Har verkligen kommit in i en period där jag är trött hela tiden. Om jag inte jobbar då sover jag, är väl så när de blir höst kanske.. Annars då? Har börjat på ett nytt jobb spräckt min mobil, druckit öl, sovit och ätit. De är typ hur mitt liv ser ut inte så spännande direkt. I helgen åker jag hem till Karlskoga ska bli skönt. Ointressant inlägg haha.

En sommar bild

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åkte hem till Karlskoga några dagar. Skönt att bara komma hem och umgås med familj och vänner, behövde det kände jag. Fast tycker inte man hinner med så mycket ändå... Känns som att man hinner vara hemma i 5 minuter och sen åker man tillbaka igen. Men nu är jag iallafall tillbaka i Stockholm.

Har iallafall fin utsikt på jobbet

Likes

Comments

I söndags blev det tapas kväll med några från jobbet. Riktigt gott var det, älskar att det finns så mycket olika rätter att välja på. Haha har blivit en del inlägg om mat nu men vad gör de alla älskar ju mat!

Likes

Comments

Kom hem sent i torsdags från Berlin sen var det bara att sova och ladda upp för jobbhelg... Igår gick vi ut några från jobbet och käkade och drack drinkar, väldigt trevligt.

Likes

Comments

Det här var den bästa maten på resan helt klart. Åt tills vi höll på att sprängas! Klart vi skulle ha efterrätt också, men det var de värt! Riktigt gott

Likes

Comments

Checkad ut från hotellet vid 11 imorse. Sen gick vi till ett café och åt lite frukost innan vi gick och kollade i affärer. Slutade med att hi blev trötta och la oss i en park. Har haft tur med vädret har varit soligt varje dag, så skönt.

Likes

Comments

Idag var vi på designer outlet och kollade lite. Hittade inte så mycket vilket var synd men var mysigt att åka bort från stan till ett lite lugnare ställe.

Likes

Comments

Har varit en bra första dag i Berlin, åkte in till stan imorse för att kolla lite. Sen åkte vi hem och vilade en stund innan vi åkte till primark och shoppade massa skit. Nu ska vi sova så vi är utvilade tills imorgon.

Likes

Comments

Äntligen på Arlanda. Har ätit lite mat och nu väntar vi på flyget som går om en halvtimme. Hej

Likes

Comments

Jag och Mary åkte till Ikea tidigt för att handla lite grejer. Var ju mest taggat på att äta köttbullar haha. Nu är vi i alla fall hemma och ska fixa det sista innan vi åker till Arlanda och sen mot Berlin! Kram

Likes

Comments