Blev en lång dag idag, 9 och en halv timmes jobb på nästan ingen sömn, så Man kan helt klart säga att jag känner mig rätt färdig nu! Så nu blir det äntligen sängen om nån timme! Imorgon är jag ledig, men på lördag söndag blir det jobb. Ding ding ding i kassan!


Äntligen är vardagsrumslampan uppsatt, och den är verkligen hur fin som helst det kommer bli helt sjukt fint när allt är klart i vardagsrummet och när jag hunnit köpt in allt jag vill.

Likes

Comments

Har julpyntat för fullt här hemma, det är så sjukt mysigt med julen och allt som hör till! Det här är iaf i det stora hela vad jag köpte på Ullared MASSOR av julpynt, lite smink, lite inredning, Lakan, gardiner, filtar, nagelprodukter, hygienartiklar och mycket där till!

All inredning var verkligen hur fint som helst där, önskar jag hade haft mer tid och en ännu större budget! Men mitt mest lyckade köp den här resan var min vita fjäderlampa till vardagsrummet jag är förälskad ! Har inte hunnit sätta upp den än, så blev en bild från butiken! Men den är helt underbar! Kommer bli så sjukt snyggt!

Likes

Comments

Efter snart 20 timmars bussresa tur och retur, flera timmars shopping så är jag rätt nöjd nu! Hittade hur mycket fint som helst, massor av inredning och juldekorationer! Jag hittade i stort sätt allt jag tänkt köpa och massor av mer saker! Så nu mår inte plånboken lika bra!

Har haft en jätte trevlig resa med min kära mamma, men är lättad av att den snart är över! Knappt sovit 8 timmar på två dygn och suttit fast på en buss så länge så att jag snart växer fast! Men over all en riktigt lyckad resa! Imorgon blir de julpynt deluxe! Och ska försöka lägga ut bilder på allt fint jag har hittat! Hashtag #lyckligtjej 😘

Likes

Comments

Då har det vart några dagar med dålig uppdatering, My bad! Men hade nog ändå inte vart nå intressant att läsa då jag inte gjort något speciellt över huvudtaget, jag har jobbat och träffat några fina vänner som jag inte träffar allt för ofta, tyvärr! Dålig planering bara!

Nu bär det av mot Ullared! Känner bara hur sjukt fattig man kommer vara på vägen hem imorgon! 💸

Likes

Comments

Blev ett nattpass på gymmet! Blev klar ca tio i tolv så nu vankas sängen! Det bränner i benen kan jag lova! Vill försöka få igång det här mer regelbundet så man börjar se nå resultat! Sjukt taggad!

Likes

Comments

Segdag! Det känns som att den här dagen har varit huur lång som helst! Har inte gjort något speciellt, Samyi var förbi en stund, vi käkade lite lunch satt och pratade lite skit och planer inför framtiden! Nu ligger jag och väntar på att David ska komma hem med några avsnitt family Guy för att sen äta och dra ner till gymmet!

Likes

Comments

Har haft en supermysig dag satt på stan och fika med bästa Jasmina i några timmar, pratade om allt möjligt! Jag hade iaf hur kul som helst! Sen var det dax att åka hem, självklart så spöregnar det och självklart så har jag glömt nycklarna hemma! Så där går jag utelåst i spöregnet tokletar efter nycklarna i väskan! Ringer och försöker få tag på David, som inte kan komma då han är på jobbet! Och kommer på efter en stund att jag lär försöka få tag på vaktisen! Så nu äntligen efter mycket om och men så är jag inomhus! Huh...

Nu får vi se vart kvällen leder, inga planer än! Frågan är ju om man vågar göra nått, det är ju ändå fredag den 13e.. Återstår att se!

Likes

Comments

Dax att slumra efter en låång dag! Blev en solo dag, kärleken är i Sundsvall och katten hos mamma och pappa! Så nu blir det till att sova ensam för första gången på ca 3 månader! Hemskt ensamt är det! Livet är hårt ibland 😘

Likes

Comments

Då är man hemma från gymmet, skaffade gymkort för ett par dagar sen och nu är andra passet avklarat! Är faktisk riktigt nöjd med Everytime, en skön lokal lagom med maskiner och inte allt för mycket folk! Och det känns rätt bra nu som nybörjare! Nu är det bara att försöka få in det här till en vana så kommer det här bli grymt! Sommarkroppen here I come!

Likes

Comments