​Eftersom jag går i nian, är det snart dags för val av gymnasiet... Imorgon ska jag till gymnasiemässan för att få lite mer klarhet i mitt val, men vet verkligen inte vad jag vill välja. Jag vet knappt vilken linje jag vill gå liksom. Har i alla fall bestämt mig för att tänka NaturNatur till att börja med, så får vi ser var jag hamnar sen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag vet att det för vissa är tråkigt att läsa massor långa texter, men jag kände ändå att jag behövde "catcha upp" lite. 

Idag blev det en helt sjuk psykologisk fight. Jag kommenterade dumt nog en tjej in min klass matbild på instagram och frågade "Var är proteinet?". Jag vet inte varför jag gjorde det, men jag ville väl att hon skulle förstå att hon behövde äta protein också (eftersom hon bara äter kolhydrater och morötter i skolan). Jag menade inte något illa, men ville bara ge henne en hint om det. 

Jag vet att det var sjukt fel av mig att kommentera det, och jag vet helt ärligt vad det är för fel på mig som gör något sådant, men gjort är gjort och det finns inget jag kan gottgöra. Hon hatar mig och kommer alltid göra. Visst, vi har aldrig varit nära kompisar eller så, men jag hatar att såra folk och det var verkligen inte min avsikt att göra så heller. Och så ska min före detta bästavän (hon som ignorerade mig och mina kompisar) blanda sig in i det hela och övertyga tjejen i klassen att jag är sjukt dryg osv osv. Såklart blir alla sura på mig och jag vet inte hur många gånger jag sagt förlåt och försökt förklara mig. Det slutar med att matbildstjejen hatar mig och tycker jag bryr mig för mycket om andras buisness och min före detta bästavän skriver "Förlåt men du har inget liv". Tack detsamma. DU är den som är dryg och inte har något liv. Skulle inte orka vara så dryg mot alla hela tiden.

Likes

Comments

..friidrott! Har länge varit tveksam till att börja på någon sport eftersom jag inte tyckte lagsporten fotboll var så kul, men så bestämde jag mig för att säga upp musikalen som jag gick på och börja på en sport. Tillslut landade det på friidrott och jag var direkt säker på att jag valt rätt efter första träningen. Det är så sjukt kul med friidrott i allmänhet och de 6 h som vi tränar bara flyger förbi. Är verkligen genuint glad att jag valde att börja på det. Jag går i Boo IF och alla i gruppen är helt underbara. PUSS

Likes

Comments

Vår klassresa bar av till Gotland, där vi spenderade 4 fullspäckade dagar i Visby och Gustavsvik. Det var ganska kul, men väldigt jobbigt att alla ignorerade oss pga att vår gamla vän hade lämnat oss och snackat skit om oss bakom våra ryggar. Annars var resan väldigt välplanerad och aktiviteterna likaså. Om ni till nian ska göra en klassresa rekommenderar jag er att åka till Gotland. Superfint ställe! Puss.

Likes

Comments

Jag har verkligen varit galen i jumpsuits den här sommaren, så det var väl givetvis att jag skulle visa er min favorit. Den är även denna från Gina Tricot och kostade 79 kr.

Skolan är i gång nu, och jag känner redan nu att jag sovit alldeles för lite alla dessa dagar. Går runt som en zombie med huvudvärk liksom. Får väl försöka vila ut mig. KRAM.

Likes

Comments

Det här hände för inte länge sedan alls. Mer exakt för 1 vecka sedan. Eftersom jag går i nian, hade vår klass vår efterlängtade klassresa till Gotland. Jag, min bästavän och två av mina andra kompisar hamnade i samma stuga. Allt var som vanligt; vi skrattade, hade kul och pratade glatt med varandra. Första kvällen satt vi nästan hela klassen i de andra tjejernas stuga. Det var otroligt kul, men jag började bli trött vid halv tolv, och bestämde mig för att dra mig tillbaka till min stuga. Jag sa det till min bästavän, som svarade att hon kanske ville sova i de andra tjejernas stuga istället. Jag nickade och gick tillbaka till min stuga, vår stuga. Det var den sista gången hon sade någonting till mig utan att någon annan var i närheten. Hon totalignorerade mig och mina andra två kompisar, och när hon väl sa någonting, var det något drygt som kom ut ur hennes mun. Mina andra kompisar bröt ihop. De började gråta och var otroligt arga på henne. Det hade varit vi fyra förut. Nu var vi bara tre. Sedan klassresan, fram till nu, har hon inte sagt ett ord till mina två kompisar och knappt något till mig. Jag var så arg och frustrerad över varför hon från ena dagen suttit bredvid mig och sagt att jag varit den hon kunde prata med allt om, till att behandla mig som luft, om ens som det. Att bara lämna andra så är inte okej. Utan orsak, utan att låta oss veta vad som är felet. Så jag ställde henne mot väggen och ringde upp henne. Hon berättade att hon kände att hon ville leva sitt liv, att hon inte kände att hon passade in bland oss tre, och att hon hade roligare med de andra. Jag förstår det. Jag kan se det på henne. Men att ignorera oss är fortfarande något jag inte förstår. Vi var bästavänner för en månad sedan. Jag vill inte vara luft. Jag vill finnas, synas och vara hennes vän.

Likes

Comments

​Jag VET att det är supertråkigt att se för andra, men jag tyckte det var så sjukt kul att se själv, så jag var tvungen att visa er hahah. Visst e det sjukt? Bilderna är tagna 6:an, 7:an och 8:an. Jag ser på riktigt inte ut som samma person, men måste erkänna att jag var mycket sötare förut.

Likes

Comments

Kvalitén blev ju väldigt dålig, men här har ni i alla fall en fin outfit, som är skön att ha nu på sensommaren. Setet kommer från Gina Tricot och kostar ca 400 kr. Glasögonen är från Ur & Penn. 

Nu har ju skolan kommit igång och vi har på en dag redan fått 2 läxor. Tjohooo. Snart är det i alla fall höstlov (10 veckor kvar), så det är väl att längta till...

KRAM

Likes

Comments

Efter helt sommarlov har jag inte träffat mina vänner på EVIGHETER, så det var sjukt kul att få träffa alla igen. Vi åkte upp till Norrbotten där en av oss hade landställe och stannade där för att hänga och ha kul i 4 dagar. Det blev rätt mycket bad om jag säger så... KRAM!

Likes

Comments

Här har ni vad jag ritat den senaste veckan. Kanske inte professionella, men tillräckligt bra för att vara jag hahah.

Likes

Comments