Har vart en galen jobbvecka, 6.30-19.30 i måndags & tisdags 6.30-19.30 & sen körde jag en franskund på det. Så blev inte så mycket träning på dom dagarna kan jag lova.

Men igår blev det Body Combat och idag blev det lite rygg/axlar & Zumbapass med Nathalie. Dans toppar verkligen alla träningsformer, var längesen jag var så svettig. Älskar den känslan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag fullständigt älskar Kylie Cosmetics Matte Liquid Lipstick i färgen Candy K. Det är verkligen den perfekta färgen, kommer nog ramla hem fler beställningar därifrån. Brukar aldrig använd läppstift i vanliga fall, men det kommer de nog bli ändring på nu. 

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag blev det ett sent träningpass eftersom jag jobbade sent med fransar idag, vilket i vanliga fall brukar bli ganska halvdana pass. Men drack lite PWO innan jag gick dit så fick super mycket energi på gymmet. Jag värmde upp på cykeln i 10 min innan jag gick över till att värma upp benen med lite gång med gummiband och lättare stretchning.

Fokus på Baksida
Marklyft - 5x5 rep med tungbelastning
Zumomarklyft - 5x5 rep med tungbelastning
Raka marklyft med hantlar 10x3 rep
Bulgariska utfall i smithmaskin - 8x4 rep på varje ben
Glutepushdown i pullupmaskinen - 12x4 rep på varje ben
Glute kickbacks i Cablemaskinen 8x4 rep på varje ben
Ryggresning med fokus på baksida - 10x4 rep
kickback extension - 10x4 rep på varje ben

Likes

Comments

Igår blev det ett pass för överkroppen, har haft en träningsdipp ett tag. Tror detta kan bero på att jag har jobbat så mycket den senaste tiden. Men det är skönt att äntligen vara på banan igen, för jag mår så bra av att träna. Man känner sig pigg och fräsch.


Börjar alltid med uppvärmning på någon av cardiomaskinerna. Nästan alltid när jag kör överkropp tycker jag bäst om att köra med roddmaskinen, för att värma upp övredelen av kroppen. Körde 5 min i lugnt tempo på nivå 8. Därefter körde jag 10 x 30 sek intervaller, vilade i 20 sekunder mellan varje set. Tycker om att vara riktigt varm i kroppen innan jag kör passet.


Fortsätter med uppvärmning med lättare vikter och gummiband. Tycker om att värma upp axlarna med Giant-set med 2kgs hantlar sittandes på bänk, som innefattar tre stycken övningar. Kör dessa övningar utan vila, börjar med 20 på varje övning, sen 15, 10 osv. Får trevligt pump i axlarna och blir rejält uppvärmd i hela axeln.

Uppvärmning Giant-set Axlar:
-
20,15,10 rep x Axelpressar
-
20,15,10 rep x Hantellyft åt sida
-
20,15,10 rep x Omvända hantelflyes

Dagens Axel-,Biceps- & Bröstpass:
- Bänkpress med skivstång 5x5
- Axelpressar med skivstång 5x5
-Liggande hantelpressar 4x8
- Sittande hantelpressar 4x8
-Sidolyft hantar 4x8
- Armhävningar på tå 5x5
- Skivstångscurl 3x10
- Koncentrationscurl 3x10

Likes

Comments