Kommer inte blogga varje dag, bloggar när jag typ känner för det och har nått att skriva om xD

Idag har ja varit i stan en sväng o handlat lite och sen slagit in dom sista sakerna till min lillebrors julklapps-kalender :)

Är just nu i lindö och ska var här under natten och imorgon ska jag in på support en sväng :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 16 Readers

Likes

Comments

Som titeln lyder så har ja julstädat lite idag, tig vardagsrummet till en början, imorgon fortsätter jag med hallen och köket och på torsdag/fredag någon gång så åker julpyntet upp! :D

Självklart har vi lyssnat på jullåtar hela dagen hehe... har även fixat lite rimm till min lillebrors julkalender, han ska få ett paket av mig varje dag fram till julafton :D Så har suttit med mamma och kommit på olika rimm för varje paket.
Imorgon ska ja slå in dom 3 sista paketen i julkalendern, hade inte tillräckligt mycket inslagningspapper så mamma o pappa får köpa fet imorgon haha

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

När jag vaknade imorse så tänkte jag att jag skulle ta min startvikt... Men ja kom på att vi inte har någon våg längre haha.... får vänta till typ efter jul o börja väga mig då ja funderar på o önska mig en i julklapp eller nått haha

Idag har ja iallafall varit ute o gått 2 gånger, inga jätte långa promenader men har ändå kommit ut ur huset o gått en bit :)

Det här käka jag imorse iallafall! :)

  • 28 Readers

Likes

Comments

Som titeln lyder så är det här helt nytt för mig och väldigt skrämmande!

Jag har aldrig varit den som gärna visar min kropp eller min exakta vikt m.m. Men nu tänker jag göra det!

Jag har startat den här bloggen för att jag vill helt enkelt visa er hur mitt liv ser ut, hur jag gör för att gå ner i vikt... Eller hur man ska förklara haha!

Imorgon är det tänk att jag ska börja på allvar! Dom som känner mig vet att jag har sagt flera gånger att jag ska ta tag i det här med vikten nu och börja äta bättre, men det har alltid slutat med att jag skiter i det och trycker i mig allt jag kommer åt typ hehe...

Men den här gången vill jag verkligen klara det! Jag vill kunna känna mig bekväm med att gå på stan, gå i klädbutiker och kunna köpa alla snygga kläder jag ser utan att behöva tänka "kommer jag verkligen kunna ha det här?".


Som sagt så kommer jag starta imorgon och då (om jag vågar) kommer jag lägga ut som en "före"-bild.... Men vi får se hur det blir med den saken hehe!


Likes

Comments