tankar. Jag är dock en väldigt bra lyssnare, inte kanske om någon predikar om första världskriget men folks problem i livet och mer "psykolog samtal" eller när folk frågar om hjälp lyssnar jag mer än gärna. Att höra andras tankar är jätteintressant. Så att utsätta mig istället för att undvika att behöva prata ska jag jobba på.


Väldigt långt inlägg men detta är lite av det jag kommer jobba på under året. Väldigt skönt för mig att få skriva av mig åtminstone.


Likes

Comments

Therese Lindgren

Therese är 28 år och bor i Stockholm. Hon driver sin YouTubekanal och har sin egen webbshop hookedonyou.se.
Therese ger så mycket kärlek till hennes följare, hon delar också med sig av sina händelser, både positiva och negativa, på sin YouTubekanal. Hon är så jordnära och pratar om allt mellan himmel och jord, jag tror det är varför man vill följa hennes liv. Hon har själv sagt att de flesta fördomar som folk har är att det är BARA en skönhetskanal. Men det är så mycket mer! Bland annat om djurrättigheter, vegansk mat, sin panikångest och såklart om resten av sitt liv. Älskar verkligen henne och skulle kunna skriva hur långt som helst men tänker att jag måste börja dra en gräns för stunden bara ;).

Ida Warg

Ida som också är 28 och bor i Stockholm har en blogg som hon haft sedan 5 år tillbaka och en YouTubekanal som hon startat för 2 år sen. Ida är en fitnesstjej och det är träning, skönhet och mat som oftast syns på bloggen och YouTubkanalen. Eftersom att jag också är en träningstjej älskar jag hennes utmaningar och träningspass som hon lägger upp. Man önskar ju att man hade Idas kropp. Så smidig men ändå så stark!

Adele

Adele, 27 år från London är en jazz- och soulartist och som just kommit ut med låten Hello som blev en världshit. Eftersom jag egentligen inte kan mycket mer om Adele än att jag vet att hon är en grym sångare så googlade jag mig fram till Wikipedia och såg att hon fått 8 Grammys!
I alla fall, så inspireras jag såå sjukt mycket av hennes musik och hennes otroliga röst. Kommer hon till Finland ska jag definitivt på hennes konsert!

Ja, det där var tre av mina inspirationskällor. Skönhet, träning, musik och framgång.
Puss♥

Likes

Comments

Oois, är just nu påväg till Vasa med Emilia och Emma för att träna som varje lördag. Var trög ut ur sängen imorse. Steg upp vid åtta och hade en 40 minuter på mig att göra mig klar. Ja, i alla fall så nu har jag sportlov i en vecka, YAA!

Likes

Comments

Oois, har varit i skolan idag och har varit och tränat. Har haft en riktigt bra dag.
Blev också intervjuad med några vänner i skolan som handlade om att kunna reda ut bråk mellan vänner och lite sådant.

Har haft väldigt mycket med skolan och prov just nu och tycker jag har presterat hyfsat
bra. men imorgon har jag finska prov och vill försöka få 7 ½ i vitsord. Så ikväll blir det
att sitta med näsan i boken./Kärlek till er alla♥

Likes

Comments

Oois, damer och herrar. Äntligen aktiv igen!

Efter kanske 1 års uppehåll från bloggvärlden ska jag försöka igen. Känner ett sug efter att vara kreativ igen. Kommer på bloggideér hela tiden. Ajaa, ett litet inlägg för att starta upp hela alltet.

/Kärlek till er alla♥

Likes

Comments