Hej! I dagens inlägg hade jag tänkt att jag skulle berätta om en så sjukt fantastisk upplevelse. Jag var nämligen och kolla på #endanspårosor med dansen och föreningen " vi unga dansare". Jag var och kolla på det i Västerås den 21 november. Vi åkte med buss härifrån Malung och framför oss hade vi 3 timmar lång bussresa, men jag hade mina underbara vänner Olivia, Linnea och Emma med mig så det gick bra. När vi kom fram så hade vi 4,5 timme på oss att shoppa på Erikslund. Efter det bar det av till Carlforsska Gymnasiet där showen skulle äga rum.

En dans på rosor är skapad utav Tobias Karlsson. Varje nummer har en speciell betydelse och handling om Tobias liv. Om tillexempel Tobias utanförskap i skolan osv.

Alla dansare har medverkat i Let`s dance.

Jag måste bara tacka Tobias Karlsson, Calle Sterner, Björn Törnblom, Tobias Bader, Anders Jacob, Sigrid Bernson, Elisabeth Novotny, Maria Bild, Jeanette Carlsson, Oksana Spichak, Malin Johansson, Andrea Schimer och Alexander Svanberg som var dem fantastiska dansare. Måste även tacka sångerskan Evelina Schönberg Olsén och bästa Babsan som designat alla kostymer. Även tack för att jag fick chansen att träffa fanstastiska sångerskan, Babsan och alla sjukt grymma dansare.❤️

Jag visste att dans kunde beröra mig väldigt mycket men inte såhär mycket jag satt verkligen och grät det var så fint och man led verkligen med. Det är så svårt att beskriva med ord det är verkligen så att man måste se den själv med egna ögon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt att jag skulle ta tag i mitt bloggande igen. Jag är en tjej på 13 somrar och jag brinner för dans och ridning. Jag skulle verkligen uppskatta om ni kommenterar några frågor, svarar på allt. Ni kan nå mig på kik där jag heter ElinSpielmann och det är en kik just för bloggen och frågor.

  • 23 Readers

Likes

Comments