Jag har frågat mina vänner men ingen vet riktigt alla säger att jag ska ha kvar den jag har nu men jag känner att jag vill testa något nytt. För typ två år sen så färgade jag mina toppar blonda men jag trivdes verkligen inte i det efter ett tag så nu vill jag färga hela mitt hår och såklart om någon skulle undra så ska jag färga i en salong och inte hemma.

Jag ska liksom inte färga nu men känner ändå att jag vill veta om ni hade några förslag om vad jag ska göra.

Jag kommer försöka upptadera varje dag så skriver inläggen dagen innan eller två dagar innan när jag känner mig motiverad eller har något att skiva om.

Men all kärlek till de som har gillat mina inlägg kom i håg att vara med i omröstningen, men tills imorgon ha det så bra så hörs vi då <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Jag har svårt att komma på vad jag ska skriva om, jag skulle uppskatta om någon skrev något så som att ni kanske vill att jag ska ta upp något ämne eller om ni har ett problem som ni vill att jag ska svara på. Ni kan skriva vad ni vill för som sagt jag gör det ni vill eller vad man nu säger. Vänta är det inte eran önskan ät min lag? aja om ni har något speciellt så skriv gärna.

Tills vidare ha det bra <33

Likes

Comments

Hej igen

min stora fråga till er som kommer att se det här är vad är det bästa tippset på att komma över en kille.

Under alla år i skolan har jag alltid blivit kör i killar men det har aldrig blivit något av det. Jo bara en gång men killen som jag blev typ tillsammans med var bara en allmänt äcklig person så jag vill inte räkna det som ett förhållande. Men strunt samma nu ska jag inte prata om honom utan den killen som jag gillar nu. Folk kanske tänker men du säger att du gillar honom varför ska du ha tips på att glömma dina känslor och försöka glömma honom. Jo det är så här att jag har alltid tyckt om honom ( sen 6:an ) ska börja i 8:a bi har liksom haft något under åren men jag har alltid tvekat på att fråga om han känner samma sak för mig som jag känner för honom. Så nu undrar jag bara ska jag följa min känslor eller ska jag bara glömma allt och börja om efter skolan med någon annan.

Jag vet att allt låter konstigt men det är så att killen jag tycker om är med andra killar som jag på riktigt hatar mer än något annat så jag känner inte att jag vill vara med honom då av att jag kommer att träffa på dem via killen jag gillar.

Som ni nog hör velar jag mycket om vad jag ska göra så jag skulle uppskatta om någon bara kunde säga gör så eller gör så. Vill bara ha något slags råd om det här.

Hoppas att ni väljer att följa min blogg för det skulle vara roligt om någon ville det, men ha det så bra tills nästa gång jag skriver <33

Likes

Comments

Hej alla!

Förmodligen kommer ingen att se det här men vill bara skriva lite kort om mig själv och så.. Jag är alltså en tjej som är 13 som vill dela med mig av mitt liv. Jag har alltid haft svårt med att prata med folk eller egentligen aldrig känt mig bekväm med det. Jag har alltid tyckt att det är roligt att jag kan få ut mina känslor genom att skriva ner det så varför inte dela med mig till andra. Det är nog den största anledningen till att jag ska blogga. Men jag hoppas att någon ändå vill hänga med i mitt liv. Det här kanske inte var den bästa introduktionen av mig men om ni har några frågor så kan jag svara på de i kommentarerna eller i ett inlägg.

VI får se när jag skriver igen men det blir nog snart.

Ha det bra så länge

Likes

Comments