Bilder tagna från Weheartit.

Jag gillar inte snö och vinter särskilt mycket, det blir mörkt ute fortare och det är kallt. Ibland kan det vara härligt när solen är framme under dagen.
Nu när snön och vintern är här, kan man passa på att mysa extra inomhus. Kolla på serier, dricka varm choklad eller något annat varmt, tända ljus, ha myskläder på sig och ta mer sovmorgon.

Likes

Comments

Började dagen med en sovmorgon och sen gjorde jag i ordning mig. Jag och Erik tänkte först åka och kolla en fotbollsmatch, fast vi hamnade på Max istället med några kompisar. Nu är jag hemma igen och får se vad jag hittar på.

Likes

Comments

Började dagen med en promenad med mamma och hunden. När vi kom hem fixade jag mig och åt lite lunch. På eftermiddagen for jag till affären, där hittade jag nya Nocco skumtomte. Jag tyckte att den var god, värt att testa iaf. Ikväll blir det att vara hemma och sen hämta Erik från en fest.

Likes

Comments

Idag har jag varit på stan med moster, jag skulle kolla på en present till mamma. Innan vi for hem fikade vi. När jag kom hem städade jag lite och tog en promenad med hunden. Ikväll blir det att ta det lugnt kanske se någon film.

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, då jag hade en paus i några månader. Men nu är jag tillbaka!

Mitt namn är Elin, född 1997. Jag bor i Norrbotten. I min blogg får ni läsa om min vardag, shopping, tips och tankar.

Likes

Comments