Ledig fram till 16.00 idag, skönt med kortdag efter att ha gjort 35 timmar på tre dagar och efter kvällens jobb är det dags för ledighet en heeel vecka, ska bli så vansinnigt gött!!

När jag vaknade idag gjorde jag som alltid, kollade mitt facebookflöde precis som jag gör varje dag och möts av en bild som en annan fb-vän gjort printscreen på från sin blogg. Höll på att få en chock när jag såg vad det var... En anonym har kommenterat så fruktansvärt elaka saker ang hennes vikt mm. och jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan vara så elak och dessutom inte våga stå för vad man skrivit... Blir ledsen och förbannad på detta, det får inte förekomma, alla är vi olika och ser olika ut och det är inte okej bara! Så nu har jag fått det skrivet.

Har inte mycket mer att dela med mig av för tillfället, i alla fall inget jag vill dela med mig av... MWEHEHEH

HEJPÅER!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oktober... Insikt... Saknad... Mitt hjärta och hjärna spelar mig många spratt. Vad vill jag? Är det saknad eller kanske ånger? Många frågetecken jag förmodligen inte vill ha svaret på.Likes

Comments

85 dagar har gått och jag förstår fortfarande inte att du är borta, jag hör ju ditt skratt, dina Norrländska suckande jo:n och dina harklingar. Jag hör din röst inom mig, hör dig när du försöker prata in vett i skallen på mig, så som bara du gjorde, jag vet ju att jag kommer sätta mig hos dig när jag kommer hem till er, tar alltid din plats vid bordet och kommer på mig själv att jag snott din plats igen, jag vet ju att du kommer försöka övertala mig om att jag borde flytta till stan för ett tag och vidga mina vyer, jag vet ju att jag är din stjärna, du var ju min stjärna och förebild. Alla djävulstyg vi gjort mot varandra, framförallt alla djävulstyg du gjort mot mig, du var alltid tvungen att reta mig för något. Jag kan inte för mitt liv förstå att du inte längre finns hos oss. 85 dagar utan dig är de värsta dagarna jag upplevt i mitt ganska korta liv och även om jag hatar att inse sanningen om att jag nu måste klara mig på egen hand utan din hjälp så antar jag att det är enda sättet för att livet ska funka. Jag var din stjärna, jag kommer alltid vara din stjärna och du var min stjärna. Jag ska ta hand om mormor på bästa sätt, jag vet att hon var ditt allt och det vet även hon, du var även hennes allt och att komma hem till mormor utan dig hemma känns bara fel!
Vi kommer upp och hälsar på dig imorgon, sov gott till dess så ses vi imorgon!

Godnatt min älskade Tösta Gubbe, vi ses en annan gång.Likes

Comments

Jag är lite av en tankspridd person och ibland väldigt mycket... Många saker som får mug att fundera på hur JAG kan påverka saker och ting till att bli det bättre, ibland näst intill perfekt... Idag är det bara ett vanligt litet i-landsproblem men jag ksn ändå inte släppa mina tankar ifrån det. Jag funderar över alla inlägg man ser överallt om att man ska visa världen hyr mycket pengar man har, vilka prylar man köper och beställer, vad allt kostar mm... Men jag förstår verkligen inte tillfredsställelsen med att blotta sig så som man gör på alla dessa olika forum genom att lägga upp bilder eller texter. Ett exempel är ju denna husteri om att nästan alla la ut hur mycket man fick tillbaka på skatten, jag tror inte någon faktiskt bryr sig om vad någon annan får ut på sin skatt eller? Kanske har otroligt fel nu men det är i alla fall vad jag känner eftersom jag själv inte bryr mig ett skit om vad andra får eftersom det ändå inte berör mig själv. Må kanske uppfattas som ganska bitter men det är det sista jag är. Som sagt litet problem... Något annat jag inte förstår är detta nya "mode" som uppkommit med sådana extrema särskrivningar!! Blir galen av alla inlägg/texter där man gjort ett mellanslag innan ".,?!" även på JOBBET ser jag detta fenomen där arbetsgivare skriver så. Blir nästan arg av att se detta. PINSAMT!!! För att inte tala om när man skriver "dem" istället för "de" i meningar som ex "De var inte hemma". Tackar gudarna för att vara uppvuxen med en mor till svenskalärare där man lärt sig rätt.

Nej, jag kanske är lite bitter trots allt! ;)
Dags att sova för tidig start imorgon med en morgontur på hästryggen innan jobbet!

Natti.

Likes

Comments

Att sova ensam hör inte till vanligheterna längre och nu blev det så illa tvunget dags att göra det igen, vet nästan inte när jag gjorde det sist om man bortser från gårdagen... Ikväll är en sån kväll jag bara känner mig så fruktansvärt illa till mods, liten och totalt meningslös. Vet inte vart känslan kommer från då dagen varit toppen fram till alldeles nyss då allt bara rasade. Allt har väl sina förklaringar och även denna känsla har väl en och annan förklaring som oro, stress, misslyckad provtagning som måste göras om igen och en saknad av världens underbaraste pojkvän som fick agera storebror och åka hem till sin mor för att umgås med sin bror som saknade honom... Får väl dela med mig av denna underbara kille då! :)
Snart dags för påsk och då kommer våra kära Borlängebor ner och hälsar på igen, SOM VI HAR LÄNGTAT!! Då kommer ingen sarg finnas inom synhåll och matchen kommer vara i full gång hela helgen.

Och där kändes allt plötsligt lättare igen och jag kan nu somna med ett leende på läpparna!
Godnatt!

