Dålig kvalité och lite kauos men vi van 1-0 t oss.
Jag kunde tyvärr inte va me och spela pga att jag e sjuk.
Bra spelat alla❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 328 readers

Likes

Comments

Detta ksk kommer bli ett lite kaos inlägg...
Men jag vill skriva en sak som många borde ta till sig. Kroppsideal, får folk dag efter dag att göra hemska saker mot sin kropp. Anorexia, bulleremi, skära sig, sälja sig, gråta ögonen ur dig dag efter dag, att känslorna kan brista så fort man går förbi en spegel. Detta är bara exempel på mycket få saker som händer i våran vardag. Jag har nyligen berättat min historia för mina närmaste vänner. Ja jag har varit självmordsbenägen, ja jag har skärt mig, ja jag har skitit i att äta. Allt detta e fel.

(Jag skriver nt detta pga att jag vill ha uppmärksamhet.)

Jag vill att all kollar sig i spegeln o tänker "jag är vacker som jag e" "fan va snygg jag e" "jag är otrolig" för allt de e sant. Alla e fantastiska. Otroligt vackra. Oavsätt bristningar, över/undervikt, kurvor eller utan vi alla e vackra som vi e! Ingen ska ändra på sig själv pga vad andra tycker eller vad andra säger. Du är din egen. De e bara du som ska ta sånna beslut åt dig själv ingen annan.

Jag är ksk inte rätt person att tala om detta för dig, jag tänkte berätta en kortfattad historia om vad som jag har gått igenom. Om du inte är intresserad bara sluta läsa.

(Har precis skrivit klart detta och det vart ingen kortfattad historia...)

Sedan förskoleklass till 4an/5an vart jag mobbad över min övervikt.
(Hittade ingen bättre bild)

Jag grät mig själv till sön nästan varge jävla natt. Jag hade nästan inga vänner och dom jag hade vet jag skämdes för att vara med "fettot" "flodhästen" "tjockis Elin" jag var den alla kollade på i korridorerna, som det viskades om när dom trodde att jag inte såg, den som satt ensam på rasterna, som nästan alldrig gick med någon hem från skolan. Hon som inte fick vara med. Nu ksk nån tänker "men lärarna då?" Ja jo dom brydde sig i början, men sedan så sket dom i mig när dom såg hur de andra barnen drog bort hår från mitt huve kastade pinnar på mig, kallade mig kränkande saker dag efter dag.
Jag önskar att jag hadde stått upp för mig själv.

Sedan i 5an-6an var det typ bra, jag viste att dom i parallell klassen fortfarande kollade på mig o viskade om mig. Men jag hade helt enkelt slutat bry mig. Jag hadde några vänner som inte skämdes över mig ( i hela 5an o höstterminen 6an👈🏽) i vår terminen (6an)vart det bättre, jag vågade vara mig själv helt och vart accepterad också.
Sedan kom sommarlovet.

Då jag åkte på ett träningsläger som heter Selected player. Det gick inte jätte bra för vårat lag, då på vägen hem så bestämde jag mig för att bli bäst. Och eftersom innebandy sesången var slut så fanns det ju bara en sak att göra, börja fys träna. Jag tyckte självklart det var jobbigt i början men efter typ 3-4 v så vart det kul. Men jag vart beroende och e typ nu, men jag tränade löpning, styrka, och ridning 7dagar i veckan. Och sedan var det ju kosten som är en sjukt viktig del i det hela, i början gick det bra, jag åt rätt och tillräckligt mycket för vad som behövdes. Sedan så började jag strunta i tex frukost och lunch för att sedan kunna äta en lite större middag eller en glass.

Jag struntade dock inte i att träna. Jag tränade som vanligt även om jag inte ätit något på hela dagen och åt inget efter de heller. Jag gick ner i vikt såklart och märkte det och vart glad. Om du varit överviktig hela ditt liv och sedan kan räkna alla dina renen utan problem, att gå från storlek XL till XS i vissa kläder peppade mig.
Detta pågick inte jätte länge bara typ 5v men det var 5v för mycket. Asså tiden då jag knappt åt. Jag märkte att jag inte gjorde rätt när jag nästan svimmade varje gång jag ställde mig upp. Efter den här tiden så började jag hättsäta och sedan fick jag ångest över det och tränade ennu mer. Men jag har bättre kontroll över mig själv nu, men ksk inte tillräckligt.

Nu vet jag att de låter som om jag varit underviktig men nej. Inte så illa så jag sökt hjälp.

Ja jag började för att jag ville bli bättre i innebandyn men inte bara de jag förutsatte för att jag ville få den kroppen jag alltid önskat mig. Nej idag har jag inte den kroppen men kmr nog alldrig att få om jag inte slutar hitta fel på mig själv.
Men att få höra att man är fet eller ful kan såra en person så groft mkt. Mer en vad man tror.

Jag har gått igenom detta och jag är så jävla stolt över mig själv. 

Jag tror att jag nåt hufsat bra just nu och är rellatift bekväm med min kropp.

(Jag vet att detta vart väldigt osammanhängande och kaos men jaja)

Här är en för o efterbild, första bilden är från sommaren 2015 och den andra för ksk en vecka sen.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer en att ändra fan inte på dig för nån annans skull. Och om du vill endra på dig för att du ksk känner för det själv så gör de på rätt sätt. Jag fick nog inte med alltmer jag försöker iaf... Vet inte om allt detta kom ut på rätt sätt, men du är vacker dom du är.
Döm mig inte efter detta och älska dig och din underbara kropp som du är värld.

