Outfits

Beanie / Halsduk / Bomber Jacka, liknande / Skor / väska - River Island / byxor - Pull and Bear

Nu känns kylan verkligen in i benmärgen (ni ser ju gåshuden på mina ben haha)! Men vad tusan, det är ändå en riktig myshöst tycker jag! Längesen höstfärgerna var kvar så länge på träden, och faktiskt var det rätt varmt fram till senaste veckorna, så inte ska jag klaga! Jakob och jag var nere vid havet och fotade här om dagen. En termos fylld med varm choklad räddade oss från att frysa oss sjuka, utan den hade det inte varit lika mysigt som det nu blev!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Resor, Foto

​Efter ett uppehåll på nästan en månad vet jag inte riktigt var jag ska börja. Därför tar jag bara ordningen som jag känner för, som nu blir det senaste först. 

Natalia och jag har haft en äventyrlig vistelse i Kroatien, där vi bland annat utforskat Makarska Riviera och nationalparken Krka i Omis. Trots en riktig jobbig mage som envisades med att göra ont och feber i kroppen tog jag mig till Krka tillsammans med Natalia, och det ångrar jag lätt aldrig att jag gjorde! Krka måste vara det vackraste jag sett, heeelt otrolig miljö, sådan vacker natur! Där vandrade vi runt i hettan och det kändes som vi skulle dö, men vi var starka! Dessutom var vi två av alla människor som badade i vattenfallet där på bilden, vilket var sjuukt så uppfriskande och då i stunden kändes det som alla smärtor i kroppen försvann när jag simmade i strömmen mot vattenfallet. Kanske var det något magiskt med det vattnet haha.

Likes

Comments

Foto

​Jakob och jag tog bilen ut i Norrtälje, hittade en mysig skogsväg och en vacker bro, bilderna här tog vi nedanför bron. Några veckor sedan nu. Ett tag sedan jag skrev här, men ibland finns inte riktigt tiden till för allt. Har iallafall haft en härlig vecka, och jag hoppas ni också har haft det!

Likes

Comments

Outfits

Svala vindar på sommarkvällar är nog bland det härligaste som finns på sommaren. Den gassande hettan är ingenting för mig om det inte vore så att en badplats finns i närheten. Hur värmen i Kroatien kommer påverka mig ska bli spännande att se hehe. Nåja, hur som helst så är sommaren bäst, det värsta är att frysa så värmen är inget i jämförelse med kalla vinterkvällar, särskilt om jag står vid en busshållplats och väntar på mitt nästa byte klockan 05:30 på morgonen, vilket var standard i vintras. Så glad är jag allt för varmare dagar, till hundra procent!

Den vita kjolen ovan är min absoluta favorit i sommar, lööve it!

Likes

Comments

Vardag

​Då var jag hemma igen efter tre dagar ute på Jakobs landställe och midsommarfirande borta på Yxlan. Vilken bra helg det varit med god mat, härliga människor, bad och bastu nere vid havet. Det går verkligen att koppla av långt ut från stan, och det har jag gjort, vilket syns i bloggen haha. Back igen och midsommarhelgen är nästan över. Funderar på vad dagen ska ägnas åt. Kanske ska jag måla eller göra något kreativt. Funderar också på att fortsätta med städning och rensning av all skit jag har i rummet, måla väggarna också samt fundera ut hur jag vill ha inredningen i mitt rum en gång för alla. Saker jag skjutit upp så länge jag bott här, vad blir det.. tre år snart?

Likes

Comments

On my mind

Ångestfylld med för många tankar och idéer som inte varit verklighetsförankrade. Målat upp fantasier över en egen verklighet. Sparat mig själv besväret över att stanna upp en extra sekund, beakta mina val. Allt för att inte spräcka hål på bubblan, den jag skapt av förnekelse och levt i en lång tid nu. Att inte inse mina egna snedsteg och saker jag måste ta tag i har odlat bubblan och draperat in den med lager efter lager av ångest.
Egentligen insåg jag nog alltihop, men jag var för upptagen av förnekelsen. Jag sa till mig att tiden inte räckte till för att ändra saker och ting, att det var för mig att bara fortsätta gå i samma spår. Fanns ingen tid till att observera vägvalen, utan endast till att stappla på i samma bana i livet.
Men sanningen är, vad har jag att förlora?
Den tiden jag intalade mig inte fanns, har nu sträckt sig lång på flera månader, så allt nog fanns den där! Gömd av förnekelsen. Glömd av modet.
För vet ni vad?
Vi är som allra starkast på egen hand. Men även också som svagast med egen vilja.
Jag har ett val att göra mig stark, jag har ett val att vara svag i förnekelse.
Ibland är det svårt att hitta styrkan. Men den finns ingen annanstans än i oss själva. Den egna styrkan kommer från en själv och alla andra är upptagna med att finna och upprätthålla sin egen styrka.
Därför är jag min egna klippa, obrytbar bara jag väljer att vara det.

Tänk vad fantastiskt att vi själva kan välja, bara vi själva tillåter det!

Därför ska jag aldrig låta mig bero på någon annan.

Därför ska jag stanna upp och ge mig egentid, tid för att tänka och reflektera, bli min egna problemlösare.

Lång text det blev, men något jag ville få ur huvudet, någonting jag tror alla kan må bra av att höra och tänka på ibland.

Likes

Comments

Resor

En sval morgon i Venice, tror det var första efter en lång bilresa enda från San Francisco. Jakob och jag promenerade och såg oss omkring i området vi bodde i. Väldigt annorlunda jämfört med Sverige. Det är sjukt egentligen hur olika bara arkitekturen kan va på platser runt om i världen! Skönt var det ändå att vi stannade i Venice flera dagar. Då fick vi tid att verkligen strosa runt, utan varken måsten eller tidspress. Vi kunde njuta av stunden och nuet och lite nästan som att vi bodde där. Vi lagade maten oftast själva i lägenheten vi bodde i, och gjorde i precis vad vi ville. Det är så en semester ska va, tycker jag!

Likes

Comments

Vardag

Nyduschad och on point med ett av mina läppglans från NYX. Har jag sagt hur mycket jag älskar deras matta läppglans? De är huuur fina som helst och så snygga i matt! Se länken ovan om du vill veta var du kan köpa dem. Jag som aldrig brukade använda något på läpparna har nu blivit beroende av dessa. Själv har jag färgerna Copenhagen, Athens, Milan, Stockholm, Prague, Zurich i ordning från vänster. Lite kul att de använt städer för att namnge färgerna. 😊 På bilderna har jag på mig Zurich.

Likes

Comments

Resor


En aura fylld med hetta och gemenskap, historia om ett paradisliknande ö-landskap.

Smakupplevelser likt aldrig förr, fiskehamnar och spanska, rykande rätter.

Människor i sin vardag, nya ansikten jag kanske aldrig ser igen.

Bastanta kaktusväxter och smala, gängliga palmträd.

Gatuhundar som lever sina egna, äventyrsfulla liv.

Torra landskap och svalkande, klarblåa hav.

Vackra färger och varma gator.

Bara ben och solkysst hud.

Obeskrivligt vackert.

Malaga.Likes

Comments

Teckningar & Målningar

​Svart och vitt, gör så fina kontraster.

Den här teckningen ritade jag år 2011, redan fem år sedan! Ganska så sjukt att det gått så många år sedan jag ritade denna, känns inte som att det var mer än två. 

Vill rita något nytt i svartvitt blyerts snart, det var ett tag sedan jag senast gjorde ett kändisporträtt. Någon gång i vintras var det som senast, men då var det i färg.

Likes

Comments

Instagram @sincerelyelin