View tracker

Postad i: Övrigt, Vardag

Och godmorgon på er!!

Gick precis upp ur sängen, är svin trött för somnade vid ca halv 3.. Men hur som helst, nu skall jag trycka i mig lite gröt och sedan åka iväg till jobbet och är hemma igen strax efter 16!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Nöje

Ikväll åkte jag hem till min kompis Felicias pojkvän Filip och badade jacuzzi. Vi var sex stycken, så det var mysigt! Super härliga människor verkligen! Det var lite svårt att ta någon bra bild på det med tanke på att det regnade så och att ångan från poolen gjorde så man ej såg något när det var mörkt!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardag

Halloj! Idag är det äntligen fredag, så skönt, förutom att hela min helg kommer gå till plugg och jobb.

Hur som helst, dagen. Idag gick jag i skolan från 8.50-15.35, så kom precis hem och har gjort mig en kopp te för har så himla ont i halsen och är så grymt förkyld. Man underskattar verkligen sin näsa i vanliga fall haha.

Idag i skolan så hade vi någonting som heter Hulehjälpen. Det är vår skolas variant av musikhjälpen. Så det var ett gäng elever ifrån min klass, som går samhäll-media i 2an, som satt i en glasbur och snackade om olika ämnen osv live. Sedan var det en del uppträdanden, lite olika aktiviteter och lotteri. Superkul!! Men det blev egentligen inte jätte mycket skola idag då vi mest var och kollade på det, så idag var en lugn dag i skolan.

Nu skall jag sätta mig och plugga, och sedan försöka hinna ut på en powerwalk hade jag tänkt! Vill inte gymma idag med tanke på att jag typ är sjuk, men ska ändå göra lite övningar här hemma sedan!

Hoppas eran fredag blir grym, uppdaterar senare! Puss

Lite utav dagens outfit

Likes

Comments