Ta hand om dig tills nästa gång!❤️

  • 158 readers

Likes

Comments

Jag gör detta inlägg för att jag har förstått hur många ungdomar i samhället som skadar sig själva på olika sätt.
Jag är inte rätt person att säga att du aldrig ska ens tänka i dom banorna, men snälla nej.
Osv vem du e, ålder, kön det spelar ingen roll.
Jag själv vet hur det är att vara beroende av att skada sin kropp och sig själv.
Mina lår och armar har err som aldrig kommer att läka...
Ja jag har skärt mig upprepade gånger.... Men jag vill inte att nån annan ska känna den smärta som jag själv känner och har känt.
Om du ens tänker i banorna som att svälta dig själv eller att skära dig, sluta gör vad som hälst men inte de!
Jag vet att det finns personer där ute som bryr sig om dig, som älskar dig.
Jag bryr mig, din familj bryr sig, dina vänner osv hur många vänner du har eller om du inte har så mycket familj kvar så e det nån som bryr sig.
Jag hoppas inte att mina föräldrar löste detta inlägg i sonna fall sluta läsa här.
Jag har skärt mig av olika själ, oftast när jag har varit i depressioner eller haft det sjukt jobbigt. Det är som en sista utväg, de eller att somna och aldrig vakna igen.
Jag ber dig som någon gång har tänkt tankar där du skadar dig själv, sluta läs en bok, ring en vän, titta på tv, sov gör vad som hälst men inte de!
Jag är inte rätt person att säga åt er vad man ska göra och inte göra... Men tänk inte ens tanken...
Jag började skära mig i slutet av sommaren när jag mådde skit... Och sedan vart det ett välbehövt uppehåll och nu är jag tillbax i samma spår...  Jag kan inte ha vassa föremål som saxar knivar rakblad i mitt rum, jag har kan inte ens ha något så enkelt som en ögonbrynskniv... Om jag är deprimerad eller allmänt ledsen så kan jag inte tänka klart och alderläss för många gånger har det slutat på fel sätt...
Men nej säger jag till dig som ens har tänkt tanken!

.....

  • 372 readers

Likes

Comments

När du tror att allt ska bli bra, när du trodde att allt skulle vända... Men nej, just då går allt åt helvete.
När du trodde att du hade ekat vänner, att allt skulle bli bra i skolan, när du börjar acceptera din kropp och vem du e.
Då går allt såklart åt helvete. Endel vet vad jag pratar om endel tror jag e galen.
Jag hade/har grova kroppskomplex, det kan sluta med att jag kommer hem från skolan och bara ska byta om men sedan ser en spegel och börjar böla.
Jag märker att jag går ner i vikt just nu.
Jag har innan haft självskadebeteenden och självmordstankar. Allt var påväg att bättras jue?...
Jag trodde jag hade vänner som uppskattade mig som den jag e, men nej sedan får man veta att dom har sakt sjuka saker bakom min rygg...
Skolan gick framåt, men vi hade matteprov för några dagar sedan. Jag gjorde 4uppgifter och sedan gick det inte mer, jag viset att jag kunde allt som vi skulle kunna men nej det gick inte. Jag sa till min lärare att jag inte klarade de och bad om att få göra klart provet en annan gång, tack och lov fick jag de. Jag gick ut ur klassrummet med allas blickar på mig och satte mig och grät på skoltoaletten. Kom försent till nästa lekskon. Jag grät självklart inte för att jag hade misslyckats på provet utan för att jag inte klarade mer. Jag kunde inte hålla alla tårar inne. Jag hade inte gråtit påriktigt på flera månader... Men jag var typ förstörd efter den gången.
Jag förstår inte vad som händer? När jag tror att allt ska bli bra så går allt åt helvete.
Jag tror att jag är påväg in i en depression, (brukar få det på våren) men jag vet inte om jag kommer klara de...
Jag hoppas att du inte har blivit allt för uttråkad och hoppas att du förstår.

  • 381 readers

Likes

Comments

Idag i skolan skulle vi skriva en fakta text om samer, va?? Asså vi pratade om dom som om dom var djur, hur dom lever, var dom lever, vad dom äter?
Asså de gör mig fett irriterad! Asså dom är ju också människor, jag tror inte att samer i deras skolor får uppgifter om att skriva om stockholmare? Eller göteborgare??
Jag tycker de e respektlöst, som är ju lika mycket människor som vi är?!
"Man kan säga att samer är våra indianer"
Vafan?! Nej dom är människor som lever sina liv på ett annat sätt en vi andra.
Jag kan förstå inte logiken?? Jag tycker de e sjukt diskriminerande.
Och respektlös.
Ja tack för att du har läst detta och att du får en bra dag <33

Likes

Comments

Månda-onsta har jag och mitt lag (täby fc) varit på Storvreta Sveriges största innebandycup, och vet ni vad vi vann B final i 03-flickor svår!
Jätte bra spelat av alla!
Ida (onsdag) så fyllde Emma 13, vi "firade" henne imorse med kladdkaka.
Första matchen i grundspelet, så spelade vi 2-2 mot Huddinge som CI inte hadde förväntat oss att vinna!
Andra matchen i grundspelet 1-4 mot iksu som även vann hela kuppen.
Tredje och sista matchen i grundspelet mot Sandviken så spelade vi 2-2 men vi var lätt värda att vinna!
I kvartsfinalen så mötte vi Söderhamn som vi spelade 2-1 till oss!
I semifinalen mot Björklinge 3-3 så det vart straffar, men efter straffarna slutade de 6-5!
I finalen spelade vi mot Sandviken igen och denna gång så vann vi med 3-0!
Jättebra spelat alla älskar er enormt❤️

  • 257 readers

Likes

Comments