Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Inledde sista sommarlovet i mitt liv på Mallis. Landade igår & idag har vi bara solat och badat , gått på marknad & ätit, haha. Har bränt mig redan även fast de har varit något molnigt men glömde ju smörja in mig, like always :-) Kommer bli en lugn resa, behövligt nu efter allt jävla plugg.

Likes

Comments

Varför är jag så trött på mornarna nu för tiden? Senaste veckan har jag varit sååå trött och jag har sovit precis som vanligt. Brukar alltid vakna tidigt automatiskt. Så otroligt jobbigt. Idag har jag bara tagit det lugnt, först sprungit 5 km, den varit med lite kompisar på marknaden & varit i stallet med Lovisa & gjorde lite come back på hästryggen. Har även lite söndagsångest. Skola imorgon och jag har en miljon saker där, och jag vet inte om jag vill stressa eller bara skita i allt. Ja jag tänker ju inte skita i skolan men uuusch vad jag känner mig stressad & pressad i skolan, vill ju prestera till 100% ait? Jag är supertrött på mig själv, tränar varenda morgon men känns som jag kan ge ännu mer än vad jag gör ( är ju prestationsprinsessa i allt ) Och vädret är grått & trist. Uuuusch vad jag är opeppad på livet alltså haha.

Likes

Comments

Var en väldigt lång dag i skolan idag & blev inte av med plugget när jag kom hem heller, hade Science speach på engelskan sååå skönt att det är klart nu. Suttit hela kvällen med kemi då jag har prov imorgon men en jävla massa kemiska beräkningar, och en debattreplik ska in ikväll 00:00, naturlife :-) Jaja, till något annat så ska jag träna imorgon riktigt iallafall efter så lång tid, äntligen. Så skönt att jag äntligen är frisk & får göra det jag vill hålla på med.

Likes

Comments

Ljusade upp håret lite här om dagen för tyckte verkligen det började se väldigt tråkigt ut & blev jättenöjd med resultatet, kommer förbli blond nu hela livet haha.

Börjar äntligen friskna till från min förkylning, var verkligen segt att må så jävla dåligt i flera dagar. Ska börja träna lite lugnt på söndag & får se hur kroppen reagerar då. Jag har dessutom varit i skolan nu 2 dagar i rad och skrev slutprovet i fysik i 4-5 timmar & sen en lång mattelektion efter det så hjärnan är ju lagom degig nu. Har plugg till nästa vecka också med kemi & matte så de ligger på prio 1 denna helg. Saknar dessutom Cribbe enormt mycket så det är den enda jag tänker på just nu så ska nog försöka lägga mig rätt tidigt så denna helgen får gå fort.

Likes

Comments

Likes

Comments