Header

Bilder, Madicken, Ridpass

Jag har väldigt länge varit frånvarande från min blogg nu och efter att tags tänkande så har jag bestämt mig för att börja om.

Bloggen kommer startas om den 12 juni, varför får ni reda just den dagen. Men fram tills dess kommer det komma ut inlägg som vanligt lite när som helst på hur det går med Madicken. Så bloggen kommer fortfarande vara aktiv, men den 12 juni renoveras den helt och hållet. Jag är grymt taggad på det och ni kommer älska det lika mycket som jag kommer.

Just nu sitter jag och kollar på serier. Annars har jag faktiskt inget annat för mig.

Imorgon blir det pizza med pappa och Henrik innan dem andra kommer hem ifrån mamma. Sen blir det ut till stallet, Madicken ska promeneras och sedan ska vi kolla om hon fortfarande haltar. Haltar hon inte ska hon sättas igång ordentligt, först promeneras i en vecka sedan longeras på banan i någon vecka innan jag äntligen är tillbaka på hennes rygg igen. Är hon fortfarande halt tar jag kontakt med hennes ägare sen får vi se.

Men just nu är det promenader som står på schemat. Btw det är bara 7 veckor till sommarlovet, så grymt taggad och spänd över sommarlovet. Blir tyvärr inge Skåne i sommar tyvärr men blir både sommarjobb och en helg hos mormor. SÅ sommaren kommer ändå bli grym.


Foto: Hanna ström

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2 bilder, Bilder, Madicken

Bloggen har ju stått stilla ett långt tag nu och jag är hemskt ledsen för det men nu har jag äntligen fått tillbaka min dator igen, vilket betyder nya inlägg varje dag.

Just nu kanske det inte blir några speciellt roliga inlägg dock men det beror endast på att Madicken är halt och jag inte rider Grom alls just nu. Madicken har varit rejält halt ett tag nu men har äntligen börjat till frisknat, nu har vi börjat med att gå promenader och jag har tänkt att göra det ett tag fram över så att inte hältan kommer tillbaka. Sen om cirka 1 vecka börjar jag sakta men säkert att rida henne igen. Har ett långsiktigt mål med henne och ska satsa på att minst ha hoppat 50 cm på henne innan sommarlovet är slut.

Så det är inte alls mycket i häst väg som händer just nu men förhoppningsvis löser det sig så att jag snabbt är tillbaka på häst ryggen.

Syrran var över hos oss i helgen så det blev lite nya bilder vilket är grymt då bloggen äntligen kan fräschas upp extra mycket med både ny header och fina bilder till inläggen.

Bjuder redan på två stycken, dock fail bilder men det är alltid roligt att kolla på dem. Alla bilder är tagna utav Hanna ström.


Likes

Comments

Ridpass, Bilder, Madicken, Andras hästar , Tankar, Frågor & Svar

Hej på er nu var det länge sedan det kom ut ett inlägg och det har hänt rätt mycket sedan dess.

Madicken har inte gått så mycket då vi misstänker att hon kan vara halt, idag drog vi av broddarna för att se ifall det är dem som gör det och skulle hon fortfarande halta/vara öm så ställer vi henne i sjukhagen i några dagar så att hon får stå på platt underlag ett tag. Så henne står det just nu stilla med. Grom har jag inte ridit på evigheter så där har jag inte heller mycket att säga. Men snart är vi ute på banan igen med båda hästarna och då kommer bloggen koka pågrund av alla inlägg.

Annars går allt på som vanligt och nu är det bara några veckor (snarare 2 månader) kvar till sommarlovet börjar vilket är grymt skönt. Dock så har jag tänkt en hel del på gymnasium och eftersom att jag inte kom in på Strömsholm nu så tänker jag ta en paus efter sommarlovet och rida så mycket som möjligt för att kunna komma in 2018.

Kan bli lite tomt med inlägg hör ett tag och det är för att min dator gick totalt sönder för några dagar sedan så nu bloggar jag via min mobil istället. Jag hoppas på att få tillbaka datorn redan nästa vecka men vi får se.

