Har vart sjukskriven den här veckan. Har fått magsår..så knaprar dubbel penicillinkur & omeprazol. Jag önskar att jag lyssnade på min kropp innan det gick så långt att jag fick magsår. Kan inte beskriva känslan men första dagarna den här veckan var hell. Har inte samma illamående känsla man magen känns fortfarande..

Jag var till frisören idag och fick mitt hår fixat, tycker dock att mitt hår blev för guldigt.. ville ha de kallare. Får väl bada i silver shampoo..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kurator..Känns konstigt att de är min näst sista kurator tid innan vi drar till USA nästa vecka. Jag får ventilera med girlsen istället när vi är borta. Jag tror helt ärligt att alla skulle må bra av att prata med utomstående. Även fast de känns konstigt att öppna upp sig för någon som man inte har någon relation till. Recommend, recommend 👌🏻

Efter kuratortiden jobbade jag lite med fransar innan jag tog mig till gymmet. Drog i mig snabb energi med barebells proteinbar, älskar den! Sen dansade jag lite BodyJam, det var så fruktansvärt svettigt! Ventilation var trasig, var liksom pölar inne i träningssalen var livsfarligt när man hoppade. Haha. Men inga ben brutna, peppa peppa! Efter dansen körde jag lite mage & axlar. Svettig som gris jag till solariumet och solade 30 min..Vem solar 30 min första gången på evigheter?! Nu kan kalla mig kräftan.. haha.

Gjorde mig en mumsig sallad till middag, med kyckling, minikeso, sallad och jordgubbar & melon.Likes

Comments

Har haft en lugn helg, med lite dans på lördagen på MåBättre & avslutade kvällen med lite styrketräning. Senare på kvällen kom Elin hit och vi tittade på Eurovision. Jag tyckte inte att det var rätt som vann.. Tyckte "Hey Mamma" från Moldavien skulle vinna. Älskar runningmanstegen med bröllopsklänningarna, haha.

Söndagen har jag haft lite fransjobb på morgonen och sen har jag vart och shoppat med. Mamma på Köpis. Skulle handla tjocktröja och kameran.. Det var de enda jag inte kom hem med. Blir väl kanske en sväng till veckan, men jag vet inte riktigt vilken kamera jag ska köpa än. Men köpte lite underkläder, två klänningar & nya skor. En riktigt myshelg med uppladdning för en ny arbetsvecka med utvecklingssamtal & en del fransjobb. Bara hålla ut, endast 15 dagar kvar till ROADTRIP!

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att det är 15 dagar kvar tills vi ska åka till USA! Jag är så taggad på att komma iväg samtidigt som jag är sjukt stressad.. Hur ska man få plats med allt i en resväska när man ska vara borta i 35 dagar?! Jag får knappt plats med mina saker när jag är borta i en vecka på solsemester.. Plus att jag kommer troligtvis glömma hälften jag ska ha med mig. Pass & pengar är väl de viktigaste jag ska ha med mig, sen löser sig allt på vägen.

Likes

Comments

Har vart en galen jobbvecka, 6.30-19.30 i måndags & tisdags 6.30-19.30 & sen körde jag en franskund på det. Så blev inte så mycket träning på dom dagarna kan jag lova.

Men igår blev det Body Combat och idag blev det lite rygg/axlar & Zumbapass med Nathalie. Dans toppar verkligen alla träningsformer, var längesen jag var så svettig. Älskar den känslan.

Likes

Comments

​Jag fullständigt älskar Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick i färgen Candy K. Det är verkligen den perfekta färgen, kommer nog ramla hem fler beställningar därifrån. Brukar aldrig använd läppstift i vanliga fall, men det kommer de nog bli ändring på nu. 

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag blev det ett sent träningpass eftersom jag jobbade sent med fransar idag, vilket i vanliga fall brukar bli ganska halvdana pass. Men drack lite PWO innan jag gick dit så fick super mycket energi på gymmet. Jag värmde upp på cykeln i 10 min innan jag gick över till att värma upp benen med lite gång med gummiband och lättare stretchning.

Fokus på Baksida
Marklyft - 5x5 rep med tungbelastning
Zumomarklyft - 5x5 rep med tungbelastning
Raka marklyft med hantlar 10x3 rep
Bulgariska utfall i smithmaskin - 8x4 rep på varje ben
Glutepushdown i pullupmaskinen - 12x4 rep på varje ben
Glute kickbacks i Cablemaskinen 8x4 rep på varje ben
Ryggresning med fokus på baksida - 10x4 rep
kickback extension - 10x4 rep på varje ben

Likes

Comments

Igår blev det ett pass för överkroppen, har haft en träningsdipp ett tag. Tror detta kan bero på att jag har jobbat så mycket den senaste tiden. Men det är skönt att äntligen vara på banan igen, för jag mår så bra av att träna. Man känner sig pigg och fräsch.


Börjar alltid med uppvärmning på någon av cardiomaskinerna. Nästan alltid när jag kör överkropp tycker jag bäst om att köra med roddmaskinen, för att värma upp övredelen av kroppen. Körde 5 min i lugnt tempo på nivå 8. Därefter körde jag 10 x 30 sek intervaller, vilade i 20 sekunder mellan varje set. Tycker om att vara riktigt varm i kroppen innan jag kör passet.


Fortsätter med uppvärmning med lättare vikter och gummiband. Tycker om att värma upp axlarna med Giant-set med 2kgs hantlar sittandes på bänk, som innefattar tre stycken övningar. Kör dessa övningar utan vila, börjar med 20 på varje övning, sen 15, 10 osv. Får trevligt pump i axlarna och blir rejält uppvärmd i hela axeln.

Uppvärmning Giant-set Axlar:
-
20,15,10 rep x Axelpressar
-
20,15,10 rep x Hantellyft åt sida
-
20,15,10 rep x Omvända hantelflyes

Dagens Axel-,Biceps- & Bröstpass:
- Bänkpress med skivstång 5x5
- Axelpressar med skivstång 5x5
-Liggande hantelpressar 4x8
- Sittande hantelpressar 4x8
-Sidolyft hantar 4x8
- Armhävningar på tå 5x5
- Skivstångscurl 3x10
- Koncentrationscurl 3x10

Likes

Comments