Foto

En hastig paus från studerandet, tiden bara flyger förbi! Tänk att det redan har gått flera veckor från mitt senaste blogginlägg?! Det slog mig precis, därför kände jag att det var hög tid för lite uppdatering. Planen är att jag ska bli duktigare på att blogga regelbundet efter tentan som jag har på tisdag. Ja, tenta på alla hjärtans dag kvällen, hur taskigt är inte det haha?! Däremot så studerar både jag och Jakob samma kurs för tillfället, så även om det inte blir en mysig middag kommer vi åtminstone vara tillsammans, men i en tentasal istället haha (Det blir en sen middag istället 😉).

Bilderna ovan är på fina Fanny som jag fotade här om dagen, kolla in hennes instagram för flera snygga looks! Jag kommer i veckan visa er en före och efterbild på porträttet på henne. Även kommer lite photoshop-tips så småningom, då det var flera som är intresserade, woho! Håll utkik, glöm inte att jag alltid finns på instagram och uppdaterar dagligen, @sincerelyelin

Likes

Comments

Vardag, On my mind

Äntligen är min egna hemsida med portfolio live! Den är fortfarande i konstruktion då jag känner mig själv i behov av att fotografera fler portfoliobilder för att verkligen få till den där exakta känslan och stilen som jag vill förmedla. Det är bara något jag ser som positivt, jag tycker det är bra att vara medveten om att det går att utvecklas, och att jag vet hur jag vill utveckla mig. Det är liksom bilder och idéer som jag har i mitt huvud som jag ännu inte hunnit fotografera, haha. Men hörni! Kika gärna in och lämna era åsikter i en kommentar här i bloggen, det skulle bara göra mig glad!

Hemsidans länk: HÄR

Hitta mig på facebook: HÄR


Likes

Comments

Foto, Outfits

Hur bra är inte det att jag har världens bästa kille som dessutom älskar att bli fotograferad?! Så bra det bara kan bli! Den här photoshooten gjorde vi i söndags och jag tror att jag hittat mig en ny favoritlocation. Fokuset under den här plåtningen var att göra en outfitbild lite mer kreativ, därför passade en hoppbild bredvid den här grymt coola väggen, eller vad tycker ni?

Det är tusen fjärilar i min mage just nu och jag tror inte det går att vara mer motiverad eller taggad inför året. Med denna känslan inom mig är jag riktigt tacksam och ska göra allt för att behålla den. Jag har förresten en nyhet att berätta, nästa inlägg kommer att handla om den!

Likes

Comments

Foto

Jag älskar verkligen då man hittar spontana tillfällen att fotografera på, som det till exempel blev med de här bilderna på Jakob. Passade på att fotografera honom medan han provade på sina nya kläder som kom på posten.

Nu blir det en heldag med plugg på Södertörns högskola och senare mot kvällen blir det ännu mer jobb med att redigera några bilder som måste bli färdigställda så snart jag kan. Tur att jag gillar det jag gör! :D

Likes

Comments

Foto, Före & Efter Photoshop


Före -->
<-- Efter

Idén slog mig att det skulle vara roligt att visa er hur min process ser ut när jag redigerar bilder. Som det stora photoshop-fanet jag är så tycker jag bara att det är kul att visa hur jag redigerar mina bilder. Vad tror ni om liknande detta inlägg varje vecka? Om intresset finns har jag dessutom planer om att skapa videokurser i photoshop, skulle ni vara intresserade av det? :D

Likes

Comments

Foto

För någon vecka sedan fotograferade jag med min syster Sofia ute på våran balkong. Ni kanske kan gissa det själva, men vi var inte ute länge utan snabbt ut, ta några bilder och sedan in igen för värme ;) Men de här två blev mina absoluta favoriter av alla bilderna vi tog! Vad tycker ni om dem? :)

Likes

Comments

Foto, Vardag

Några bilder från gårdagens fotografering med Viktor Frisk och @jakobkonnbjer . Hela dagen var vi ute på olika locations och trotsade kylan. Det är så sjukt att det går att glömma hur kallt det är i början för att man blir så inne på fotandet... men i slutändan var det ändå riktigt kallt och vi sprang in för lunch och värme haha. Det blev en mängd bilder som också senare kommer att dyka upp på bloggen.

Fullt upp nu med både skola och att utveckla mig som fotograf, superkul! Är så taggad på allt som är framöver, har många planer inom mitt fotograferande och jag är så ivrig på att bara avslöja allt nu och bara göra allt nu på en gång! Men lite väntan får det bli ;) Nu ska jag strax iväg och träna så det blir mer bloggande inom kort!

Lite behind the sceenes bilder här nedan också!

Likes

Comments

Foto, Vardag

Jag tycker det känns som att de senaste dagarna har gått på repeat. Julmat efter julmat, och julfirande med olika nära o kära på olika dagar. Men jag klagar inte, jag tycker juletiden är bland de mysigaste dagarna på hela året! Att då julen sträcker sig lite över en, tre dagar gör då mig inget. Jag hoppas ni haft en lika fin jul som jag, och att era julönskningar gick i uppfyllelse. Jag har haft lite fullt upp med julen samtidigt som jag bara försökt njuta och ta det lugnt. Nu ska jag iväg, skriver snart igen!

Likes

Comments

Outfits

Några foton från förra veckan då jag och Natalia var ute och fotade. Svinkallt, men det blev iallafall några bra bilder! In i den sista julruschen, och ännu är inte allt färdigt och klart inför julen. Blir lite så att allt stockas upp och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt nu, men det ordnar sig antagligen på något sätt. Det är ju så att vi fått lite överdrivet med uppgifter från skolan under julen tycker jag, men ska försöka få dem klart snart för att kunna fokusera på annat. Jag känner mig nästan lite skoltrött på grund av all inspiration jag har i kroppen, vill fotafotafota och bara komma framåt med det just nu! Haha, och ändå har jag valt att plugga! Det gäller att ha denna balansgång med skola och fritid, med det bästa från båda världar eller något i den stilen..

Likes

Comments

Instagram@sincerelyelin