Likes

Comments

Känner mig extremt nöjd med min förmiddag som inte började på bästa sätt men som gått åt det bättre. Vaknade med feberkänsla, ont i halsen och bara sådär tung i kroppen. Tog mig i kragen, åkte ut till stallet och släppte ut hästarna, gjorde klart allt annat i stallet och sen hem till min väldigt ostädade lägenhet där jag satte igång med disken och matlagning för matlåda till jobbet som det är dags att åka till om en timme. Hinner städa lite till nu innan duschen så Alex kan komma hem till ett någorlunda städat hem sen :)

Bra dag idag och nu även utan halsont och feberkänsla!

Likes

Comments

Såg en bild med texten "I need you, I miss you, I love you" och den var verkligen menad att skickas till dig, jag tänker på dig varje dag, vill bara ringa och skratta lite med dig över telefonen, byta lite meningar och få några åsikter. När vi ses tänker jag alltid på hur du försöker göra dig i ordning och se riktigt snygg ut men din söthet lyser igenom och när du skrattar är du den sötaste som finns och. Jag bara älskar ditt skratt, du har ett minspel som ingen annan och du kan aldrig dölja när du mår dåligt... Du är en av de mest genomskilniga personerna jag känner men du är även en av de mest äkta personerna jag känner. Vi bråkar eller tjafsar alltid om något men vi slutar alltid med att säga att vi älskar varandra. Jag har aldrig så roligt ute med andra som jag har med dig. Du är min raka motsats men ändå ser jag så många likheter mellan oss, fast det kanske inte är så konstigt, du är ju min lillasyster, mitt allt! Jag behöver dig här hemma, jag saknar dig något enormt och jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Vi ses snart lillasyster! <3

Likes

Comments

Ångesten växer inom mig, jag börjar tappa andan lite lätt och tårarna är nära. Jag är hela tiden på bristningsgränsen för att totalt bryta ihop och inte komma upp igen men samtidigt livrädd för att tappa greppet. Jag kämpar konstant med att inte visa för omgivningen hur illa det är men innerst inne är jag helt nedbruten och vet knappt vad ett äkta leende betyder längre. Allt detta har ju självklart en orsak men ibland går det bara inte att säga nej. Vågar inte säga nej, livrädd för att förlora. Försöker hålla huvudet kallt och fokusera på det fina med livet.

Godnatt

Likes

Comments

Jag måste ju seriöst ha missat något eller?! Jag trodde vi använde Fb för att hålla kontakten med släkt och vänner, lägga upp bilder och se events MEN jag måste ha missuppfattat detta helt... Eller?! Folk skriver kooonstant hur jävla duktiga de känner sig för att de hunnit med si och så mycket under dagen, de måste hela tiden hävda sig och tala om precis allt... Jag skiter väl fullständigt i om någon har hunnit klippa tånaglarna och även hunnit diska på samma dag? Folk som lägger upp en uppdatering i form av "bra dag, för idag har jag städat och tvättat". Hallå! ALLA normalt funtade människor städar och tvättar, ALLA lagar mat nästan varje dag osv. Men det räcker inte för människor att veta själva vad man gjort och inte gjort under dagen utan man måste verkligen berätta det för hela sin kontaktlista? Jag kan inte bry mig mindre om de uppdateringarna där man skriver vad man gjort under dagen, för att inte tala om de som gör 10 inlägg i timmen för att berätta allt i exakt minsta detalj... JA, jag är sjuuuuukt provocerad av detta! Skriv något intressant eller lägg upp en kul bild istället för att HEEELA tiden visa för människor att Fb är det enda intresset man har och JA, jag gör oxå uppdateringar men är LÅÅÅÅNGT ifrån seriös OCH jag gör inte inlägg i form av "idag ska jag duscha, ta på mig rena kläder och jobba" för jag mår fan inte bättre för det. Kan man inte bara vara nöjd med sig själv? Eller måste ALLA tala om för en att man är duktig? Lite mer ödmjukhet på Fb, tack!

Bittert inlägg men var verkligen tvungen att få detta skrivet. Funderar på att följa trenden och oxå flagga med hur ointressant liv och vilken nolifer jag kan vara. Eller nej, ska inte sjunka så lågt.

Likes

Comments

Då var det äntligen dags för 3 dagars ledighet som ska spenderas nere i Skånelandet med lillasyster och Johannes. Eftersom syrran smittat av sig med sina julkänslor så kanske det kan bli en eller annan julgrej i helgen... Ja, jag vet det är fortfarande September... Men ändå. Tågresan ner till detta lilla Skåneland är ju oxå lite spännande ändå, hittar inte toan och har varit sjuuuuuukt kissnödig sen Göteborg... Stabilt men en utmaning att hålla sig i dryga tre timmar. Senaste veckorna som gått har mycket hunnit hända, både roliga och tråkiga saker som dödsfall bland bekantskapen, fått ny fn lägenhet och massa annat men det här med dödsfallet... Fyfan! Vara 21 år, ha hela livet och alla godsaker framför sig och sen inte få uppleva det... Allt bara för att den hemska sjukdomen finns... Finner inga ord. Men till det roliga! Har ju som sagt fått en ny lägenhet nu och denna lägenheten bara gick mig rakt in i hjärtat och känslorna som kom i kroppen var bara "nu är jag hemma". Helt underbar är den! Förutom lägenheten så är nu ridningen och hästarna en prio ett i min vardag och jag har fått äran att rida till och träna en häst för försäljning åt några vilket känns helt underbart! Känslan att vara duktig på det jag älskar börjar växa inombords.

Vet inte mycket mer att skriva om just nu... Så på återseende!

Likes

Comments