Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var en väldigt lång dag i skolan idag & blev inte av med plugget när jag kom hem heller, hade Science speach på engelskan sååå skönt att det är klart nu. Suttit hela kvällen med kemi då jag har prov imorgon men en jävla massa kemiska beräkningar, och en debattreplik ska in ikväll 00:00, naturlife :-) Jaja, till något annat så ska jag träna imorgon riktigt iallafall efter så lång tid, äntligen. Så skönt att jag äntligen är frisk & får göra det jag vill hålla på med.

Likes

Comments

Ljusade upp håret lite här om dagen för tyckte verkligen det började se väldigt tråkigt ut & blev jättenöjd med resultatet, kommer förbli blond nu hela livet haha.

Börjar äntligen friskna till från min körtelfeber, var verkligen segt att må så jävla dåligt i flera dagar. Ska börja träna lite lugnt på söndag & får se hur kroppen reagerar då. Jag har dessutom varit i skolan nu 2 dagar i rad och skrev slutprovet i fysik i 4-5 timmar & sen en lång mattelektion efter det så hjärnan är ju lagom degig nu. Har plugg till nästa vecka också med kemi & matte så de ligger på prio 1 denna helg. Saknar dessutom Cribbe enormt mycket så det är den enda jag tänker på just nu så ska nog försöka lägga mig rätt tidigt så denna helgen får gå fort.

Likes

Comments

Likes

Comments

Firade nyår med Cribbe & 2 kompisar. Vi åt middag & bara myste och tog det lugnt. Åkte hem till Dalarna idag igen och blir här hela veckan igen till helgen förmodligen. Nu i veckan ska jag träna & plugga så jag får det gjort så jag slipper få ångest över det haha. Har så sjukt mycket plugg så tror jag tar paus från livet helt jävla seriöst.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tränade imorse & sprang 10 stycken 100meters intervaller med lite styrka också. Kom hem & vilade en stund & nu är Fanny & Saba här och vi har grillat lite hamburgare. Därför bad update, sorry för det!

Likes

Comments