Header

oj här stod det tomt, men som sagt finns det inte mycket att skriva om nu när Grieg har alla sina hundra sår. Det ända jag gör att rengöra och smörja in hans sår, så blir inte mycket gjort. Skulle ju kunna longera men han måste ha benskydd då han slår i och kan inte ha på såret så det skiter sig också.

Jag är ju van att se såret konstant så i mina ögon blir det inte någon förändring, men pappa ska med ut i morgon och titta för att se. Ser det inte bättre ut än så sa veterinären att vi skulle ringa igen så skulle dem komma ut igen. Jag hoppas verkligen att det löser sig det här. Är inte alls kul. Vill liksom kunna rida. Vi har förresten köpt hem ett par hagskydd som ska på så fort alla små och stora sår har läkt, då kanske det finns en minimal chans att hans ben är hela. Vi får testa oss fram, dem vi köpte nu verkade bra, dock får vi vänta och se tills skadorna är totalt borta.

Vad händer hos er just nu?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder, Grieg, Tankar

Eftersom att Grieg är skadad har jag ju tyvärr inte mycket alls att skriva om, men så fort han har skor bak och såren är borta kan jag äntligen börja blogga igen. Ordentligt iallafall. Är ute varje dag och tar hand om Grieg nu, vill att han blir av med såret. Det ser så mycket bättre ut och pälsen har vuxit tillbaka en hel del, men så fort det blir varmt och flugorna kommer så slår han upp nya sår så får försöka lista ut en bra lösning för att få bort dem utan att behöva spendera flera tusen.

Förhoppningsvis ser allt bättre ut om ca 1 månad annars sa veterinären att vi skulle ringa in igen, så nu är det bara att vänta för att se. Bjuder på lite halv dana bilder som är på Grieg, hans energi rullar ur öronen på honom nu. Släppte faktiskt honom i ridhuset i går och han både stegrade och bockade, kul att se honom ha så kul när han bara stått dem senaste veckorna nu. Planen är att efter han har blivit skodd ska jag försiktigt börja longera honom ute i paddocken och se om han ömmar minst lika mycket när han har fått på sig ett par ordentliga skor.

Nu ska jag kolla serier och läsa bloggar som jag alltid gör, ha allt bra så hörs vi snart igen. Håll tummarna för Grieg nu.

Likes

Comments

Grieg

oj, har stått tomt här nu ett bra tag och loggade in idag för att se att dem uppdaterat hemsidan. Lite konstigt nu i början men vi vänjer oss väl. Idag har det hänt mycket, vaknade runt klockan 7 och har varit full rulle sedan dess. Vi var bland annat på möte med skolan, fixade schema och lite andra saker. Jag börjar på måndag klockan 9 så blir rakt på saken, kommer bli väldigt jobbigt men ett år ska jag se till att klara av sen byter jag till Västerås ridgymnasium.

Griegs sår togs hand om idag och jag tog även av honom täcket från igår då det var ganska vart när vi åkte ut. Han fick även en liten bort och nytt vatten innan han släpptes ut igen.

Imorgon tänker jag ta en låååång sovmorgon och sova ut ordentligt, senaste nätterna har varit sömnlösa vilket är ganska irriterande men nu så ska jag försöka sova. Är inte taggad till på måndag, vi verkligen inte bli inkastad i en storklass. Kunde knappt hantera den vi hade i Fagersta som knappt var några alls hur ska det liksom gå nu.. Ska prata med min mentor när jag träffar honom på måndag och se om det finns ett sätt som man typ kan vara i mindre grupper. Där man liksom inte behöver kastas in i en enorm grupp med människor som redan är tajta, det känns inte alls bra just nu. Men får vänta tills på måndag och prata med mentorn så får vi se. Nu ska jag kolla på film och ta det lugnt.

Likes

Comments

Grieg, Tankar

Igår skulle ju hovslagaren ha kommit med det blev inte av då han var sjuk, men vi får antagligen en ny tid senast nästa vecka. Det är ganska surt då jag inte kan longera honom fören han är skodd men vi överlever.

På fredag ska vi in på möte med några på Carlforska på förmiddagen sen runt klockan 1 ska vi åka för att hämta min lillasyster, sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Veterinären skulle ringa tillbaka till oss idag om inte dem ringer idag ringer vi till en annan veterinär och kollar om dem kan komma ner och kolla på honom. Jag vill så gärna få bort såret nu med det samma, men vi får vänta och se vad veterinären säger.

Förhoppningsvis så är vi igång innan snön börjar falla, vill hinna rida på banan innan den blir omöjlig att rida på även om man har brodd och speciellt på en sådan klumpig häst som Grieg är. På ett sätt är jag taggad till vintern för vi slipper alla myggor och flugor men det är ändå tråkigt då kylan kommer vara så smärtsam om man inte klär på sig typ 100 lager kläder. Ska se till att köpa en riktigt bra vinter jacka och ett par byxor man kan ha under ridbyxorna så att man håller sig varm, har redan börjat kolla på ett par tjocka ridvantar. Tror att vi redan har ett par hemma dock så ska leta sen när det börjar snöa.


Likes

Comments