Innan vi avslutar denna lilla uppdatering så tänker jag bara göra er enormt nyfikna och berätta för er att om exakt 2 månader kommer jag kunna avslöja en enorm hemlighet för er, det kommer påverka både bloggen och mig något enormt positivt. Så ni får gissa vad det är, sen gäller det att hålla utskick på bloggen för ibland i vissa inlägg kan det dimpa ner lite ledtrådar. Annars så kommer det som en smäll om exakt 2 månader. Håll i er nu.

Likes

Comments

Madicken, Tankar

Hej på er som ni kankse märkt har jag tagit en liten paus ifrån bloggen, det vara bara så att skolan skulle kunna få lite mera tid men nu är jag back on track.

Har inte hänt så mycket sedan sist, red ju Grom inför tränare och det gick grymt. Han var super fin och det gick grymt bra. Madicken har fått en veckas vila och är galnare än hon någonsin varit, därför sätts hon igång imorgon istället för på måndag. På tisdag har jag natinella prov, på onsdag rider jag på Strömsholm och på torsdag har jag natinella prov.

Så har liksom inget jag kan skriva om just nu men på Onsdag eller senast Fredag kommer det ut en inlägg om hur det var på strömsholm samt hur det gick. Sen får vi se. Ska försöka ladda upp lite nya bilder till datorn också så att ni får nya och fräscha saker.

Senaste tiden har allting gått så sjukt jäkla fort, tänk att det bara är 74 dagar tills jag tar sommarlov och slutar grundskolan, om 76 dagar åker jag på mitt första sommarjobb och om 135 dagar fyller jag 16 år. Längtar så sjukt mycket till sommarlovet och jag hoppas för allt i hela världen att det blir ner till skåne i år igen. Förra året åkte vi dit och kolade Falsterbo men detta år blir det lite senare om vi nu åker då så att säga.

Annars är sommaren planerad med massa häst och roligheter innan gymnasium förhoppningsvis drar igång.

Nu taggar vi den sista dagarna innan sommarlov även om det är en bra bit dit och även fast det är påsklov om ynka 1 vecka.

Likes

Comments

Andras hästar , Madicken, Ridpass

Jag kan äntligen skriva att jag är helt frisk eller egentligen inte då jag fortfarande är förskyld men en lite förskylning stoppar mig inte så jag räknar det som frisk.

Igår åkte jag och Grom på våran första träning någonsin tillsammans och den var grym. Kunde knappt fatta själv att det gick så bra och det som var grymmast av allt var att jag inte var nervös föräns några minuter innan. Annars är jag nervös minst en dag innan men nu klarade jag av att hålla nerverna i kontroll.

Vi tränade mest på att ha kontakt och att jag skulle ha rätt sittben då jag gärna hamnar på fel, sedan tog vi lite galopp och avslutade med att lösgöra honom. Det var ett superfint pass som jag verkligen behövde. Det åker in i bakluckan tills Strömsholm. Imorgon rider jag Grom igen fast då på hemma plan. Det blir ett vanligt dressyrpass då vi ska träna på att jag ska vara följsam och att jag själv ska jobba honom mera. Planen är egentligen att jag ska rida honom veckan ut men vi får se hur och om det blir så. Meddelar er självklart.

Madicken har stått lite då jag inte har känt att hon har varit hundra, hon var lite häning i torsdags vilket resulterade till en promenad i fredags. Så nu hoppas jag att jag kan rida henne imorgon och att hon är sitt vanliga pigga sig. Annars får hon stå denna vecka ut och sedan så får hon under vecka 14 glida på en räkmacka innan vi ser hur hon mår.

Dagarna i stallet tuggar på alldeles perfekt och jag utvecklas bara mer och mer. När jag väl är hemma spenderar jag alla timmar jag kan som möjligt bakom datorskärmen för att glo på tv serier. Btw så har jag blivit beroende utav Grey´s Anatomy. Har märkt på senaste tiden att dem flesta har börjat kolla på den serien så tänkte glra ett försök och den är riktigt grym. Är nu på säsong 7 avsnitt 6 och har blivit helt förälskad i både serien och i Dr. Avery. Han är stekhet.

Om 2 veckor är det påsklov och jag sten längtar efter det. Behöver verkligen en hel vecka av nu så jag bara kan ta det lungt och skriva av mig till er.

Bjuder på en bild när jag var 8 år och vi både på en egen gård. (Outfiten är onpoint)

Likes

Comments