Header

Man är som ett barn igen!🥞
Kram Elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och H kom precis hem från en snabb runda på stan, inhandlade en kruka (som jag ska färga), lite snittblommor, kläder till H och ett måttband (så jag kan använda det när jag syr). Riktigt skönt väder idag och H hade sin fina jacka för första gången och det gick kanon, tror hon gillade den.

Undertiden som vi var i stan satt H i sitt babyskydd (är så jäkla smidigt att man kan sätta det på vagnens chassi), det gör hon väldigt ofta om vi bara är ute en snabb runda i affärer eller liknande. Det får mig då till min undran och orsak till detta inlägg.... När ska man byta till sittdelen?
H är 3 månader nu och hon är väldigt stark i nacke och rygg, kan inte sitta själv men vill gärna sitta istället för att ligga. Har märkt att när man har henne i liggdelen så sover hon fint, men så fort hon vaknar så blir hon ledsen (de flesta av gångerna), nästan som att hon blir uttråkad. Märker också när hon sitter i babyskyddet så tittar hon väldigt mycket och verkar tycka om det, sover väldigt bra i det också. Så ska man kanske byta redan nu till sittdel? Frågade min mamma igår och hon tyckte jag skulle vänta... När började ni med sittdel och vad va det som gjorde att ni byta?

Om jag minns rätt så kan man ställa vår sittdel så den nästan ligger ner, tänkte jag skulle koppla på chassit och testa det en dag för att se hur det ser ut och kanske sätta H i också så får jag se hur hon trivs. Man vill ju inte börja förtidigt med sittdelen, sen vill man inte heller att sitt barn ska vara ledsen för att de inte kan se något när de är i vagnen.

Snart kommer A hem från jobb och då blir det att dra igång denna helg med lite köp mat och mys i soffan hela familjen.
Önskar er alla en trevlig helg!

Tuffingen på stan
Dagens inköp
Kram Elin

Likes

Comments

Godmorgon, då var det äntligen fredag igen och då blir det fredagsmys med familjen. Jag tjatar om mitt fredagsmys hela tiden, men det är för att jag kommer jobba vissa fredagskvällar sen när det är dax för jobb igen. Det är klart något som jag inte stör mig på så, men det kommer kännas extra jobbig nu när man har barn...men jag älskar mitt jobb och det är alltid något intressant och nytt man lär sig.

Jag har fullt upp med förberedelser inför dopet, det är nästa söndag och vi ska träffa prästen på onsdag för att gå igenom dopet. Baket är halv klart, dekoration till tårtan är klar och det ska köras ett rejält race i nästa vecka så allt hinner bli klart och hållas fräscht. Det är ju väldigt viktigt att allt man bakar är fräsch när det väl ska ätas.
Mamma kom igår med dopklänningen så nu är den också här, jag och A har hittat kläder till dopet. Känns skönt att man är i fas i planeringen och att det kommer gå som man vill... så här långt iaf ;) Haha!

Imorse när man vaknade så läste A upp en tidningsartikel om att det har skett en skottlossning vid den kyrkan som vi ska ha dopet i. Känns så overkligt att det är så nära alla dessa skottlossningar, jag jobbar i Malmö så jag har visserligen varit nära länge då det har pågått många skottlossningar där, men det är ändå otäckt. För ca 1 år sen så skedde det en skjutning bara ca 300 meter från vårt hus, vilket är väldigt obehagligt.
Här nedan hittar ni artikeln om skottlossningen👇

https://www.sydsvenskan.se/2017-10-12/skottlossning-i-trelleborg-flera-skadade

Kram Elin

Likes

Comments

Contains affiliate links
I’m in love

A har beställt nya skor till tösen, jag såg bara att de var rosa men inte att det var Ugg Australia. Jag själv har sånna i svarta och verkligen älskar dom, har också länge sagt att jag vill att mina barn har sånna då de är riktigt varma och sköna.

Dessa har han beställt på Aliexpress , han är ”beroende” av det, tur för mig och H då vi får massa roliga och fina saker för kanon priser😉. Man kan tro att det bara är skit man får, men det som A har köpt har varit i bra kvalite och vi har tjänat mycket pengar på att handla vissa saker via Aliexpress

På söndag ska vi iväg på kalas och då ska lillan ha dessa på sig, hon har en super snygg jacka i ungefär samma rosa nyans, även den har A valt. Han har riktigt bra smak när det gäller kläder och skor!

Via länken under bilden kan ni hitta liknande skor👆🏻

Ha det bra💋

Kram Elin

Likes

Comments

Nouw Magazine