Hej finisar!

Jag är sååååå ledsen! Jag har inte bloggat på över två månader och jag som hade bestämt mig för att blogga mer men tyvär går allt inte riktigt som man tänkt sig , och i denna situation blev det så. Jag var så taggad, men livet förändras och jag har varit våldigt upptagen med annat kan man söga. Skola, youtube, hästar allt möjligt. Som ni förmodligen vet har jag tagit bort alla mina videos från youtube och jag inte riktigt ett svar på varför jag gjorde det. Jag ska ju byta skola efter sommaren och har då haft väldigt mycket tankar om det.

Sen har ju då mina hästar blivit sjuka och det är verkligen jättetråkigt för jag har varit ännu mer taggad på att börja rida nu! Antagligen finns det en liten video nedanför där jag hoppar min C-Ponny Enya från Januari. Saknar verkligen att rida nu. Men förhoppnngsvis är hon piggare. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för jag kan ju inte lova att jag kommer uppdatera jätteofta men jag ska verkligen försöka. Mitt mål är 1-2 gånger i veckan me det är lite omöjligt

Over and out<3

Kram Elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Här har ni dagensinlägg som kommer handla om min favorit bok och varför. På bilden ovanför ser ni bara text och inte framsidan, men jag kam säga er att denna bok är fantastisk.
Jag är Nellie.
En bok av Nellie Berntsson, om hennes liv och hur hon har haft det och hur svårt det varit för henne i skolan, med att hon inte kunnat prata pågrund av hennes stamning! Extremt bra bok som jag verkligen tipsar om för er människor som är lite osäkra. Självklart handlar den lite om hästar också men riktigt bra för er ickehästmänniskor också!
Hoppas att ni haft en bra dag och att ni får en fortsatt bra eftermiddag!
Over and out<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas att ni har haft det underbart sen vi sågs sist!
Dagens inlägg kommer handla om mina två älskade ponnys, Nikita och Enya!
Fall ni då inte visste detta så får ni reda på det nu jag har då som sagt hästar, och jag rider massor och ska börja tävla nu till våren! Och jag vill få in mer hästar hör på bloggen för att det är ju det jag sysslar med som stora intresse.

Enya är den ponny jag har haft i kortast tid och hon är du en C-Ponny, som är 19 år född 1998.
Hon är brun och syns på första bilden! Jag fick Enya i somras slutet Juni tror jag! När jag var och provred henne blev jag helt kär på en gång! Jag visste inte riktigt då hur hon va när man hoppade bana eller red ut i skogen, men det vet jag nu. Hon är en väldigt pigg häst med massor av energi som aldrog vill sluta springa och hoppa! I skogen drar hon bara iväg i full fart och springer så mycket hon kan!

Sen har vi då min lilla Nikita som jag haft i 3 hela år nu! Hon är en B-Ponny, är 18 år och föddes så 1999! Hon är vit, isabellfärgad som det heter. Jag köpte Nikita av en 16 årig tjej som hade växt ur henne. Det har jag egentligen också gjort nu men kan inge sluta rida mitt lilla lyckopiller. Hon orkar mig och det är inga problem med det, det är vara det att jag är för lång för henne och ser det lite roligt ut när jag rider. Nikita älskar att hoppa och galoppera i skogen! Hon är ingen dressyrponny (det är inte Enya heller) utan älskar när det går fort över hinder och hennes favorit är nog hoppa i skogen. Hon är en underbar häst, men kan också bli väldigt pigg och lite busig och vilja bocka!
Jag älskar mina ponnys mer än allt annat i världen, och skulle aldrig vilja förlora någon av de! Hoppas att ni tycker att det är kull fall jag lägger in mer häst här nu så får i ha det bäst tills vi hörs sen!
Over and out<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Det va et bra tag sen jag uppdaterade och jag är hemsk ledsen, det har varit väldigt mycket nu med nya året och annat. men från och med nu ska jag försöka uppdatera er lite mer.

Vad tycker ni? Skulle det ha varit snö på julafton eller snö nu? Jag skulle hellre ha haft snö på julen för att det är väldigt svårt för mig att rida nu. Men vad tycker ni, let me know!

Jag har mycket jag måste berätta för er men tänker att vi börjar med det lilla eller det kanske inte är så lite. Jag har skaffat Youtube är jag kommer lägga upp massa videos varje vecka. eller i alla fall försöka lägga upp så mycket som möjligt. Där heter jag Elin Stejdahl men har inte lagt upp en video än så ni kan inte gå in och titta men kommer säga till så fort som möjligt när jag har det, första socialamedian blir kanske musica.ly och där heter jag som alltid elinstejdahl. Och ni måste komma ihåg att följa mig på instagram där jag heter elinssttejahl lite annorluna.

Sen till en största nyheten. Den 10 Februari klockan 09:00 åker jag till Gran Canaria. Och där är jag till den 17 Februari. När jag är där tänkte jag att jag kunde vlogga varje dag. En resan dit, alla dagarna är och en resan hem. Vad tycker ni? Skriv i kommentarerna nedanför.

Hoppas att ni kikar in alla socialamedier och följer mig där så får in ha det bra!

Over and out<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Här kommer första inlägget och jag tänkte egentligen bra typ säga hej och välkomna er hit!

Idag har jag typ bara flyttat in ett skrivbord till mitt rum och då tagit ut mitt gamla! Jag är faktiskt ganska nöjd ilket jag innerst inne inte trodde. Halva skrivbordet har jag mitt smink och skönhetsgrejer och andra halvan tänkte jag att jag skulle till bloggen. Alltså dator och viktiga papper! Hoppas att det blir bra!

Jag red också min häst, Enya. Som är en C-Ponny om någon tycker att det är intressant!

Ni får gärna skriva ide´er om vad jag ska skriva om! Ha det bra!

Puss

Likes

Comments